There are no ads, please add some


‘Ajax veegt bod van 40 miljoen van Atletico op Neres resoluut van tafel’

Volgens Braziliaanse media heeft Atlético Madrid een bod van 40 miljoen euro bij Ajax neergelegd voor David Neres. Ajax zou het bod direct afgewezen hebben, aldus de Brazilianen. Volgens hen speelt Marc Overmars ‘een hard spel’ en heeft de directeur voetbalzaken van Ajax de eerste aanbieding van Atlético daarom resoluut afgewezen. Neres ziet een overstap naar de nummer twee van LaLiga naar verluidt zelf erg zitten en hoopt dat de clubs er in de nabije toekomst uit zullen komen. Ook zijn oude club São Paulo, dat bij het verkopen van de vleugelspits aan Ajax een doorverkooppercentage bedong, volgt de transferperikelen nauwgezet.

Eerder berichtte het Spaanse AS al over de interesse van Atlético Madrid in Neres. Atletico dat sterspeler Antoine Griezmann komende zomer ziet vertrekken en ook wellicht Diego Costa kwijt raakt is naarstig op zoek naar vervangers van naam. Trainer Diego Simeone heeft bij de clubleiding aangedrongen op aanvallende versterkingen. Ook Paris Saint-Germain, AC Milan en Everton hebben een oogje op Neres.

Neres werd door Ajax in januari 2017 voor twaalf miljoen euro overgenomen van São Paulo. De Braziliaanse vleugelaanvaller had aanvankelijk moeite om een basisplaats af te dwingen, maar beleefde onder trainer Marcel Keizer zijn doorbraak. Afgelopen seizoen ruimde coach Erik ten Hag in de meeste belangrijke wedstrijden van Ajax een basisplaats in voor Neres, die in vijftig officiële wedstrijden twaalf keer scoorde. De dribbelaar debuteerde dit jaar ook voor het nationale elftal van Brazilië.

Gerelateerde posts

29 reacties

  1. FrankiC

   In principe (aan zijn contract) houden. Hij heeft toch voor 5 jaar getekend?
   Moeilijk om een vergelijkbare speler terug te halen en in te passen.
   Daarbij is hij volgend jaar ook tenminste dit bedrag waard.

  2. Litmanen

   Zijn opvolger is al in huis. Zoveel mogelijk geld ophalen en even niet in Zuid-Amerikaanse verdedigers stoppen.

  1. JohnDoe77

   Ook balen als ze dit soort bedragen bieden. Dat krijg je volgend jaar of over twee jaar ook nog wel. Als hij nu weg gaat, kunnen we weer opnieuw zoeken. Geld voldoende, prima actie van Marc!

 1. Frip

  Ik denk dat marc overmars zijn zaakjes goed voor elkaar heeft en hem niet zomaar weg laat gaan maar denk ook dat je op een gegeven moment moet denken kan ik hem wel houden

  1. Jimmy1971

   Neres is een broodvoetballer, en ondanks dat je tegenwoordig bij Ajax heel goed brood verdient zal hij zich altijd financieel willen verbeteren. Die zijn we straks helaas kwijt..

   1. Bakkie

    Neres is gewoon een voetballer, elke voetballer zou deze stap maken als die voorbij komt. Betere competitie, mooier weer, en inderdaad.. beter salaris.

  2. FrankiC

   In principe gewoon (aan zijn contract) houden. Wordt volgend jaar niet minder waard!

 2. Vak 120

  Ik denk eerlijk gezegd dat neres niet meer waard is! Hij heeft nu enkele wedstrijden goed gespeelt maar ook heel veel niet! Ik zou voor 40 mil hem verkopen!

  1. Yindi02

   Ik denk dat het beter (voor Ajax) zou zijn als hij bleef. Wordt hier soms onderschat. Ben er van overtuigd dat wij met hem de finale hadden gehaald. Het plan van Haggie klopte wel maar werkte niet goed toen Neres op het laatste moment afviel. Toen kwam keuze voor Dolberg en we weten inmiddels hoe dat afliep.

   1. Yindi02

    En houd op met woorden als “broodvoetballer”, slaat nergens op. Alle voetballers voetballen voor “hun brood”.
    Bij geen enkele (top) club loopt een voetballer die zijn werk doet als vrijwilliger!!!

 3. Charka53

  Ik ben het wel met Vak120 eens Neres geeft in veel wedstrijden niet thuis en dat is voor een speler die denkt dat hij hoger op moet te weinig.

 4. Ajax belg

  De nieuwe rage in voetbal land… Koop een speler van Ajax. Dan hoor je erbij. 👍

 5. Zlatan4ever

  Er was al een bod vanuit China voor 50 miljoen voor Neres, waarom zou Overmars hem dan laten gaan voor 40 naar Atletico ? Minimaal 60 miljoen !!

 6. -buitenkantje rechts-

  Ik wens Neres veel succes bij zijn nieuwe club. Weg gaat hij toch. Aan Overmars om het onderste uit de kan te halen.

 7. Bigboss

  Veel te weinig. Vond wel
  Leuk te lezen dat mensen balen en hooen dat hij blijft. Ik had dat vsn meet af aan waar andere hem weg hoonde. Zo snel
  Kan het gaan in de voetbal wereld. Hopen dat hij blijft en vanaf 50 wordt het pas bespreekbaar denk ik

Reageren is niet mogelijk.