There are no ads, please add some


‘Ook Real Madrid mengt zich in strijd om De Ligt; Barcelona nog niet afgehaakt’

Ook Real Madrid gaat zich mengen in de strijd om Matthijs de Ligt, zo meldt althans het Spaanse RMC Sport. De Ligt heeft nog altijd geen knoop doorgehakt over zijn sportieve toekomst. RMC Sport verzekert dat de Koninklijke ‘in de afgelopen uren’ bij het management van De Ligt heeft geïnformeerd naar diens contractuele wensen. Ook Barcelona zou de komst van De Ligt nog altijd niet uit het hoofd hebben gezet, aldus de Spanjaarden. Eerder meldden diverse internationale media nog dat de aanvoerder van Ajax niet langer oren zou hebben naar een overstap naar het Camp Nou, maar Barcelona blijft naar verluidt hoopvol en vertrouwt daarbij op de ‘mythische band’ tussen de club en het Nederlandse voetbal.

De afgelopen maanden werden in de transfersoap rondom De Ligt vooral Barcelona, Paris Saint-Germain en Juventus genoemd als mogelijke bestemmingen. Doordat de Oranje-international echter nog altijd geen keuze heeft gemaakt, ruikt ook Real Madrid plots weer zijn kans. PSG en Juventus blijven op dit moment de twee meest concrete clubs,  aldus Spaanse media . Het strikken van de stopper zou de hoogste prioriteit hebben voor PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi, terwijl namens Juventus sportief directeur Fabio Paratici al diverse gesprekken gevoerd zou hebben met Mino Raiola, zaakwaarnemer van De Ligt.

Gerelateerde posts

21 reacties

 1. Yor2002

  De Ligt moet gwn heen gaan waar die kan blijven spelen elke week in de basis als vaste kracht. Ik hoop zelf natuurlijk dat hij blijft maar als hij gaat hoop ik naar Liverpool (wat waarschijnlijk niet gaat gebeuren) maar dat hoop ik alleen maar zodat we het duo Van Dijk en De Ligt vaker kunnen zien🤩🤩

 2. Finidi

  Geen Barca? Dan Real of blijven, andere opties gaat alleen om geld niet om goed voetbal en anders gewoon nog een jaartje blijven en wachten tot dat andere arme Barca weer genoeg centjes heeft🤑

    1. Prinsengracht

     Alleen voor idioten die zich dagelijks laten voorliegen. Hij komt vanzelf ergens terecht. We zien het wel.

  1. JohnDoe77

   Blijven is totaal geen optie, hoe graag wij dat ook zouden willen! Hij komt wel bij Barca terecht, maar wil zekerheid op speelminuten. Die krijgt hij daar niet maar PSG wel bijvoorbeeld. Dan daar een paar jaar (matige competitie) en dan wel naar Barca als er ruimte is.

 3. Iceman

  Ja die Riool Rat zal De Ligt wel ergens brengen waar alleen die Rat beter van zal worden wat geld betreft. En De Ligt ook maar hij kan het dat weet ik zeker hij heeft kwaliteit genoeg. Maar had hem graag bij Barca gezien maar goed misschien kan het nog!!!!

 4. a.p.

  nu weer Real , straks heeft mijnheer R weer een andere optie voor De Ligt. Turkj of Rusland?????? Zelf hoop ik ALS hij weggaat het Barcelona wordt. Keje Molenaar mag ook wel eens met zijn schoonzoon gaan praten. ik denk dat hij wel meer weet van die mijnheer R.

 5. Frip

  Op 22 may ( zie eerder op dit forum) zou de ligt de knoop door hakken volgens een spaanse sportkrant . Nu zijn we 4 weken verder hij is al bij zoveel clubs in verband gebracht maar hij is nog steeds speler van ajax 🤔 # hoe lang nog…..

 6. Bigboss

  Maak de juiste keus jongen als je maar speelt, zeg het zo vaak, anders ga je echt na de klote

 7. Forever nr14

  Hij heeft gekozen voor vuile stinkriool rat van een zaakwaarnemer, waar ie heen gaat boeit me geen ene reet, als Ajax maar het onderste uit de kan trekt bij die huichelaar van een pizza vreter, de ligt verdient z’n centjes toxh wel. Doei en next

 8. HDfan

  Helemaal waar, spelen spelen en nog eens spelen. Daar moet hij voor kiezen. Centen komen toch wel.

Reageren is niet mogelijk.