There are no ads, please add some


Ajax maakt vraagprijs Neres bekend, 80 à 90 miljoen euro

Ajax lijkt niet van plan om David Neres  te verkopen en hoopt de kleine Braziliaan nog een jaar in Amsterdam te houden. Neres die momenteel basisspeler is bij het nationale elftal van Brazilië op de Copa América staat behoorlijk in de spotlights, maar Marc Overmars heeft een duidelijk signaal afgegeven aan clubs die willen aankloppen in de Johan Cruijff Arena.

In de winterstop veegde Ajax een Chinees bod van vijftig miljoen van tafel en dat heeft volgens Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan een duidelijke reden. ‘Ajax raakt waarschijnlijk twee of drie spelers kwijt maar dat is volgens Overmars ook het maximale. ‘Het is onmogelijk om opnieuw een goed figuur te slaan in de Champions League als hij het halve elftal verkoopt. Ze willen blijven waar ze zijn en daarnaast heeft Neres het prima naar zijn zin bij Ajax, dus misschien is het nu niet het juiste moment om hem te verkopen. Ajax staat sterk in de schoenen wat Neres betreft en de vraagprijs is dan ook opgeschroefd naar 80 à 90 miljoen euro’

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

95 reacties

    1. Moosie

     maak eens een lijstje met meervoudige CL winnaars en kijk hoeveel keer alle zogenaamde topclubs hem hebben gewonnen.
     Wij lijken geen topclub we zijn al jaren een topclub alleen schijnt een heel groot deel dat te zijn vergeten.
     We brengen sinds de jaren 60 van de vorige eeuw wereldspelers.
     Er zijn maar heel weinig clubs die zoveel topspelers hebben opgeleid die de gouden bal hebben gewonnen.
     Of die alledrie de Europese toernooien hebben gewonnen.
     Dat onderdanige loosersgedrag komt voornamelijk door de Anaalisten die alles beter weten.
     En het smaldeel van Nederland lult dat dan na.
     Opgeven voordat je er aan begonnen bent of bij 0-1 de handdoek in de ring gooien.
     Fatalistisch gelul van boeren, buitenlui en Nietmanen.

     1. rickert

      Helemaal eens Moosie. Mensen moeten ook beseffen dat het jeugdbeleid er juist voor zorgt dat we mee konden in de tijd van scoutingsnetwerken. Doorverkoop waarden waardoor we de financiële situatie hebben zoals die er vandaag de dag is. Waardoor je mee kan groeien met de rest van Europa. Tadic en Blind waren slimme, grote uitgaven op dat moment. Nu moeten ze dat blijven doen, maar met de echte toppers als Brobbey, Unuvar, Mazraoui, Gravenberch en wellicht Ekkelenkamp in gedachten. Heb je ook champions league waarde die kunnen opgroeien in champions league elftal. Ajax is wereldtop. En dominatie in Nederland is stap 1

     2. rickert

      Lijkt me tevens de reden van Overmars om te zeggen, maximaal 3. Om met de bedragen van Hakim, Matthijs en Frenkie. Een team te kunnen bouwen met slimme impulsen. Als een Promes, Pröpper. Om te laten zien dat je gewoon weer een kampioenselftal hebt. Laat Bommeltje zn team dan maar laten voetballen zonder Lozano en Bergwijn. Succes ermee. En Rotterdam gaat wel winnen van Emmen, Groningen en Utrecht?

 1. Zlatan4ever

  Met een vraagprijs van 80 miljoen zal Neres (gelukkig) nog wel even blijven. Als er toch een club mocht komen voor dat geld is er ook begrip voor…🏦

  1. rickert

   En De ligt mocht wel weg voor 75? Ik geloof geen hol meer van wat er voorbij komt allemaal. Eerst zien en dan geloven

   1. ajacied078

    voor de ligt is geen transfer som van 11 miljoen betaald. is eigen jeugd. neres moet vandaar wat keer kosten. en aanvallers zijn zoiezo duurder dan verdediger.

    1. Amoebe

     Ik snap wat je zegt maar eigenlijk slaat dat nergens op…of hij nu iets heeft gekost of niet, je zou er het maximale uit willen halen.

     Of je moet iemand belonen voor zijn inzet en behaalde resultaten voor club (geeft andere talenten misschien ook weer een goed gevoel).

    2. rickert

     In de wandelgangen wordt ook over een transfersom van ziyech genoemd van 35 miljoen. Er is wat mij betreft een erg scheve visie in deze gevallen.. Ik vind Neres ondanks dat het een aanvaller is, absoluut niet meer waard dan De Ligt, wat gewoon het grootste talent ter wereld is.

     1. Ajax 1

      Met ziyech is vorig jaar een afspraak gemaakt dat hij weg mocht na dit seizoen. Zo kun je spelers ook overhalen te blijven. Gelimiteerde transfersom.

     2. Litmanen

      Ajax1 vorig jaar mocht Hakim weg voor 22 miljoen, nu dus voor 35. Vorig jaar werd alleen Roma serieus, nu zijn er wel geruchten, maar zoals bij andere spelers, er is nog geen club die zich gemeld heeft bij Overmars.
      Voor Neres is al een tijdje serieuze belangstelling, er zijn ook clubs die zich bij Ajax gemeld hebben.
      Feit is dat voor een international van Brazilie meer betaald wordt dan voor eentje van Marokko.
      Zoals ik al eerder zei (vorige topic) Neres is net als Hakim op weg naar de uitgang.
      En Marc gaat net zoveel voor Neres vangen als voor De Ligt. Kwestie van vraag en aanbod.

     3. Ajax 1

      O, jij zit zo dicht tegen ajax aan dat jij weet dat niemand zich gemeld heeft voor ziyech? Jij gelooft ook alle geruchten hier zeker?

      Ziyech kan denk ik kiezen uit heel veel grote clubs (absolute top mss niet, maar daaronder zou hij overal mee kunnen).

      Ook bizar dat jij denkt dat afkomst gekoppeld is aan wat je kunt krijgen voor een speler. Mohammed salah v liverpool geldt dat zeker ook dat je die voor een prikkie kunt krijgen, watn egyptenaar? Laten we die kopen dan als ziyech voor 20 miljoen naar emmen gaat (want dat is zijn niveau toch?)

      Bizar……

     4. Indojood

      Totdat de Africa Cup voorbij gaan we sowieso niets horen over een transfer van Ziyech. En Nietmanen haat Ziyech tot op het bot vanaf de eerste dag dat hij bij Ajax speelt. Heel af en toe deelt ie een voorzichtig complimentje uit om het er niet al te dik bovenop te leggen. Gast heeft een ziekelijke kronkel in zijn harses.

     5. Ajax 1

      Ik lees net dat er 160 mln op salah geboden zou zijn door real en juve. Dat is veel voor een noord afrikaan he litmanen. Als die voor brazilie had gespeeld was dat zeker 300 mln geweest…..toch?

     6. Litmanen

      Ziyech vergelijken met een speler die tot de allerbeste behoort in het Engelse voetbal is misschien een beetje overdreven?
      Kijk even waar Salah vandaan komt en wat hij kostte voordat hij bij Liverpool kwam…..

      Appels en peren vergelijken.
      Kenners zijn het er over eens dat Neres een groot aanvallend talent is. Die kosten veel geld, zeker als ze deel uitmaken van het Braziliaanse elftal.
      Hakim is een twijfelgeval voor topclubs en dat is logisch gezien de afgelopen twee seizoenen bij Ajax. Dat zijn transferwaarde inmiddels gestegen is naar € 35 miljoen is een groot compliment voor de wijze waarop hij de laatste maanden gepresteerd heeft. Maar laten we eerlijk zijn, die 35 miljoen kan elke Duitse of Engelse club ophoesten, 80 of 90 miljoen wordt een ander verhaal.

     7. Indojood

      Hypocriet gelul, je hebt gewoon de pest aan Marokkanen. Drie jaar lang hebben we hier alleen maar gezeik over Hakim gelezen hier en nu is Nous de volgende die aan de beurt is. Toen de familie vragen aan Ajax stelde over Appie was jij er als de kippen bij om te melden dat het hen om geld te doen was. Ga jij je nou maar bezig houden met je helden Van Rhijn, Andersen, Sinkgraven, Zivkovic en al die andere middelmatige en slechte spelers waarin alleen jij wereldtoppers ziet. Verveel ons niet met je racistische praat hier, dat pas niet bij Ajax.

     8. What’s in a (nick)name

      Omdat Ziyech en zaakwaarnemer niet oubliciteits geil zijn heeft hij volgens Litmanen weinig tot geen aanbiedingen. Alles met een dubbel paspoort en een kleurtje is bij Litmanen gewoon niet goed. De beste voetballer van Ajax sinds jaren wirdt met regelmaat afgefakkeld door hem. Het is gewoon een gevalletje indicatie 5 van de zware categorie.

     9. Ajax 1

      Laat iedereen lekker twijfelen over ziyech dan. Kunnen wij volgend jaar weer vd veruit beste aanvallende middenvelder v nederland genieten!

     10. Litmanen

      Alle kenners zijn het er over eens dat Ziyech een twijfelgeval is voor de echte top. Bij Ajax is hij bepalend, bij clubs als Barca, City, Madrid etc is dat uitgesloten.
      Ziyech is een buitengewoon goede voetballer met extreme kwaliteiten, maar hij heeft tot nog toe bij elke club problemen gehad mbt zijn ego. Dat is geen reklame.
      Natuurlijk krijg ik weer de halve app over me heen, maar de feiten bewijzen het.
      Heerenveen, Twente, Ajax en zijn handelen ivm Oranje (mijnheer was beledigd en koos “met zijn hart” voor Marokko).
      Topclubs houden hier rekening mee als ze miljoenen gaan neertellen.
      Deze topic gaat trouwens over Neres en zijn aanstaande vertrek en voor hoeveel.
      Ik kwam niet met Ziyech op de proppen, lees maar terug.

     11. What’s in a (nick)name

      Je bent gewoon een dommelul met domme praat die van geen kanten klopt. Als er een speler is die gewoon zichzelf blijft is het Ziyech wel. Jij vond de gebaartjes irritant na een doelpunt zonder te weten waar ze voor staan. Jij trekt aalles ten onrechte in het negatieve. Zoals ik al zei: zware indicatie 5.

     12. Moosie

      ten eerste alle kenners?
      ten tweede jij weet nog steeds niet wat er speelt of heeft gespeeld want Zyech zijn zaakwaarnemer gooit niet 20 namen in de media.
      En ten derde Zyech was een van de bepalende spelers ,niet Veldhuis of die Fries maar die kutmarokkaan uit Dronten.
      En het hele stadion stond voor hem op de banken.
      Je houdt ook niet op.
      Iemand trekt een vergelijking met Zyech mbt Neres en boem daar is Nietmanen met zijn riedeltje over Roma en de twijfels bij alle clubs over Zyech.
      Want Nietmanen komt uit dezelfde wijk als vd Lem en hij drinkt geregeld koffie met Hiddink.
      Nietmanen de man die liegt over overleden kinderen om zo iemand zwart te maken op een forum.
      Nietmanen de man die geregeld oproept tot geweld en de grootste aanhanger was van Sseiss.
      Nietmanen de man die elke eigenaar en medewerkers van alle coffeeshops in Nederland uitmaakt voor moordenaars omdat hij op internet liegt over de overdosis van een kind wat hij niet heeft gehad.
      Nietmanen het zielige figuur dat hier s’nachts ff een hoop stront komt deponeren omdat hij in het dagelijks leven aandacht tekortschiet.
      Lekker met een fles St.alleenopjezolder.grand cru.
      Domme pannekoek ben je.

     13. Litmanen

      Die Moosie toch. Gap van me.
      Je bent helemaal gek van Hakim maar zijn naam kun je nog niet spellen, stumperdje.
      Geen enkel steekhoudend argument breng je naar voren. Ik noem feiten, jij gooit met stront.
      Ik begrijp het wel gappie, jouw hersentjes doen het natuurlijk niet zo goed meer na alle drugs, drank en pilletjes. Geeft niks. Straks de zuster maar even een prikje voor de nacht vragen.
      En morgen dan maar weer geestelijk ongezond weer op…..
      Oh ja, ik weet niet waar jij voetbal kijkt (Telstar?) maar in de JCA zijn geen banken meer. Nooit geweest eigenlijk.

     14. Moosie

      kijk de aldiwijn is op en Nietmanen klimt in de pen.
      En dan zeiken over een spelfout en weer verder gaan met karaktermoord omdat hij het maar niet kan verkroppen dat iedereen hier op het forum hem een domme idioot vindt.
      Mooi hè? Hoe noem je backfired in het Nederlands professor Nietmanen?

     15. Emous1978

      Er komt ooit een dag dat hier iemand komt die je kent en weet waar je woont hè😉 die dag komt steeds dichterbij!

   2. JohnDoe77

    Ik denk dat ze Neres voor € 60mln ook kunnen kopen hoor, is een VRAAGprijs rickert!

    1. rickert

     Denk niet dat ze 20 á 30 miljoen gaan zakken. Ik denk dat Neres helemaal nergens heen gaat en daar mogen we erg blij mee zijn! Verder was dat mijn punt ook niet, had wat betreft De Ligt ook gewoon anders standpunt in genomen als Ajax zijnde. Pakt alsnog wel lekker uit als die Fransen straks gekke capriolen gaan uithalen, maar de stelling. De Ligt voor 75 naar Barca. Neres voor 85 naar… Zou ik gewoon vreemd vinden

     1. KBouter

      Rikkert… het is hier al eens gezegd … voor een aanvaller word meer betaald dan voor een ballenstopper of verdediger.

      Zo… en nu niet meer zeuren

   1. Mr Ajax

    Ik heb nog nooit gehoord dat Ajax een gelimiteerde transfersom op een speler zet om hem zodoende langer aan te houden, wel hebben ze met bepaalde spelers ( waaronder nico en volgens mij ziyech) de afspraak dat ze een minimale transfersom afspreken en alles daarboven delen!

    1. Ajax 1

     Dat zou kunnen mr ajax, ken de details niet maar zou inderdaad ook goede constructie zijn. Kan een speler toch echt op binnenlopen ook als hij voor ajax goed speelt dus win win voor beiden.

 2. Frip

  Dat is goed nieuws maar als hij nu goed speeld bij brazille zullen er toch ook clubs zijn die dit er voor neer willen leggen

 3. -buitenkantje rechts-

  De Braziliaanse media waren niet zo te spreken over het optreden van Neres in het Braziliaans elftal..
  Zal mij benieuwen of er een club deze bedragen over heeft voor Neres.

  1. KBouter

   Ik las dat ze niet te spreken waren over het elftal waarin Neres een basisplaats had.

 4. Vak 120

  Jongens aub zeg! Neres is echt een middelbare voetballer…af en toe een goede pot maar ook zeer vaak onder de maat! Dit bericht kan gewoon niet kloppen! Gaan ze voor de ligt nu € 200 mil vragen dan?

  1. Ajax 1

   Inderdaad soms ook minder, maar een heerlijk onvoorspelbare buitenspeler. Volgend jaar is hij gewoon weer beter dan dit seizoen.

  2. Bigboss

   Vak 120 als hij niet geblesseerd had geweest hadden we in ieder geval de finale gespeeld mijn inziens. Zo middelbare voetballer is het. Dit commentaar kan je echt niet menen toch?

    1. Bigboss

     Ja helemaal als je zat hoe gemotiveerd die dolberg erbij liep. Ooh en nou mag
     Ik wel
     Spelen

     Maar ieder ze mening 😊

 5. dickst14

  35 miljoen voor Ziyech vind ik wel erg goedkoop. Dat is peanuts voor elke Duitse, Spaanse of Engelse club.

   1. rickert

    Mag echt met heel mijn hart hopen, dat die geruchten echt bullshit zijn. Alleen zn linkerbeen is dat al waard.

  1. Litmanen

   Vorig jaar was dat 22 miljoen en hij kwam niet weg. Ben echt benieuwd wie die 35 gaat neertellen. En hierbij zeg ik dus niet dat hij die centen niet waard is.

 6. Iamsterdam2015

  Juist en geen cent minder. Afgeloprn met die Lidl en Aldi bedragen zoals bij frenky en Mathijs!!!!!

  1. Indojood

   Verwacht nu maar geen reactie van Nietmanen. Elke keer als zijn leugens zijn weerlegd met bewijs, dan reageert ie niet meer maar duikt ie even later weer op in een ander topic met hetzelfde riedeltje. Dit gaat al jaren zo hier.

 7. Ajax XXX

  Geweldig rendement de afgelopen twee seizoenen en wordt alleen maar beter dus dit lijkt me de minimale/juiste prijs mocht hij verkocht worden. Hopelijk hebben de scouts/Marc de lijstjes klaar want in de jeugd is er nu niet een buitenspeler die er klaar voor is/al aardig mee kan op het niveau van 1 voor zover ik zie?

 8. -buitenkantje rechts-

  Voorlopige tussenstand:
  Alleen Frenkie de Jong is verkocht aan Barça..
  Punt.
  In de transferperiode worden er tientallen ballonnetjes opgelaten en verschijnen er tientallen geruchten in de media. Meestal overgeschreven uit andere media of opgeschreven uit de mond van zaakwaarnemers die hun eigen belangen hebben.
  Ziyech treedt weinig naar buiten in de media en wil alleen weg als er een topclub langs komt met een duidelijk plan. Komt die niet, dan zie ik Ziyech rustig nog een seizoen blijven met een opgehoogd contract. Nico zal hoogstwaarschijnlijk blijven.. Mazraoui blijft.. Donny zou ook zomaar een seizoen er aan vast kunnen plakken. Neres moet ik nog zien.. Alleen als een club bereid is 70-80 miljoen te bieden.. Tadic blijft.. Dolberg blijft en moet zich gaan waarmaken.

  De enige waarvan ik nu zeg dat hij waarschijnlijk nog gaat vertrekken is de Ligt.

  Als je de exodus weet te beperken tot 2 – 3 spelers dan heb je gewoon weer een erg sterk team komend seizoen.

  1. JohnDoe77

   Mee eens BR, vooral met een aantal versteringen die gehaald zijn kan het best een mooi vervolg worden op vorig seizoen. Zou wel top zijn als één van de versterkingen Ødegaard mag zijn. In vergelijk met Promes zou ik mijn geld aan hem uitgeven!

   1. -buitenkantje rechts-

    Tuurlijk.. Ødegaard is een echte Ajaxspeler.. Promes is dat niet vind ik.

  2. Litmanen

   Op zich mee eens BR, maar als Overmars er van uit gaat dat De Ligt, Frenkie en Hakim zekerheidjes zijn vwb verkoop en dat de rest alleen weg mag bij extreme aanbiedingen ( 80 miljoen voor Neres is extreem) , dan ga ik er van uit dat die drie zeker volgend jaar weg zijn.
   Voor de rest zal de schade hopelijk meevallen.

 9. Litmanen

  Indioot, jij hebt laatst bewezen hier de rascist te zijn.
  Dat je hier niet mag zeggen dat, ondanks de miljoenen voetballers, er nog nooit een Marokkaan is doorgebroken bij een Europese topclub, is geen rascisme. Dat is een vaststelling van een feit.
  Dat geldt trouwens ook voor bijvoorbeeld in de VS geboren spelers. Of is dat nu ook rascisme?
  Of China? Daar lopen er ook een paar……..

  En ja, ik vind Nous geen topvoetballer, maar ja, dat vindik ook van Kristensen.
  Dus, rascistje, jij past niet bij Ajax.

   1. dickst14

    Heb jij er wel eens over nagedacht wat de echte Litmanen van het volgende zal vinden.
    Een hersenloze racist misbruikt jou naam met idiote commentaren. Goed dat hij het niet weet. De echte Litmanen is een vriendelijke sportieve man die waarschijnlijk verandert als hij weet wat er onder zijn naam gepubliceerd wordt en dit onderkruipsel de typhus wil slaan

  1. What’s in a (nick)name

   Ziyech is een geboren en getogen Nederlander met een dubbel paspoort. Je moet hem dus gewoon vergelijken met een Bergkamp, van basten, Cruijff etc etc etc vwb top voetballers. Misschien komen de overgrootouders van Bergkamp wel uit Swahilie. Ziyech is niet opgegroeid in Marokko hij is er dus niet eens geboren. Hij komt uit de klei van Dronten. Dus wat zit ke nu eigenlijk te lullen. Dat het uitmaakt waar zijn ouders zijn geboren? Je hebt gewoon een hekel aan het feit dat hij kon kiezen voor welk land hij ging spelen. Dat maakt jou een racist.

   1. KBouter

    Triest gelul over die en die is een racist!! Als ik gvd zeg dat marrokkanen hard kunnen lopen… vooral met ern autoradio onder hun hand , ben ik dan een racist of een realist?

    Kijk gvd opsporing verzocht eens.. ik ben puur realist.. het gele opsporing verzocht zit niet vol met inwoners uit Zweden of Noorwegen!!

    1. Indojood

     Het gaat hier om Ziyech en nu ook Nous en het constant benoemen van hun achtergrond door Nietmanen. Niet om de mocromaffia of Opsporing Verzocht.

    2. What’s in a (nick)name

     Het standaard een bevolkingsgroep beledigen etc is racisme. Verder zijn het hele oppervlakkige en domme opmerkingen van je Kbouter maar dat terzijde. De vergelijking met rammadan is zelfs nog dommer.

     1. KBouter

      Waar beledig ik een bevolkinggroep.. ik kijk wekelijks opsporing verzocht en lees dagelijks alles over buitensporig geweld ect bij asielzoekerscentrums

  2. Indojood

   Waar ben ik racistisch dan met mijn witte moeder en mijn bruine vader? Je roept weer wat zonder het te kunnen bewijzen, zoals altijd.

    1. Ajax 1

     Wit rood wit bloed heb ik, heel gek. Geen idee wat mijn ouders uitgespookt hebben (die overigens in amsterdam geboren zijn uit belgische, franse en wit-russische voorouders)…..wat is dus een nederlander. Ga terug in je roots en dan zul je bij 90% vd mensen in het buitenland uitkomen. Prima….

 10. HDfan

  Misschien kost Odegaard veel meer dan we denken en is Marc de pot aan het vullen…

 11. What’s in a (nick)name

  Ziyechtwee keer gescoord in uitzwaai wedstrijd en voor het publiek DE held van Marokko. Een Nederlander die geliefd is in Marokko 😉

 12. Finidi

  Jongens we horen er weer echt bij, zelfs ajaxshirts te koop bij de pakistanies op Mallorca! Net zo nep haha!

  1. Mr Ajax

   15 shirtjes mee terug nemen en in NL voor de hoofdprijs verkopen en je hebt jouw vakantie weer terug verdiend Finidi

   1. What’s in a (nick)name

    Tuurlijk, lekker je eigen supportes verneuken. Jij verkoopt zeker ook direct je kaartje voor de Europese wedstrijden op marktplaats voor de hoofdprijs.

 13. What’s in a (nick)name

  Site zit toch typisch in elkaar. Via de app kan je overal nog reageren en via de site zijn de reacties gesloten.

 14. Valentino

  Als hij er tijdens Copa 5 inschiet en Brazilië daardoor de finale vindt er maar zo een club komen die het bedrag op tafel legt.

 15. Ajaxfoort

  Kijk…. eindelijk gaan ze het belang van het behouden van spelers inzien. En natuurlijk kunnen ze het zich financieel veroorloven en hebben ze de spelers iets te bieden. Dit is de goed weg, Ajax!!

Reageren is niet mogelijk.