Juventus brengt miljoenenbod uit op De Ligt

Het is nog steeds onduidelijk in welk shirt Matthijs de Ligt aankomend seizoen speelt maar als het aan Juventus ligt dan is er geen twijfel mogelijk. De club uit Turijn heeft namelijk een miljoenenbod neergelegd bij Ajax en hoopt dat De Ligt binnenkort een vijfjarig contract tekent bij de Italiaanse recordkampioen, zo weet De Telegraaf te melden.

De Ligt kan bij Juventus tussen de vijftien en twintig miljoen per jaar opstrijken terwijl Ajax meer dan zeventig miljoen mag bijschrijven op de bankrekening. De afgelopen maanden werden in de transfersoap rondom De Ligt vooral Barcelona, Paris Saint-Germain en ook Real Madrid genoemd, maar vooralsnog geniet De Ligt van een welverdiende vakantie en heeft hij nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Juventus won in Italie de afgelopen acht Scudetto’s maar het veroveren van de Champions League is ondanks het aantrekken van Cristiano Ronaldo nog niet gelukt. Daar wil men in Turijn verandering in brengen en zelfs Ronaldo was dusdanig onder de indruk van De Ligt dat hij hem na afloop van de Nations League-finale tussen Portugal en Nederland vroeg om naar zijn club te komen.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

42 Comments

  1. Amoebe

    Beter dan PSG.

    Italie lijkt mij als land weer veel relaxter dan Spanje.

    Maar het mooiste zou ik toch echt vinden als hij samen met Frenky de wereld gaat veroveren.

    1. Ajax 1

      Zeker beter dan psg, maar juve is een club die door zijn verdedigende voetbal niet voldoende aanspreekt bjj mij in ieder geval. Zeker topclub, maar zou het echt zonde vinden als de ligt daarheen gaat. Hij is het soort speler dat het verschil gaat maken tussen cl winnen of niet dus kies maar een topclub en dan win je hem wel een keer…..dus barca, of bayern of desnoods real, maar geen juve aub.

  2. AFCA my World

    Het word gewoon Barca , als hij maar niet teveel naar rioolrat luisterd, die denkt alleen aan eigen gewin ! ⚽️

  3. Dagrump

    Als Barca De Ligt het salaris wil bieden wat ie wil krijgen kiest ie natuurlijk voor Barca!! Maar daar zitten ze nog ver onder!! Zo niet gewoon extra jaartje bij ons spelen, de mooiste club wat er is!! Dus De Ligt…..?

    1. Amoebe

      Misschien zit daar weer een enorm doorverkoop percentage aan vast….we zullen moet afwachten.

  4. Ajax goden

    Bayern maakt ook de weg vrij,Hummels weg, ik denk dat die ook nog ‘n poging doen.

  5. Ralph

    Zullen we gewoon even wachten op het echte nieuws? Nu krijgt iedereen hiet ? voor een speculatieve reactie of het uitspreken van zijn voorkeur. Zo kom ik nooit in de toptien ?

  6. Ralph

    Zullen we gewoon even wachten op het echte nieuws? Nu krijgt iedereen hiet ? voor een speculatieve reactie of het uitspreken van zijn voorkeur voor een club. Zo kom ik nooit in de toptien ?

  7. Jari_94-95

    Een competitie die naar de klote is en een kutclub. Jammer.. hij kan beter gewoon naar Barca gaan.

  8. Simon1995

    Perfecte club voor De Ligt. Juve speelt vaak aanvallend in Serie A. De Ligt voegt dan voetballend vermogen toe van achteruit en bij corners is hij vaak beslissend. De Ligt kan dan verschil zijn tussen CL winnen of niet.

    1. Litmanen

      Juventus heeft geen enkele concurrentie in Italie, zelfde als PSG in Frankrijk.
      Voetbaltechnisch een heel foute keus.
      Financieel, ach we weten het nu wel.

      1. Amoebe

        Dat is dan duitsland ook zo…dan loopt bayern kampioen.

        De vergelijking klopt niet helemaal al snap ik wel waar je naartoe wilt. ?

      2. Simon1995

        Ja hij zal snel kampioen zijn . Maar ik vind Juve voor hem juist wel goede voetbaltechnische keuze. Ze hebben geen goede voetballende verdedigers dat vult hij aan. Maar op middenveld en voorhoede lopen technisch mooie voetballers. PSG zou ik ook niks vinden

  9. dickst14

    Elke dag een andere in pool position. Als hij ergens tekent is het vroeg genoeg om te reageren.

  10. Wenen 1995

    Is een deal met Juve incl. de CL beker uit 1996? Indien niet, dan gun ik die dope-club ons pareltje niet.

  11. Ajax belg

    Wat moet je nog geloven van deze berichten, deze app moet alle dagen vol zeker.

  12. Frip

    Begint nu aardig op een slechte film te lijken word nu wel tijd voor duidelijkheid en knopen doorhakken ipv speculeren welke club hij heen gaat

  13. AB

    Belachelijke bedragen. Dan durven mensen nog over een fooi te praten bij 70 miljoen. Gestoorde salarissen. Mensen hier gaan ook vrolijkmee in de waanzin alsof ze zelf dagelijks met dit soort bedragen te maken hebben. Een miljoen voor een speler is al veel te veel. Een salaris van 1 miljoen per jaar is ook al belachelijk. Het zijn gvd gewoon sporters geen wereldleiders. De gein gaat zo flink af van het voetbal. De Ligt is een leuke voetballer. Gewoon kiezen waar je het leukste kan ballen. Elk salaris is sowieso nooit door hem op te maken.

      1. AB

        Dat kanook voor veeeeeeeeeeel minder. Je kan het toch onmogelijk normaal vinden.

    1. Indojood

      Net zoals consultants die bedragen met zes nullen lachend incasseren en online erover opscheppen.

  14. a.p.

    ik lees net ergens anders Barcelona haakt af er worden bezopen bedragen genoemd
    wat een wereld brbrbr….dit is geen sportwereld meer

Comments are closed.