There are no ads, please add some


Racing Genk heeft 10 miljoen over voor Ajax-target Hagi

Ajax dreigt naast Ianis Hagi te grijpen. Volgens het Roemeense Telekom Sport maakt Racing Genk serieus werk van de komst van het talent van Viitorul Constanta. Genk zou maar liefst tien miljoen euro willen neertellen voor Hagi, die daarmee de duurste speler aller tijden zou worden uit de Roemeense competitie. Zelf ziet de zoon van voetballegende Gheorghe Hagi een transfer naar Genk ook wel zitten, zo klinkt het.

Bij de vermeende transfersom van tien miljoen euro vallen eerdergenoemde bedragen in het niet. Zo meldde Gazeta Sporturilor dat FCSB een bedrag van 3,75 miljoen euro wilde betalen, terwijl Ajax een bod zou hebben uitgebracht van 2 miljoen euro. Vader Gheorghe liep al vooruit op een transfer naar Amsterdam, door te stellen dat het voor hem ‘heel bijzonder’ is om zijn zoon bij Ajax te zullen zien spelen. Momenteel heeft Genk echter de beste papieren.

De kampioen van België is tijdens het EK Onder-21 overtuigd geraakt van Hagi en wil de Roemeens jeugdinternational een jaarsalaris van een miljoen euro bieden. Bovendien zou de club bereid zijn om een clausule op te nemen in het contract van Hagi, waarin een minimumaantal wedstrijden wordt opgenomen waarin de jongeling sowieso zou spelen. Het is een overeenkomst die zelden voorkomt in de voetballerij, maar wel een waar Hagi al langere tijd op zint.

Gerelateerde posts

20 reacties

  1. JohnDoe77

   Ben benieuwd hoe dit afloopt. Allemaal onderdeel van het onderhandelen, maar hier lijkt iedereen al opgegeven te hebben?

 1. Ajax 1

  Genk dat 10 mln betaald voor een talent 🤔. Het wordt wel steeds gekker…..

 2. Prinsengracht

  Wie zegt dat Ajax hem wil hebben? Niemand van Ajax heeft dat gezegd. Toch noemt onze redactie hem: Ajax target. Niet aan de orde.

 3. Zlatan4ever

  Hagi(kidee) ! Doe maar niet ….
  Zeker niet als je boven de 10 miljoen moet bieden

 4. -buitenkantje rechts-

  Handig gebruikmakend van de naam Hagi zijn tegenwoordig clubs snel gek te maken.. Stel..hij is net zo goed als zijn vader!!
  Ik zie overeenkomsten met Jordi Cruijff die een redelijk tot goede speler was, maar toch door de naam Cruijff bij Barcelona en MU heeft gespeeld en zelfs in Oranje.
  Een clausule met recht op speeltijd!! Haha! Wat ze al niet verzinnen..NOOIT aan beginnen.

 5. FrankiC

  Stel dat Ajax geinteresseerd zou zijn, dan ga je toch niet naar Genk.
  En waarom zou Genk ineens de prijs verdrievoudigen…. fabeltjes. Succes papa

 6. a.p.

  het begint nu echt te worden wat houden we over straks bij het begin van het seizoen met de Johan Cruijffschaal. er MOET dan wel gewonnen worden geen 040

Reageren is niet mogelijk.