There are no ads, please add some


Tickets Johan Cruijff schaal voorlopig uitverkocht

De tickets voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV zijn voorlopig uitverkocht, zo meldt Ajax.nl. De kaartverkoop voor deze wedstrijd startte afgelopen dinsdag. In vier dagen werden alle tickets verkocht. Seizoenkaarthouders op de F-Side kunnen, indien nog niet gedaan, nog wel één kaart bestellen voor het duel. Ook zijn er nog tickets voor mindervalide supporters. Ajax geeft aan dat er nog een kleine mogelijkheid bestaat dat er nog enkele tickets terug in de verkoop komen. Hiervoor dienen de officiële Ajax-kanalen goed in de gaten gehouden te worden. Mochten er nog kaarten vrijkomen, dien je wel in het bezit te zijn van een Club Card.

Gerelateerde posts

55 reacties

 1. Simon1995

  En dat voor een nietszeggend wedstrijdje..wel altijd leuk om pisvee te verslaan

 2. Moosie

  Nou Nietmanen met je rolstoel kun je nog naar binnen,of kom je weer gezellig op F?

  1. Finidi

   Ja v Bommel snapt et niet maar begrijpt et wel…..tja stond vd week in de krant dus wat logica betreft kan hij zo mee op dit forim 😉

Reageren is niet mogelijk.