There are no ads, please add some


Huis familie Nouri wordt verbouwt, zodat hij thuis verzorgt kan worden

Twee jaar nadat Abdelhak Nouri  in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk ligt hij nog altijd in het ziekenhuis. Het is de bedoeling dat hij binnenkort terugkeert naar zijn ouderlijk huis. “Ze zijn nu het huis aan het verbouwen, omdat ze hem thuis willen verplegen”, zo meldt journalist Willem Vissers, die in contact staat met de familie Nouri.

Ajax heeft het dossier-Nouri volledig afgehandeld, zo laat Willem Vissers maandagavond weten bij Veronica Inside. De journalist van de Volkskrant meldt dat de familie van Abdelhak Nouri zich volledig kan richten op het herstel van de Ajacied en daarbij worden zij gesteund door Ajax.

Over de actuele situatie van Nouri is niet veel bekend. “Hij is laag in bewustzijn, heet dat. Of hij iemand herkent? Ze laten er weinig over los, maar hij schijnt af en toe wel te reageren”, aldus Vissers. “Als er een bekende aan zijn bed zit, glimlacht hij soms. Dat vertellen ze. Maar ja, de kans dat hij ooit nog bij kennis komt, is niet zo groot.”

In augustus vorig jaar gaf de familie Nouri een groot interview aan de NOS. Daarin vertelden zij dat ze werken in wisseldiensten, zodat er dag en nacht iemand aanwezig is bij Nouri. Hij wordt gewassen en af en toe in een rolstoel gezet. “Dat is puur omdat hij niet beweegt. Hij is bedlegerig. Hij kan niet op eigen kracht zijn lichaam bewegen. Alleen zijn hoofd”, vertelde Abderrahim Nouri destijds.

Gerelateerde posts

14 reacties

  1. Amoebe

   Ze staan ook vooraan met de huldeging dus misschien vinden ze het ook wel fijn om de aandacht te krijgen en als ze dat fijn vinden hoort deze info er helaas ook bij.

   Het is geen menu waar je uit kunt kiezen vrees ik.

   1. Amoebe

    Voordat iedereen los gaat bedoel ik dit negatief…ik lees het terug en je kunt het op verschillende manieren lezen zie ik nu.

     1. Litmanen

      Eens Armoebe, ze vinden het fijn bij Ajax betrokken te blijven en zitten praktisch bij elke wedstrijd in de JCA.
      Het nieuws van Willem Visser was geen nieuws. Dat werd allemaal in dat grote interview al gezegd. Ook dat er een huis in dezelfde buurt speciaal verbouwd zou worden.
      Ik weet het niet zeker, maar kreeg de indruk dat Ajax alle kosten dekt. (Terecht).
      Ben wel benieuwd naar het boek van Willem Vissers over het afgelopen seizoen.

  1. HURBIE

   Wat is die situatie toch verkeerd ingeschat door de medische staf die op dat moment handelde
   Alles duurde veel te lang waardoor de schade bij die jongen groot is
   Maar helaas hadden als
   Het is niet meer terug te draaien 😭

 1. Indojood

  Gelukkig is de relatie tussen Ajax en de familie hersteld en in tact gebleven. Het drama met Appie doet bij mij veel meer pijn dan het mislopen van de CL finale. Sterker, ik zou al onze prijzen er voor in willen ruilen om hem beter te zien worden, bij wijze van spreken.

 2. Charka53

  Tja hier is alles al over gezegd , we hebben alleen nog wat sportieve herinneringen Appie en voor de rest is het een trieste zaak.

 3. Bigboss

  Ik blijf het lastig vinden. Wat je ook doet als fam of ajax er zullem altijd mensen zijn die het veroordelen. Opik vind het gord hoe beide partijene het doen. Respect

Reageren is niet mogelijk.