There are no ads, please add some


‘Sinkgraven onderweg naar Bayer Leverkusen’

Het begint er steeds meer op te lijken dat Daley Sinkgraven vertrekt bij Ajax. Het Duitse Bild weet namelijk te melden dat Sinkgraven zijn jawoord heeft gegeven aan Bayer Leverkusen, de club van trainer Peter Bosz. Sinkgraven die in 2015 de overstap maakte van SC Heerenveen naar Ajax heeft nooit echt kunnen doorbreken in Amsterdam. Sinkgraven werd gehaald als aanvallende middenvelder maar als snel vervulde hij de rol van gelegenheidslinksback waarin hij momenteel Nico Tagliafico voor zich moet dulden. Ajax zou hebben ingestemd met een transfersom van vijf miljoen euro.

Bron: Bild

Gerelateerde posts

57 reacties

 1. Kapstein

  Een koopje! Deze jongen heeft helaas niet kunnen laten zien wat hij allemaal kan. Nico is natuurlijk veel beter, maar Sinky zat daar in mijn ogen niet erg ver vandaan. Ik hoop dat het hem goed gaat in zijn verdere loopbaan.

  1. HURBIE

   Goeie technische speler met de goeie drive het is hem gegund
   Echt een koopje voor Bosz, maar die weet wat hij kan

   1. Litmanen

    Een van de spelers die onder Bosz een openbaring was. Verdedigend zal Nico altijd beter blijven, maar ja, die zijn we volgend seizoen kwijt. En dan?
    Gun het Sinkie en Bosz van harte. Voor vijf miljoen is geen sprake van kapitaalvernietiging, want Sinkgraven heeft altijd geleverd en zich positief opgesteld.
    Ben heel benieuwd hoe hij het in de Bundesliga gaat doen. Heel wat meer niveau dan de Eredivisie.

    1. Bakkie

     Vooral een veel fysiekere competitie dan de Nederlandse, en hier heeft hij het op dat gebied al moeilijk… Dus het zou mij erg verbazen als hij daar slaagt

     1. Bigboss

      Of niet geblesseerd raakt. Hoor zulke rare dinfen hier als verkeerde positie en andere excuses. Hij hade gewoon niet bij akax net als bijv sulemani destijds, jammer maar waar

    2. Bigboss

     Zeker mickey mouse comoentitie. Hoe kan Nederland het in eens weer hebben ajax het zo doen. Ze wonnen niet alles makkelijk. Ondanks het vele geld bij andere is die compentitie vanons exht niet zo slecht Litmanen

     1. Litmanen

      Bigboss, ik wil je best begrijpen maar kijk je tekst even na voordat je op verzenden drukt.

     2. Rembrandt

      Wat een irritante arrogante opmerking. Jij maakt zelf heel veel fouten. Vooral met d’s en t’s. Je arrogantie komt voort uit onzekerheid.

     3. Litmanen

      Rembrantje toch, ik denk dat mijn taalfouten wel meevallen, maar je moet toegeven dat zoveel tikfouten het verhaal wel onsamenhangend maakdt.
      Flapdroldt

     4. What’s in a (nick)name

      Litmanen een welgemeende tip: haal die verzendtoets van je toetsenbord af. Thanks alvast.

     5. Bigboss

      Weet je Litmanen jammer dat het niet over het inhoudelijke gaat wat het juist zou moeten. In je enthousiasme reageer je wel eens te vlug en zit er een typefout in geen spelfout. Volgens mij moet het daarom gaan en hoef ik hier geen Nederlandse les te volgen of te krijgen. Het gaat volgens mij om Ajax en je begreep me. Erg jammer dit soort antwoorden dan van niet allen jou maar meerdere mensen als reactie op de ander. Dus is het Nerderlandse les of een Ajax forum

  2. JohnDoe77

   Jammer, maar fijn voor hem om een nieuwe start te kunnen maken. Hopelijk kan hij daar veel spelen!

  3. FrankiC

   @kapstein
   Onzin om Sinkie met Nico te vergelijken, omdat PB in hem eens een linksachter zag. Sinkie is gewoon een aanvallende middenvelder met gave techniek en graag direct naar voren speelt.
   Ik zeg: altijd houden voor de breedte en niet laten gaan voor een fooi

 2. Vak 120

  Deze gaan we niet missen! Niveau ajax te hoog voor hem! Hoop dat hij bij de 5 hoort die verkocht zou worden! Hoop dat marc woord houd!

  1. Litmanen

   Vak 120, hiermee geef je ook meteen aan dat Bosz er niets van snapt. Dus een hele domme opmerking. Ik heb Bosz heel wat hoger zitten dan ons boertje Ten Hag.

   1. Prinsengracht

    Eigenlijk is er heel weinig verschil tussen jou en AB. Al lijken jullie dat zelf niet te beseffen.

    1. Litmanen

     Tja, het scheelt ook maar een investering van een miljoentje of vijftig…….

     Vergeten dat er een plafond was ?
     Ten Hag mag kopen wat hij wil, al kost het twintig miljoen per speler.
     Kort geheugen van deze app.

     1. Bigboss

      Litmanen als je een excuus vind vind je er altijd een en zo kan niemand het nooit goed doen dus in jou ogen. Erg jammer

     2. Litmanen

      Aankopen: Blind, Nico, Kristensen, Neres, Labyad, Tadic. Op hoeveel miljoen zit ik nu? En dan mis ik ook nog een paar miskopen van ons boertje.

    1. Litmanen

     Omdat jij Sinkgraven niet goed genoeg voor Ajax vind en dat Bosz dat wel vond en hem nu goed genoeg voor de Bundesliga vindt.
     Ik schat Bosz ook iets hoger in dan jou. Vandaar.

     1. What’s in a (nick)name

      Iemand die Sinkgraven niet goed genoeg vindt voor Ajax heeft een goede en gezonde kijk er op. Bayer Leverkusen vergelijk ik echt nog niet met Ajax.

     2. Litmanen

      Nee inderdaad, waarschijnlijk is Leverkusen groter en rijker. Wel eens van aspirine gehoord? Bayer maakt die pilletjes en nog duizend andere, wereldwijd verkochte, producten.
      Maar slim van jou om achter de horde van Ten Hag aan te lopen. Kijken wat er hier gebeurt als we straks met de Kerst weer vijf punten achter PSV aanhobbelen vanwege het ontbreken van enig tactisch vernuft van ons boertje.
      Dan schreeuw jij het hardst om zijn ontslag.
      Zijn wisselbeleid tijdens Ajax-Spurs was voor mij de druppel.
      Sinkie toonde tijdens Juve-Ajax aan, ondanks een groot gebrek aan spelritme, het enige alternatief voor Nico te zijn.
      Maar Ten Hag stelde daar liever een mislukte rechtsback op.
      Geef mij Bosz maar dan.

 3. Frip

  Goede speler voor op het middenveld maar niet voor in de verdedeging en hij gewoon pech gehad dat hij zo lang geblesseerd is geweest maar voor hem zou het mooi zijn als hij deze kans krijgt

 4. FrankiC

  Erg jammer, gebrek aan zelfvertrouwen en aan vertrouwen van TH.
  Kon voetballend het niveau aan, en dat kun je niet zeggen van Labyad en Kristensen.

     1. Litmanen

      Ach, kijk naar Kristensen. Mag tijdens de bekerfinale de hele wedstrijd kloten en tegen Spurs mocht hij het overdoen. ( wat deed Veltman verkeerd in Turijn?). Ten Hag heeft duidelijk een voorkeur bij bepaalde spelers, waarbij het niet om kwaliteit gaat.
      Labyad is gekomen door Ten Hag, bij elke andere trainer was hij nooit binnengekomen, laat staan minuten gemaakt.
      Mazraoui mag weken lang falen, maar is de billemaat van Hakim, dus blijft staan. Zelfs tegen Juve uit op linksback terwijl je Sinkie op de bank hebt.
      Daar hebben op niveau Veltman en Sinkgraven hun klasse laten zien ondanks een gebrek aan wedstrijdritme.
      Om vervolgens weer op de bank te zitten.
      De blessure daar van Mazra was een gekuk bij een ongeluk, daar hoor je achteraf niemand over.

  1. Litmanen

   Ik denk dat komend seizoen Leverkusen wel eens een beter elftal zou kunnen hebben dan Ajax. Als ik zie wat ze daar al hebben lopen en hun aankopen……
   Ik zie Ajax nog geen basisspeler (19 jaar!) van PSG kopen.

 5. Codilo

  Gun hem dat helaas ook door blessures niet kunnen laten zien wat hij wel kan goede voetballer

 6. Wenen 1995

  Jammer! Vond ik een echte Ajax-speler met zijn aanvallende instelling. Inderdaad een koopje…. Nogmaals: Heel jammer!

  1. FrankiC

   Maar ook vooralsnog onverantwoord. We klagen regelmatig over een te smalle selectie. Dan moet je iemand die ‘er meteen staat’ bij een invalbeurt natuurlijk houden.

 7. -buitenkantje rechts-

  Sinkgraven is een aanvallende middenvelder.. Bosz dacht een wereldvondst te doen door hem linksback te zetten..
  Ook onder Bosz functioneerde hij daar niet goed, maar maakte het beste ervan. Ook zijn fysiek laat te wensen over. Vaak en snel geblesseerd, omdat hij moet forceren op een positie die hem niet ligt. Op het middenveld heeft hij betere spelers voor zich. De kans op spelen bij Ajax is klein dus een goede stap voor hem.
  Kan hij onder Bosz de CL in..

 8. Charka53

  Jammer toch een goede speler voor de linkerkant hij was zeker verder geweest als hij niet zo lang geblesseerd was geweest ik hoop voor hem dat hij daar wel zijn kans krijgt en grijpt.

 9. linksan

  Ik hoop dat het lukt voor hem daar, met Bosz heeft hij in ieder geval een trainer die gelooft in z’n kunnen. Nooit geklaagd ook over zijn (reserve)rol, goeie gozer.

 10. What’s in a (nick)name

  Bijzonder hoe mensen (matige) prestaties uit het verleden blijven ophemelen naar het heden. Volgens die redenatie is Gullit nog steeds een goede voetballer. Van mij mag Veltman hem volgen.

 11. Mr Ajax

  Dit was jouw verjaardagscadeau Bosz, wees er voorzichtig mee, want meer krijg je niet

 12. Ptr

  5 miljoen veel te weinig. Let op dit wordt een grote. Iets meer massa / spieren en de beste links backs/ mid voeebalt ergens anders. Techisch zeer goed. Mentaal zeer sterk. Snelheid zeer goed. Inzicht zeer goed. Loopvermogen zeer goed.
  Het is gewoon 10 miljoen te weinig als hij al weg gaat het is nog een gerucht.

Reageren is niet mogelijk.