There are no ads, please add some


Real Madrid meldt zich voor Van de Beek

De afgelopen dagen gingen er al diverse geruchten dat Real Madrid interesse zou hebben in Donny van de Beek en volgens De Telegraaf heeft de club uit Madrid zich nu ook officieel gemeld bij Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars werd door Real op de hoogte gebracht van de belangstelling voor de middenvelder en daarbij is gelijk de transfersom genoemd voor Van de Beek.

Overmars heeft ingezet op een transfersom die tussen de vijftig en zestig miljoen ligt maar dat lijkt voor de Spaanse club geen probleem. Nadat Frenkie de Jong de overstap heeft gemaakt naar FC Barcelona voor een slordige 86 miljoen, Matthijs de Ligt op het punt staat om voor ongeveer 75 miljoen te vertrekken naar Juventus, lijkt Van de Beek de volgende Ajacied die voor een megabedrag vertrekt bij Ajax.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…..

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

58 reacties

  1. FrankiC

   Maar stel dat….., dan wordt de kans op de komst van Ødegaard weer groter.

 1. Zlatan4ever

  Zou wel erg bizar zijn als Donny nu ook al vertrekt voor een gods vermogen. Wat nog meer typisch is dat zowel Tadic als Ziyech nergens (echt) genoemd worden voor een transfer..??????
  De 2 smaakmakers van afgelopen seizoen !!!!!!

  1. theomar

   Hopelijk blijven Tadic en Ziyech. Ze kunnen nu toch mooie salarissen betalen.

  2. JohnDoe77

   Tadic is net in Nederland, had ook in Engeland kunnen blijven. Koos voor zijn gezin die niet goed kon aarden daar. Hopelijk is dat genoeg om hem hier te houden.

   Ziyech komt aan bod als de echt grote transfers gedaan zijn…

    1. JohnDoe77

     Als je doelt op de informatie die ik gaf; had jij ook kunnen weten als je zijn interviews gelezen had vorig jaar toen hij aangetrokken werd. Iedereen vroeg hem toen waarom terug naar Ajax terwijl hij nog een andere aanbieding in Engeland had; zijn familie dus… Maar goed, als je niet leest, weet je dat niet. Gelukkig weet je het dan nu wel, maar was dus geen reden om bijdehand te doen! 🙃

  3. Ajax 1

   Volgens overmars mogen er maar drie basisspelers weg, dus…..hoop dat ze donny overtuigen nog een jaar te blijven.

   Voor wat betreft tadic en ziyech: zijn wel beiden genoemd al. Tadic zou vele miljoenen in china kunnen gaan verdienen en ziyech zou bij arsenal in beeld zijn.

   1. HURBIE

    Ben bang dat hij daar weinig aan spelen toe komt
    Ze willen hem alleen maar halen om Ajax te verzwakken NIET DOEN

  1. Bakkie

   Hopelijk biedt Overmars hem een nieuw contract aan! Dat heeft hij wel verdiend na afgelopen seizoen. Het liefst met net zo’n commitment als Onana en Tagliafico

   1. AJAXForever61

    Helemaal met je eens Bakkie, salaris verdubbelen, belofte voor volgend jaar transfer doen en nog een jaar genieten van onze Donny, goed voor AJAX en goed voor DONNY. TH kan nu niet meer om hem heen hij heeft een gegarandeerde basisplaats bij ons, dat moet je maar afwachten in Madrid als tweede keus achter Paul Pogba!

 2. Marc Overdwars

  Donny denk goed na!

  Op de bank of in de basis?
  En ook nog eens in de basis bij een swingend mooi elftal waar jij kan uitvroeien tot een leider en je kan nog leren nog efficienter te worden.

  Ik zou dus bij Ajax blijven en vertrekken als echt een grote meneer.

  1. JohnDoe77

   Donny denkt na… werd begin van het jaar steeds op de bank gezet, was daarna zeer belangrijk in het winnen van de dubbel en halve finale. Kan nu waarschijnlijk rond de € 10mln netto per jaar gaan verdienen, na een bijna perfect seizoen. Jammer, maar Donny gaat als Overmars het bij de € 50-60mln houdt. Dikke tegenvaller voor ons, maar was te verwachten na zo’n seizoen.

 3. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  Overmars had ook kunnen zeggen: niet te koop. Nu lopen we kans dat er uiteindelijk meer spelers vertrekken dan beloofd. Als Ziyech ook nog vertrekt ben je het hart van je team volledig kwijt.

  1. Ajax 1

   We weten niet wat overmars gezegd heeft tegen madrid als die al contact hebben opgenomen.

   Wat we wel weten is dat hij gezegd heeft dat er drie basisspelers weg mogen max wat hem betreft om het hart vh elftal staande te houden.

 4. Wenen 1995

  Je hoort er als Europese topclub niet meer bij als je geen Ajacied uit het gouden team van vorig seizoen hebt aangetrokken….. Slachtoffer worden van je eigen succes: Oppassen dat dit ons niet overkomt, beleidsmakers.

  1. Litmanen

   Het overkomt ons al.
   Frenkie, De Ligt, vdBeek, Neres (zijn vervanger is er al) en nu ook Donny. Het is hem gegund. Echte Ajaxjongen.
   Tadic heeft bezworen dat hij blijft en Ziyech hoopt bij de Afrikacup zodanig te scoren dat de echte topclubs alsnog komen. Zolang zijn coach hem op het middenveld zet zal dat een groot probleem worden. In zijn laatste wedstrijd speelde hij veel te ver van het doel van de tegenstander en werd nauwekijks in het spel betrokken.

   1. Bakkie

    Ben je zo’n fan van Ziyech dat je zelfs potjes van Marokko zit te kijken? Of doe je dat zodat je lekker zijn balverlies kunt turven… 🤗

    1. Litmanen

     Hij had geen balverlies, hij kwam niet aan de bal. Ik snap niet waarom Ziyech niet door zijn coach op rechts wordt gezet zoals bij Ajax.
     Ook bij Ajax kwam Ziyech niet uit de verf op het middenveld. Hij is geen 10.
     En ja, de Afrikacup is belangrijk omdat er veel spelers rondlopen uit oa de Eredivisie.

 5. Simon1995

  Donny een fantastisch product uit de Ajax school. De man in wie Ten Hag het niet zag begin afgelopen seizoen bleek wat mij betreft de oplossing als motor van het elftal. Beslissende passes, doelpunten en beslissende ruimtes maken voor de creatieve spelers. Vaak op de goede plek en surplus aan techniek. Verbeterde versie van Kroos. Zou heel zonde zijn als Donny vertrekt. Ik zou even niet zo snel een goede vervanger weten. Maar ja wie houdt Real Madrid tegen. Overmars ?

  1. FrankiC

   Onvergelijkbaar met Kroos. Die heeft veel minder diepgang en staat niet zo diep.

   1. Simon1995

    En dus verbeterde versie van Kroos. Donny kan naast zijn meer diepgang op zeker ook op plek Kroos spelen

     1. Simon1995

      Volgens mij was destijds al duidelijk dat Donny Klaassen zou opvolgen. Veel supporters die ik ken vonden Donny zelfs toen al beter.
      Ik hoop dat Donny mega contract van Marc krijgt. Iets wat al had moeten gebeuren.

  1. FrankiC

   Denk ik ook.
   Daar tegenover staat: Pröpper en Ødegaard en 20 mio restant. Niets mis mee.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ja, het blijft even stil rond Ødegaard.. Dacht even dat Bosz er met de kluif vandoor ging, maar het is nog niet definitief. Ajax nog kans?
    Pröpper altijd doen als de kans er is.

    1. Ajax 1

     Donny ruilen voor 50 mln en odegaard zou ok zijn. Maar liever donny nog een jaar

 6. AJAXForever61

  Dit wordt een enorm verlies voor de club, leuk al dat geld, masr de as en de power is wel weg uit het middenveld, t ga je goed AJAX TOPPER.! We gaan je zo missen!

 7. nash1900

  Geweldig seizoen gedraaid,maar hij is echt niet goed genoeg voor Real……Ik zou het echt doodzonden vinden als hij daar op de bank of tribune beland…. zoals Vincent Janssen bij de Spurs

 8. Jari10

  Gewoon domweg niet verkopen. Vervanger is financieel onhaalbaar en hij wordt alleen maar meer waard. Contract mega opwaarderen en twee jaar blijven. Nu verkopen is kapitaalsvernietiging.

 9. Frip

  Het is gewoon niet tegen te houden als dit soort clubs zich melden maar natuurlijk hopen we dat hij blijft maar na zo een goed seizoen is dit dus de andere kant dat ze spelers gaan volgen en dus ook willen halen

 10. Koning Haarms Wolfs

  Je houdt ze niet tegen, zoveel geld, zoveel mooiere competitie. Hier was ik al bang voor. Erg benieuwd naar onze basis-elf voor 2019-2020. Zou niet weten waar de kwaliteit vandaan moeten halen, die we nu kwijt (gaan) raken. NL is als voetballand gewoon te weinig interessant voor de echte toppers. Hopen op goede doorstroom uit de jeugd en nog enkele topaankopen.

 11. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  Er zijn hier mensen die zien in vd Beek en Donny twee verschillende mensen 😂😂 Mogelijk iets met rode alcohol te maken 😂

 12. Forever nr14

  Kut spanjaarden!! Al meer dan €300miljoen uitgegeven, over financial fairplay gesproken, klote club bah

  1. FrankiC

   Het zijn de FIFA/UEFA regels die dat mogelijk maken. Zij mogen het kapitaal op het veld meetellen bij het eigen vermogen en van de KNVB mag dat niet, heb ik me laten vertellen. Jammer dat er geen uniformiteit is.

 13. Vakje129

  Donny gebruik je Veense verstand en plak er nog een jaar Ajax aanvast , bij Real beland je op de bank en ben je uitbeeld voor het EK!!!

  1. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

   Overmars, gebruik je verstand en zeg: niet te koop!

 14. Charka53

  kut nu Donny ook nog eens weg Haggie gaat het moeilijk krijgen om weer een Ajax zoals vorig seizoen op de been te krijgen.

 15. FrankiC

  Kroos? Huh? Ander soort speler hoor.
  Die speelt echt véél minder diep en heeft minder diepgang.

 16. a.p.

  o nee toch, voor Donny heel goed en leuk, maar voor ons aller Ajax zal het een aderlating zijn.

 17. SonnySilooy

  Vd Beek krijgt veel minder credits als Tadic, Neres en Ziyech.
  Wanneer Vd Beek niet speelt, dan pas zie je dat zo’n type onmisbaar is.
  Ik denk dat hij bij Real geen basisspeler wordt, omdat daar veel vedettes rondlopen die qua naam gewoon de voorkeur krijgen.
  Van de Beek zal in zo’n team nooit opvallen.

 18. Iedereen heeft een mening

  Is er misschien niet 1 club die geheel Ajax wil kopen???? Dan zijn we af van al die”individuele berichten” en kunnen we ons richten op de TOEKOMST. 😂😂😂😂

 19. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  Er schijnt van het weekend een tournooi te zijn in Tietjerksteradeel. Schijnen belangrijke clubs van buiten regio mee te doen. Probleem is dat het gelijk valt met de Africacup.

Reageren is niet mogelijk.