There are no ads, please add some


FIFA heft schorsing Raiola op

De FIFA heeft een streep gezet door de schorsing van Mino Raiola. De wereldvoetbalbond nam een maand terug de schorsing die de Italiaanse voetbalbond hem oplegde over. Vrijdag sprak de beroepscommissie in Italië Raiola echter vrij, waarna ook de FIFA de schorsing ongedaan maakte.

,,De schorsing is opgeheven. Gerechtigheid!’’, zo schrijft een uitbundige Raiola op Twitter. De spelersmakelaar zei eerder al niet te weten waarom hij geschorst werd. Volgens Italiaanse media zou hij in de fout zijn gegaan bij een transfer van Gianluca Scamacca, de speler die in het verleden ook voor Jong PSV en PEC Zwolle uitkwam.

Raiola, die onder andere Matthijs de Ligt vertegenwoordigt,  mocht sinds woensdag zijn werk alweer uitoefenen. Het internationaal sporttribunaal CAS liet toen namelijk weten zich pas volgende maand over zijn schorsing te buigen. Dat is nu dus niet meer nodig.

Gerelateerde posts

31 reacties

  1. david1984

   zeg dat met recht en wat te denken wat een flapdrollen er bij de fifa zitten nee. Matthijs niet naar Frankrijk gewoon of bij ajax Amsterdam blijven of barcelona en laat die rioolrat het lazerus genieten luister naar je eigen gevoel en niet naar zo’n geldwolf succes

   1. JohnDoe77

    David, hij heeft die “geldwolf” zelf aangesteld. Dus als Matthijs niet naar hem wilde luisteren, zou hij hem ook niet als manager nemen.

 1. -buitenkantje rechts-

  Een maand geleden een wereldwijde ban voor Raiola.. De FIFA die klakkeloos de veroordeling overneemt van de Italiaanse bond.
  Nu een maand later hetzelfde verhaal, maar nu wordt de ban weer opgeheven.
  Vreemd verhaal en ook vreemd dat niet bekend is wat de beweegredenen zijn.
  Zou haast denken dat Raiola een dealtje heeft gesloten.. De Ligt naar Juve in ruil voor vrijspraak??
  😎

  1. FrankiC

   Terwijl hij door de UEFA geschorst was.
   Bonden hebben wellicht te veel vertouwen in elkaar. Schimmig of gewoon te veel gebaseerd op onderbuikgevoel ipv op bewijs?

 2. Wenen 1995

  Als Raiola er inzake De Ligt het maximale voor Ajax uithaalt, dan kunnen we niet anders dan tevreden zijn, toch?

  1. Finidi

   Tuurlijk, zon corrupte bende, je dacht toch niet dat die lui vd fifa en de uefa er voor de clubs of de voetballers zitten, die zitten daar gewoon te wachten op de hoogste bieder volgens mij, nee heb ik geen bewijs voor maar als er eentje op de vingers word getikt dan verdwijnen ze langzaam naar de achtergrond of krijgen doodleuk iets anders aangeboden kortom het is net Den Haag of Brussel.

 3. Zlatan4ever

  Nu de schorsing voorbij is gaan we dan eindelijk horen waar en voor hoeveel de Ligt ergens word “onder gebracht” ????

 4. Frip

  Helaas ze hadden hem nooit meer moeten laten werken wat een vreselijke man is dit die moeten ze ver weg stoppen

 5. What’s in a (nick)name

  Wereld man. Op en top ondernemer die voor zijn kansen gaat. Tegenstanders zijn er alleen uit pure jaloezie. Iedereen hier had graag in zijn schoenen gestaan.

  1. Prinsengracht

   Typte de eenzame, wat onverzorgd ogende man die in zijn eentje aan een hoek van de bar zat. De overige bezoekers en zelfs de barman lieten hem links liggen. Zij kenden hun papoenheimers. Het enige contact met de buitenwereld had de man via zijn telefoon. Hij had wel eens verteld over zijn contacten bij een AZC, maar niemand wist of het waar was. Ook had hij verteld over vakanties. Maar steeds wanneer hij op vakantie zou zijn, had iemand hem wel ergens gezien. Meestal bij de Jumbo. Iemand had hem daar eens aan een andere man horen vragen of die een abonnement had op Fox Sport. Terwijl hij treurig in zijn half lege glas verschraald bier keek, klonk een geluidje. Zijn ogen begonnen te glimmen. Het was zijn telefoon. Iemand had op hem gereageerd……

     1. What’s in a (nick)name

      Wel grappig dat je zo snel gekwetst bent. Zou bijna zeggen: ach gossie.

 6. Iamsterdam2015

  Het is eenmaal zo. Maar bah wat een vies arrogant mannetje. Hij sleept voor zijn spelers altijd het beste eruit dus kan mij voorstellen dat De Ligt blij met hem is…. maar ja dit zijn de spelregels en zo worden ze gespeelt….

 7. a.p.

  ja FIFA nu weer Platini en anderen ivm het WK in Qatar.Wat leven we in heteen verrotte geldwereld met geldwolven. BRBRBR.

Reageren is niet mogelijk.