There are no ads, please add some


Kaartverkoop Johan Cruijffschaal vandaag gestart

Ajax opent op zaterdag 27 juli het nieuwe seizoen in de Johan Cruijff ArenA. Dan vindt om 18:00 uur het duel om de Johan Cruijff Schaal plaats. Hierin neemt Ajax het op tegen PSV. De verkoop is voor seizoenkaarthouders vandaag; dinsdag 18 juni om 12:00 uur, van start gegaan. Vanaf donderdag 20 juni kunnen leden van de supportersvereniging een kaartje kopen. Een dag later zijn de gewone clubcardhouders aan de beurt. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €26 en je kunt er maximaal vier bestellen. Seizoenkaarthouders op de F-side kunnen maar één kaartje per seizoenkaart kopen.

Gerelateerde posts

38 reacties

 1. Indojood

  Kaarten gekocht, heb er alweer zin in. Dat wijvenWK en Copa America interesseren mij toch geen kloten. Ajax is het enige wat telt.

  1. Charka53

   Wel fijn hè Indojood dat je zoveel verschillende .interesses heb 😁 dan kan je wel heel de zomer van voetbal genieten

   1. Indojood

    Oh die heb ik wel maar ik wil me hier beperken tot Ajax en voetbal in het algemeen. In het verleden wel eens wat losgelaten over wat ik nog meer leuk vind maar dat is niet zo relevant.

    1. Ajax 1

     Is ook voetbalapp dus gelijk heb je. Op vakantie nog tijdens jc schaal, maar vanaf de week erna overal weer bij….

 2. Vak 120

  Kaartje ook weer binnen..we zijn er weer bij..benieuwd welke spelers er nog bij zijn

    1. AB

     Een inkoppertje niet zien aankomen? Beetje meer credits mag wel hoor. Was gewoon kwestie van rustig afwachten en dan flappie in de strijd gooien.

     1. Indojood

      Het sukkeltje hapt weer. Weet je zeker dat je geen familie bent van Nietmanen? 😆

     2. AB

      Goh, nu weer een sukkeltje. Persoonlijk vond ik jouw commentaar niet van hoogstaande slimheid getuigen. Of jou dat vervolgens een sukkeltje maakt wat je nu probeert terug te leggen ……. ach. Wie “hapte” er trouwens op mijn bijdrage? Juist. Verder begint het gedrag van jouw kant wel een beetje zielige en kinderlijke vormen aan te nemen maar dat vind je ongetwijfeld het omdraaien van feiten. Be my guest. Voor iemand die van mening is dat het forum over voetbal hoort te gaan wijk je aardig vaak af van je eigen mening. Maar wees gerust …… ik zal blijven reageren waar ik dat wil en jij mag mij dan elke keer een sukkeltje noemen of familie van Nietmanen of wat je ook maar wil. Het geeft meer over jou aan dan over mij. Je “fans” zullen ook nog wel een duit in het zakje doen, ik kan haast niet wachten. Nu is er koffie.

     3. Moosie

      Ja hoor
      1. flink wat don gelul .moet voor jou geen probleem zijn.
      2. een teentje leugens .
      3. Een schepje onbegrijpelijke hang naar aandacht en of drang naar profilering op internet.
      4. Twee schepjes humor.
      En dat dan 2 dagen op zwart zaad zetten.

     4. Moosie

      Oh ok ik kan het ook niet meer volgen hoor.
      Ik heb het heel druk als penningmeester van de IndoJidfanclub.
      Dus als je nou voortaan er bij zet dat je het serieus bedoelt dan zal ik kijken of ik daar rekening mee kan houden.
      Wat erg lekker is ,is een honing,mosterd, paprika, knoflook marinade.
      recepten doe ik niet aan dat zul je zelf moeten opzoeken

 3. AFCA my World

  Ik heb mijn kaarten alweer binnen, hopelijk kunnen we weer gaan genieten ! ⚽️

 4. Finidi

  Zit heerlijk op terras krantje te lezen op mallorca jongens, v Bommel vraagt zich weer van alles af maar begrijpt het wel…..??????? Gerbrands wil voor 30 titels gaan voor het jaar 2030, no way !!!

  1. AB

   Dat zou neerkomen op ongelooflijk falend beleid en spel van Ajax. Voor 2040 zou realistischer zijn gezien de huidige verschillen in begroting.

 5. Bert Betondorp

  Wanneer je bovenstaande reacties leest……dan denk je waarin ben ik nu terechtgekomen, wat een geouwehoer, niks zinnigs te lezen. Succes heren

 6. Huntelaar4ever

  Ik heb gelukkig twee kaarten weten te bemachtigen.
  Maar het was weer een heel gedoe om ze te krijgen. Ticketsysteem werkt nog steeds niet goed.
  Ik verheug me al op de wedstrijd. En dat ons aller AJAX die boertjes eens een mooie voetballes gaat geven !

Reageren is niet mogelijk.