Ajax – Fortuna Sittard verplaatst naar woensdag 25 september

De competitiewedstrijd Ajax – Fortuna Sittard is verplaatst van zaterdag 24 augustus naar woensdag 25 september, zo heeft de KNVB laten weten. Clubs die actief zijn in Europa hebben van de bond de mogelijkheid gekregen om hun wedstrijd in de vierde speelronde te verplaatsen. Ajax heeft hier gebruikt van gemaakt aangezien er in de week voor en na de vierde speelronde play-off wedstrijden plaatsvinden voor de Champions League of – bij uitschakeling in de derde voorronde van de Champions League – voor de Europa League.

Bron: KNVB

Related posts

16 Comments

  1. Ajax 1

    Daar gaan we weer. Hopelijk tot in juni wijzigingen omdat we europees nog mee doen ?

  2. Finidi

    Meen je, halve finale CL met prachtig voetbal gehaald, kampioen geworden en nu voorronde CL spelen, belachelijk toch! Moet je zien wat voor kutclubs uit italie, duitsland en spanje zo instromen! Als Psv en Feijenoord nou de laatste 5 jr nou ook maar iets gepresteerd hadden , 1 offday en je kunt naar fc Reyckjavik oid

    1. Wenen 1995

      Bizar he, Finidi? Kampioen van NL hoort altijd direct geplaatst te zijn. Op deze wijze wordt het erg lastig om aan te haken bij de Europese top. UEFA-mafia!

      1. Finidi

        Ik vind sowieso alle kampioenen en dan pas de nrs 2,3 en 4 vd grote landen en nee das geen calimerogelul maar dan moet je het geen Champions-League noemen maar iets van “ all for the money honeyleague”.

        1. Mr Ajax

          Eens finidi, eigenlijk best een gedrocht dat CL,we gaan hem volgend jaar gewoon winnen dan zijn we meteen rechtstreeks geplaatst

          1. Melles19

            Jullie kunnen vinden wat je wilt, maar dit zijn nou eenmaal de regels ?. Is al jaren zo! En de Nederlandse clubs hebben het zelf gewoon verpest door te vaak niet de knock-out rondes te halen van de Europese toernooien. Echter door de geweldige prestatie van ons Ajax staan we alweer boven Oostenrijk. Er moet nu een aantal jaar flink doorgepakt worden en wie weet kunnen we de hele Eredivisie dan wel op Bundesliga niveau krijgen. Ik zie de eerste symptonen al (Matusiwa naar Groningen en Nunnely naar Willem II)

  3. Simon1995

    Inderdaad kut systeem bedacht door UEFA en geld maffia! 1 voordeel die kutclubs als Reykjavik ga je nu al tegenkomen. Hoef je niet voor af te dwalen naar EL. Kwalificatie mag geen probleem zijn.

  4. Bigboss

    Ik hoop dat de knvb dit blijft doen

    Ik zeg goed bezig en dat het lang mogen duren de verschuivingen

  5. AJAXForever61

    Slim van Ajax om aanbod te gebruiken, hoop dat wij volgend jaar nog een paar keer uitstel aan kunnen vragen!

  6. Bert Betondorp

    Het blijft klungelen met het vaststellen van het schema. Denk dan na voordat je
    her wedstrijdschema op papier zet en aan den volke toont. Amateurs

  7. Frip

    Competitie is nog niet eens begonnen en nu al verplaatsen wat vind de rest ervan …. gaan die nu ook al meteen in bezwaar

Comments are closed.