There are no ads, please add some


‘Sevilla bereid tot verkoop Promes’

Ajax heeft onlangs laten doorschemeren dat het interesse heeft in Quincy Promes die momenteel uitkomt voor Sevilla. Promes zou de rechterflank van het elftal van Erik ten Hag moeten versterken. Sevilla staat naar verluidt niet onwelwillend tegenover een verkoop van Promes en volgens het medium El Desmarque wacht men in Spanje op een interessant bod van Ajax. De geboren Amsterdammer heeft een clausule van 150 miljoen euro in zijn tot medio 2023 staan, maar volgens El Desmarque staat men open voor een veel lager bod van geïnteresseerde clubs. Sevilla betaalde vorig jaar augustus twintig miljoen euro om Promes los te weken van Spartak Moskou. Wat Promes wel moet kosten laat El Desmarque nog in het midden. Promes is een oude bekende van trainer Erik ten Hag: de twee werkten tijdens het seizoen 2012/2013 samen bij Go Ahead Eagles.

Bron: El Desmarque

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. theomar

  Ben benieuwd. 20 lijkt me wel iets te veel. Sevilla wil er duidelijk van af.

 2. Litmanen

  Tuurlijk, weer een vriendje binnenhalen. Dat een passant met een heel vervelende en dure erfenis als hij straks een keer de zak krijgt.
  Voor aan de rechterkant, dus van Neres is ook al afscheid genomen.

  1. rickert

   Dit is gewoon een goede speler, zeker voor Eredivisie begrippen. Zou niet weten waarom er van Neres al afscheid genomen is, laatste keer dat ik checkte, dacht ik toch dat Hakim op rechts speelde.

   1. Litmanen

    Neres begon bij Ajax op rechts en Promes zou als zijn vervanger gezien worden. Op rechts is Ziyech trouwens sowieso heel waarschijnlijk weg na dit seizoen.
    Ziyech kwam op die plek omdat hij op 10 niet rendeerde. Daardoor verdween Neres uit het elftal. Kort geheugen weer hier……

  2. Prinsengracht

   Je verdraait weer de feiten om je punt te maken, Klitmanen. Bijna iedereen weet wel dat Neres niet vanaf rechts speelt. Maar je blijft het proberen.

  3. JohnDoe77

   Hahaha, Litmanen… waarom altijd zo zuur? Naast dat Neres in de basis op links speelt, wie hebben wij op de vleugels meer in huis? Dit is geen vervanging maar bedoeld om de selectie te verbreden. Vorig seizoen hadden we veel geluk met schorsingen en blessures, anders hadden we niet zover gekomen.

  4. Bigboss

   Litmanen echt wat een zuur commentaar elke keer. Vriend je of niet Labyad speelde ook niet toch en verder hoop ik dat het niet door gaat om diverse redenen

 3. dickst14

  Waarom 20 miljoen voor Promes? Ik denk dat Stengs te halen is voor zo’n 8 miljoen.

 4. AJAXForever61

  Zie dit ook niet zitten, voor 20 miljoen jongere en talentvollere speler halen

 5. Janneman16

  hebben we niets in eigen gelederen rondlopen?
  het is een goede voetballer maar echt geen +20mln waard in mijn ogen.

 6. J18

  Onder de 20 miljoen is het een prima aankoop lijkt mij. In Oranje laat hij toch vaak zien hoe gevaarlijk hij is, erg snel met een prima schot.

 7. DeMike

  Ajax schijnt 15 geboden te hebben, sevilla vraagt 21. Als ze ergens daartussen uitkomen lijkt me dat een prima aankoop.

Reageren is niet mogelijk.