There are no ads, please add some


De Telegraaf: Ziyech heeft een afkoopsom van dertig miljoen euro

Mocht Hakim Ziyech deze zomer vertrekken bij Ajax, dan lijkt Marc Overmars niet de hoofdprijs te zullen ontvangen, zo weet De Telegraaf te melden. Ziyech zou in zijn contract bij Ajax een transferclausule van dertig miljoen hebben staan, waardoor Ajax moet meewerken aan een transfer indien een club dat bedrag op tafel wil leggen voor Ziyech. 

‘Ziyech is in principe te koop voor dertig miljoen. Er schijnt een clausule in zijn contract te staan, dus die kan zo opgehaald worden’, stelt Valentijn Driessen in de studio van Telesport. Na een ijzersterk seizoen is dertig miljoen geen hoog bedrag voor Ziyech. Na het winnen van de dubbel en het bereiken van de halve finale van de Champions League werd de aanvaller verkozen tot Speler van het Jaar bij Ajax. Hij werd samen met ploeggenoot Dusan Tadic de ‘assistkoning’ van de Eredivisie, door dertien doelpunten voor te bereiden. Ziyech zou inmiddels in de belangstelling staan van enkele clubs uit Duitsland en Spanje maar op dit moment speelt er nog niks rondom Ziyech die momenteel met Marokko uitkomt in de Afrika Cup.

Gerelateerde posts

8 reacties

 1. Bigboss

  Ziyech trekt toch zijn eigen plan en heeft zijn pad uit gestippelt en gevolgd zoals hij het zelf wil, niet zoals andre willen. Dat blijf ik echt mooi aan hem vinden. Hij heeft het na ze zin mag wat meer als een ander, speelt elke week en dat vind hij belangrijker, daar leeft hij voor naar mijn mening. Zie hoe hij elke stap in zijn loopbaan heeft gekozen en niet overhaast. Exht respect voor. Ik denk dat hij gewoon blijft 😊

  1. HURBIE

   Hij is ook erg gehecht aan zijn familie dus zie hem persoonlijk niet zo snel weggaan
   Echt een persoon van
   Ik weet wat ik heb maar ik weet niet wat ik krijg

 2. Wenen 1995

  30 miljoen is een koopje voor een speler van het kaliber Ziyech. Hoop toch echt dat hij nog jaren bij ons blijft ballen.

 3. Mr Ajax

  Kunnen we geen inzamelactie beginnen, 60.000 man 500 euro en dan is die voor ons!!

 4. dickst14

  Contract voor het leven en aanvoerder maken vergroot de kans dat hij blijft.

Reageren is niet mogelijk.