There are no ads, please add some


Ødegaard verkiest Leverkusen boven Ajax

Ajax gaat er niet langer vanuit dat het in het nieuwe seizoen kan beschikken over Martin Ødegaard. De twintigjarige Noor kiest voor het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz. Ødegaard werd vandaag gespot op het vliegveld van Düsseldorf en dus kwamen de geruchten over een overgang naar Leverkusen op gang.

Ajax zag in Ødegaard een welkome versterking en na enkele gesprekken met Marc Overmars had de Noor wellicht de opvolger kunnen worden van Hakim Ziyech. Ødegaard maakte als huurling van Real Madrid een uitstekend seizoen door bij Vitesse. Eerder speelde hij ook al anderhalf jaar bij Heerenveen. Ødegaard is de tweede speler die deze week de overstap van de Eredivisie naar Leverkusen maakt. Maandag werd bekend dat Daley Sinkgraven in Duitsland met zijn voormalige coach Bosz wordt herenigd.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

47 reacties

  1. rickert

   Of Bruma oppikken in Duitsland. Portugees international, leuk en razendsnelle buitenspeler. PSV heeft 15 mil geboden. Dus leg maar 25 neer en zeg dan maar. Bergwijn mochten wij toch niet. Dat vind ik lachen.

 1. Kevke87

  tweede keer dat hij een ander club boven Ajax verkiest. dan doei, nooit meer praten met die gast

  1. JohnDoe77

   Als het zo is; eens! Zijn kansen om naar Ajax te gaan zijn dan wel verkeken. Kan hij naar één van de vier beste ploegen van Europa, gaat hij naar Leverkussen.

  2. Zlatan4ever

   Kevke je hebt groot gelijk, ook voor Odegaard geld graag of niet ! Als je niet bij het huidige AJAX wil spelen hou je niet van het spelletje… dus de mzzl 🙋🏼‍♂️

   1. Ajax 1

    Precies, je kan naar ajax, dit jaar nota bene halve finalist cl, en dan ga je naar zo’n nepclub als bayer leverkusen. Bye bye….

  3. JohnDoe77

   Kevke; deze beslissing ligt voor een belangrijk deel bij RM. Zij wilde huren, Ajax kopen. Zij spelen gegarandeerd CL, wij voorronde. Hij heeft al eredivie ervaring, RM zal Bundesliga prefreren. Kan hij weinig aan doen!

    1. Litmanen

     Enig idee wat het Odegaard zou kosten als hij zijn contract wil afkopen? Hij heeft zich destijds laten verleiden om naar Real te gaan, daar moet hij dan nu mee dealen.
     Gezien de ontwikkelingen bij Leverkusen en gegarandeerd CL en een betere competitie, ik snap het wel, ondanks dat ik het doodzonde vind.
     Een echte Ajax voetballer, maar ja, dat ziet Bosz blijkbaar ook zo.

 2. ajaxpers

  Bij Bosz wordt ie toch alleen maar slechter. Onze professor zonder prijzen

  1. Sam34

   Dat lag niet aan bosz gozer, bosz kan niets meer doen dan de beste opstellen dat deed op het einde ging het gewoon net mis.

   1. -buitenkantje rechts-

    Het wisselbeleid en de tactiek van Bosz hadden wel degelijk een grote invloed tijdens de finale. Alle ballen op Fellaini die koppbkopde aanvallers van MU in stelling kon brengen… Tweede punt dat MU de opbouw aan Sanchez liet, die veel kan, behalve opbouwen.
    Ik ben geen grote Bosz fan zoals velen hier wel zijn. Goede spelopvatting.. Punt.

  2. JohnDoe77

   Net of hij veel kansen had bij Ajax ajaxpers. De spelers bepalen 80% van het resultaat, de trainer en zijn staf 20%.

 3. Simon1995

  Wordt Bosz het nieuwe pisvee? Als Ajax speler wil kopen kaapt Bosz hem voor onze neus weg! Eikel

 4. Frip

  Nou mooi voor hem hij heeft eerder de kans gehad om bij ajax te komen en toen koos hij voor madrid maar lijkt mij wel dat de deur nu echt dicht is

 5. AJAXForever61

  Misschien gemiste kans, maar nu Zyech en Donny houden, Schone wissel, jeugd inbouwen Ekkelkamp Eiting, Labyad verkopen. Klinkt makkelijk, maar ja heb er ook geen verstand vsn, ben gewoon gek op mijn cluppie! En als die Noor naar PB wil hoop ik dat hij succes heeft met Sinkie, wens ze alle goeds!

  1. JohnDoe77

   Ahhh jahoor; de eerste van het nieuwe seizoen! Schöne wissel… dat lees je altijd in de hele voorbereiding van ieder nieuw seizoen. Samen met dat hij het tempo niet meer aan kan en weg mag. En dan speelt hij weer een vol seizoen basis. Succes dus maar weer Lasse! 😊

 6. -buitenkantje rechts-

  Betwijfel of Ødegaard veel te vertellen had over de beslissing naar Leverkusen te gaan. Ik denk dat gezien zijn ontwikkeling gekozen is voor de Bundesliga, waarbij Leverkusen al zeker is van CL en Ajax nog voorrondes moet spelen

  1. Finidi

   Dat denk ik ook rn missc heeft ie ook wel gelijk maar hoop toch dat het helemaal mis gaat daar want hier krijg ik toch een btje vieze smaak van in de mond.

    1. Zlatan4ever

     Maar vooral ben ik blij dat je door hebt dat ik hier niks mee te maken heb…..
     Ik heb AB nog maar eens persoonlijk “uitgenodigd” want hij is wat mij betreft hoofdverdachte nummer 1 🥊

 7. AJAXWZAWDB

  Allemaal gelul,als odegaard op vliegveld van münchen was gesignaleerd dan was ie zeker bij Bayern gaan spelen

 8. hubert

  Is helemaal niks zeker dat hij naar leverkusen gaat alleen maar geruchten zoals altijd pfff

 9. Bigboss

  Pest pleurus dat is de tweede keer hoop dat hij net zo als bij real madrid aan spelen toe komt. Wat een ei. Noet geleerd vsn het verleden dus helaas

 10. Forever nr14

  Al te veel energie gestoken in deze gast, niet voor de mooiste club kiezen is opzouten kloot Noor.

Reageren is niet mogelijk.