There are no ads, please add some


Ajax en Erik ten Hag verlengen contract

Erik ten Hag en Ajax hebben besloten tot medio 2022 zeker bij elkaar te blijven. De oefenmeester is vanaf januari 2018 bij Ajax in dienst en is in die tijd vrij succesvol gebleken. ‘Ik ben heel blij. We hebben een fantastisch jaar gehad en willen dit nu verder uitbouwen. De samenwerking is heel prettig, op alle niveaus binnen de club. De stijl van voetballen past bij Ajax, maar ook bij mij’, zo zegt hij op de clubsite.

Marc Overmars vindt de ingeslagen weg die de 49-jarige trainer gekozen heeft ook prima:’Ik denk dat het goed is voor Ajax dat de trainer na zo’n succesvol seizoen ook de komende jaren hier actief is. We willen graag doorbouwen. Dat zal niet eenvoudig zijn, want er zullen natuurlijk enkele bepalende spelers vertrekken, maar we hopen het goed op te vangen. Erik moet er weer een team van zien te maken. Dat is hem wel toevertrouwd’

Gerelateerde posts

54 reacties

 1. dioajax

  En dat is geweldige zieuws!!!ben zo blij en hoop dat hij ons meer prijzen gaat geven!!!en hoop ook dat de meeste van onze spelers in onze Ajax blijven!!!vandaag kan niks meers kapot na dit nieuws!!!wens je Erik een goeie seizoen met heel veel trots ,kippenvel en prijzen!!!

  1. JohnDoe77

   Misschien iets meer uitroeptekens gebruiken, dan snappen wij dat je enthousiast bent. 😁

    1. Wenen 1995

     Dit is goed nieuws! Maar minder goed nieuws is dat Odegaard gaat tekenen bij vriendje Bosz….

     1. FrankiC

      Volgens het AD. Het klinkt vrij definitief dat Ødegaard voor Leverkusen heeft gekozen.
      Zou ik heel erg vinden

 2. Frip

  Da is goed nieuws…en nu maar hopen dat er niet teveel spelers weg gaan en dan maar kijken of het weer zo een mooi seizoen word als vorrig jaar

  1. JohnDoe77

   Succes hangt vooral af van de spelersgroep. Als wij goede oplossingen kunnen bedenken voor het gemis van Frenkie en Matthijs, dan kan het wel een mooi seizoen worden. En dan hopen dat Ziyech blijft natuurlijk.

 3. rickert

  Ik ben erg blij met dit nieuws, goed signaal aan de spelers dat hij langer zal blijven!

 4. Mr Ajax

  Ben benieuwd hoe hij het gaat doen als er een stuk of wat vertrekken. Maar heb er wel vertrouwen in.

 5. Moosie

  Hij heeft het afgedwongen.
  Hopelijk is de staf volgend seizoen weer goed in staat om een Europees 11tal samen te stellen.

 6. Moosie

  Oh oh Nietmanen is het er niet mee eens die wil graag Frank de Boer terug samen met Hennie Spijkerman.
  Echte liefhebbers van tikkie breed voetbal

   1. Prinsengracht

    Ik reageer al dagen niet meer op Klitmanen. Heeft geen enkele zin. Bord voor zijn kop. Negeren is het beste.

    1. Moosie

     Ik ben gestopt om te ergeren ik lig nu steeds slap van het lachen om zoveel domheid.

 7. HURBIE

  Goeie zaak
  Hij heeft zich ook goed bewezen
  Hij heeft ook een goeie selectie gehad

 8. Ralph

  Ten Hag heeft bewezen om de Ajaxstijl nieuw leven in te blazen! Fijn dat hij blijft. Lees het artikel over hem in Hard Gras nog maar eens.

 9. Ajaxfoort

  Goede zaak een beetje contunuiteit. Ik ben wel erg benieuwd hoe hij het gaat doen zonder zijn onvolprezen assistent. Afwachten maar.

 10. Jur

  Fantastisch bericht …….als je na het vertek van een aantal spelers ook nog met een nieuwe trainer aan de slag moet dan begin je zeker wéér van vooraf aan
  Nu kun je op een paar veranderingen na …….want het gros blijft , verder bouwen op het succes van afgelopen seizoen 💪🏻👊🏻

 11. Charka53

  Wie had dat gedacht dat er vele aan de kant van Haggie staan dat is wel eens anders geweest 😂
  Maar van mij mag hij ook nog wel even doorgaan hoor ik denk er nu ook anders over.

  1. Bakkie

   Inderdaad Charka! Ik ben niet het type dat zegt: “Zie je nou wel” maar ik heb wel vanaf het begin gezegd, wacht nou maar ff af, deze man heeft een plan.. dus nu zeg ik eigenlijk toch “zie je nou wel” haha

   1. Indojood

    Nou ja, zijn oorspronkelijke plan was niet zo goed. De zeperd tegen de pisvlekken was uitermate teleurstellend. Na de uitwedstrijd tegen Bayern is het kwartje gevallen (luisteren naar sterkhouders) en heeft ie zich goed ontwikkeld. Voor de rest prima dat ie blijft.

    1. Bakkie

     Vind ik iets te kort door de bocht, Indojood..
     Tegen pisvee was een collectieve offday met als zeer belangrijke factor het ontbreken van De Ligt. Hij speelde toen ook nog net Frenkie achterin en dat liep fout af. Maar onderschat zijn filosofie niet, dat is echt niet alleen luisteren naar sterkhouders.. er zit een idee achter dat modern is en goed bij onze club past

     1. Indojood

      Okay, ben het niet met je eens. Ik heb dat idee of zijn filosofie pas na Bayern uit een beetje vorm zien krijgen en ik vind nog steeds dat het uit nood geboren is zoals Tadic als valse spits proberen. In ieder geval sloeg zijn eigen filosofie die hij meenam toen hij bij ons trainer werd, niet aan. Dat is wel gebleken want de paniek sloeg redelijk toe na die zeperd in 040.

 12. Simon1995

  Voor rust in de club is dit goed nieuws. Nu nog leren aanvallend te wisselen. Dat is het verschil tussen CL finale halen of juist net niet

 13. AJAXForever61

  Ben wel happy ermee, heb net als velen op dit forum veel kritiek gehad op TH, maar moet hem ansoluut de credits geven voor afgelopen seizoen. Hoop dat hij ons weer veel laat juichen in het nieuwe seizoen . Te beginnen met de JC prijs!

 14. Indojood

  Tot Bayern-uit klootte ie maar wat eigenwijs aan dus de kritiek was volkomen terecht. Daarna heeft ie zich goed ontwikkeld dus prima dat ze hem verlengen.

 15. Hanski

  Ik mis de roep om Wimpie Jonk en Tscheu la ling 😂😂😂
  Kijk ff klein jaar terug…o ja ook Schippie doet t beter dan ONZE trainer 👍

 16. Zlatan4ever

  Totaal geen vertrouwen in Ten Hag toen hij aan de klus begon hoofdzakelijk gebaseerd op het wisselbeleid en de voorkeur voor bepaalde spelers die altijd opgesteld werden ook als ze bal de 2e ring in schoten en continue hun man lieten lopen.

  Daarna heeft hij bewezen de juiste man voor AJAX te zijn.

  Hij heeft het verdiend !!!!!!

 17. AB

  Ik vind het nog steeds niet de juiste man. Gelukkig hadden we het juiste team. Ik moet ook nog zien hoe het gaat zonder Schreuder als we ook nog eens een paar spel bepalende spelers kwijt raken.

 18. Zlatan4ever

  Schreuder u word schromelijk overschat wat betreft zijn voetbal know-how en dat gaan wij komend seizoen gelijk zien.

 19. Zlatan4ever

  Ten Hag presteert net zo goed zonder Schreuder en Schreuder gaat het niet maken in Duitsland

  “Mark my words”

 20. Hanski

  Ab jij blijft maar ouwehoeren dat je t niet de juiste man vind….hij presteert uniek, vorig jaar vind jij nog dat hij verkeerde keuzes maakte dat er betere spelers waren etc….nu blijkt opeens dat Erik het allemaal te danken heeft aan zijn materiaal….zielig mannetje ben je!

 21. Hanski

  Stop ajb met woodden als “gekukkig hadden WE het juiste team” jouw WE speelt in Volendam…met de beste trainer ter wereld 😂😂😂

  1. AB

   Je blijft Johan, maar vooral jezelf belachelijk maken. Het eerste is schaamteloos het tweede logisch.

 22. Hanski

  Haha Ab je bent een held in het van onderwerp veranderen…zeggen dat Johan de beste was is logisch, dat betwist niemand!!!
  Zijn visie was uniek, dis niet te kopieren…jij geeft zijn volgelingen een eer die ze (nog) niet verdienen! Wat heeft Wim etc nu eigenlijk betekend cq bereikt? Als je daarbij in al jouw wijsheid er steeds opnieuw naast zit (ja lees maar terug over Ten Hag, Blind, Overmars, Vink etc) waarbij je van Bommel als charismatisch leider verkiest (of is t verkoos) boven het dialct van Ten Hag…tja Abje dan klink je wel stoer maar je kent het gezegde he…holle vaten😉
  Dronken? Nee….maar okay Proost! Hoop dat je eens klmt met waardevolle opmerkingen, beetje opbouwend….roepen dat het beter kan is zo simpel…komen met concrete namen of ideeen is de kunst ( heb ik t niet over jouw containerbegrippen, eigen jeugd, Tscheu la, Keje, Wim, Scholletje, Van Gal etc…).
  Doe je best je hebt er de tijd voor tot april 2020 dan vieren wij onze 35e titel….MET TEN HAG😉

  1. AB

   Ik heb niets met scholletje of van Gal. Jij hebt geen idee welke band Johan en Wim hadden en jouw opmerkingen zijn en blijven schaamteloos wat dat betreft. Je hebt nog nooit van de klepel gehoord. Maar ja, eens een s e i j s altijd een S e i j s.

 23. Bigboss

  Zie bijna geen reacties van de pro bosz fans die lekker alles weg kaapt, maar dat zal wel niet zo zijn

 24. Forever nr14

  Puur om rust in de tent te houden ben ik op zich blij met deze keuze en verlenging.
  Maar materiaal maakt of breekt je als trainer en staf, het zal mij benieuwen hoe hij straks omgaat met niet het materiaal van afgelopen seizoen, hij heeft het goed gedaan, maar is in mijn ogen nog steeds geen top trainer (zie wissel beleid enz door het hele seizoen heen.
  Maar voor de rust en continuïteit prima zo.

  1. AB

   Dat zei een directeur van een bedrijf 5 jaar geleden ook tegen mij. Nee, geen verandering, nu is er rust in de tent en gaat alles zijn gangetje. Half jaar later was hij failliet en stonden er 35 man op straat.

 25. Hanski

  Abje probeer eens met verstandige mensen te praten…ik sprak laatst een man die zei dat hij alles bij het oude liet…en hij bleef, in alle rust, heel gelukkig….tja t is maar hoe je t bekijkt 😉

Reageren is niet mogelijk.