There are no ads, please add some


Eredivisie krijgt mogelijk wedstrijden op zondag om 20:00 uur

Vanmiddag om 16.00 uur maakt de KNVB het conceptprogramma bekend voor het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Daar waar vorig seizoen al wat verschuivingen waren met de aanvangstijden lijkt er komend seizoen opnieuw een verandering plaats te vinden en kunnen er wedstrijden worden gespeeld op zondagavond om 20:00 uur.

De NOS wist enkele weken geleden al te melden dat men bezig is met de zondagavond om clubs die donderdag actief zijn in de Europa League meer rust te gunnen. Afgelopen seizoen was er nogal wat gedoe rondom duels van Ajax die gewijzigd werden, en de KNVB wil komend seizoen meer flexibiliteit in het vaststellen van speeldagen en aanvangstijden voor clubs die actief zijn in Europa. De KNVB verwacht de komende weken meer duidelijkheid te krijgen over de extra optie op zondagavond.

Bron: NOS

Gerelateerde posts

18 reacties

 1. ajacied078

  waarom niet de krakers om half 10 net als in spanje haha moet niet gekker worden. waarom niet gewoon hele speel rondes om 19.00 uur laten beginnen 2 dagen. dan ben je nog enigsinds op tijd thuis als je dag erna weer moet werken.

 2. Zlatan4ever

  Met een aanvangstijd van 20.00 op zondag krijg je geheid “lege plekken” in de Arena..

 3. Frip

  Ik lees net in de telegraaf dat de wedstrijd van 20.00 van de baan is dus gaat er niet komen

 4. a.p.

  zondagavond ik moet er niet aandenken…weet je nog? alle zondagmiddagen 14.00 uur of zondagmiddagen 14.30 uur toen wist je wel waar je aan toe was.

Reageren is niet mogelijk.