There are no ads, please add some


Bijleveld vertrekt naar Heracles

Teun Bijleveld vertrekt bij Ajax. De aanvallend ingestelde middenvelder heeft vrijdag een contract voor twee jaar ondertekend bij Heracles Almelo, zo meldt die club via de officiële website. De verbintenis bevat een optie voor nog een jaar. Bijleveld maakte voornamelijk minuten in Jong Ajax en kwam nog niet in de Eredivisie in actie. Bijleveld stapte in 2017 over van AZ naar Ajax. In de afgelopen twee seizoenen kwam hij tot 55 officiële wedstrijden voor de Amsterdamse beloften. Ook speelde Bijleveld in diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen. In een eerder stadium vertrok ook Navajo Bakboord van Ajax naar Heracles Almelo.

“Ik ben blij dat ik bij een mooie Eredivisieclub als Heracles Almelo heb getekend. Ik kan hier doorgroeien en bewijzen dat ik de Eredivisie aankan”, aldus de 21-jarige middenvelder .”Zondag is de eerste training, daar kijk ik naar uit.”

“Het is mooi dat Teun heeft gekozen voor onze club”, zegt technisch manager Tim Gilissen van Heracles. “Teun heeft een goede opleiding gehad en heeft in de laatste twee seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie al de nodige wedstrijden gespeeld. Met zijn techniek en inzicht kan hij iets toevoegen aan ons middenveld.”

Gerelateerde posts

7 reacties

  1. Wenen 1995

    Dus stoppen met zeiken dat we spelers bij andere NL clybs weghalen. We leveren ook genoeg af aan andere clubs!

Reageren is niet mogelijk.