There are no ads, please add some


‘Ajax of PSV bereikt akkoord met bod van 13,2 miljoen op Álvarez’

Edson Álvarez was doelwit van Ajax en PSV maar leek uiteindelijk op weg naar het Engelse Wolverhampton Wanderers. Nu lijkt toch een van de Nederlandse topclubs de beste papieren te hebben om de Mexicaanse international binnen te halen. ‘Een club uit de Eredivisie die in de Champions League speelt’ heeft zich met een bod van omgerekend 13,2 miljoen euro gemeld bij Club América, zo meldt de Mexicaanse tak van FOX Sports donderdagavond. Het kan gaan om Ajax of PSV; beide clubs werden deze maand al in verband gebracht met de 21-jarige verdediger annex verdedigende middenvelder waarbij aangegeven werd dat Ajax de beste papieren had om hem binnen te hengelen.

Clubvoorzitter Santiago Baños en trainer Miguel Herrera verzekerden woensdag nog dat er geen officieel bod was binnengekomen voor Álvarez, maar daar zou een dag later verandering in zijn gekomen. Verslaggeefster Monica Arredondo stelt dat Club América akkoord is gegaan met het Nederlandse bod. “Er is een club uit Engeland die nog interesse heeft. Maar als het Nederlandse bod niet wordt overtroffen, dan gaat Álvarez naar de Eredivisie.” Die Engelse club is dus Wolverhampton Wanderers. The Wolves waren uit op een huurdeal, maar lijken een transfersom op tafel te moeten leggen als ze nog kans willen maken op de komst van Álvarez. Zijn contract bij Club América loopt nog twee jaar door.

Mocht de Gold Cup-ganger kiezen voor PSV, dan krijgt hij te maken met landgenoten Hirving Lozano en Érick Gutiérrez. Trainer Herrera zei eerder deze maand nog tegen TVC Deportes dat hij verwacht dat zijn pupil naar Europa trekt. “Ik zie hem niet bij ons blijven. Hij is een speler die de aandacht heeft getrokken van veel clubs uit Europa. Maar zolang hij nog bij ons onder contract staat, beschouw ik hem als onze speler.”

Gerelateerde posts

12 reacties

 1. Bigboss

  Goede voetballer maar we hebben al wat verdedidgers die langzaam wel een beetje gewend moeten zijn of moeten die al weer verkocht worden, ze spelen toch niet

  1. JohnDoe77

   Spannend! Qua geld lijkt Ajax wel wat makkelijker te kunnen opereren, maar bij PsV is er ook wat binnen gekomen. Lezen we vast snel meer ovet.

 2. J18

  PSV gaat geen 13,2 betalen lijkt mij, maar we zullen zien. Verdediger/middenvelder hebben we opzich wel nodig (Frenkie).

 3. Zlatan4ever

  Als Alvarez voor serieuze zaken naar Nederland komt dan zal hij op zeker naar AJAX komen.

  WZAWZDB !

 4. Simon1995

  Ik ken die Alvarez niet maar ik zou wat voorzichtiger met je geld omspringen. Als je toch geld over de balk wilt smijten geef dan De Ligt tekengeld van 10 milj voor nog een jaar Ajax. Grote kans dat hij dan blijft

  1. JohnDoe77

   Hoezo grote kans dat hij dan blijft?! Wat denk je dat hij voor telengeld en salaris bij een Juventus gaat krijgen dan? Denk dat je meer moet spreken van “hele kleine kans dat hij dan blijft” met je fooi van 10mln…

 5. Forever nr14

  Die vieze smerige lampjes zullen er ook eens niet tussen zitten, vies smerig clubje bah

  1. JohnDoe77

   Volgens mij had de scouting van PSV deze speler eerder op de korrel en is -in jouw werel- Ajax dan het smerige vieze clubje dat er weer eens tussen gaat zitten… 🙈

Reageren is niet mogelijk.