There are no ads, please add some


‘Ajax wil Belgisch international Januzaj’

Adnan Januzaj staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax, zo meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws vandaag. De elfvoudig international van België ligt nog tot medio 2022 vast bij het Spaanse real Sociedad. Volgens de Belgische krant is er aan belangstelling geen gebrek voor Januzaj. De linkspoot staat op het verlanglijstje van PSG, dat gecharmeerd is van de dribbels en traptechniek van de buitenspeler. ‘Ook bij Ajax prijkt Januzaj op de shortlist. Ajax vreest dat na een fantastisch Europees seizoen er heel wat spelers zullen vertrekken en is bijgevolg op zoek naar een nieuwe kwaliteitsinjectie’, zo klinkt het.

‘Januzaj past er perfect binnen de huisstijl. Vraag is wat de Rode Duivel zelf wil, want ook Spanje en Italië loeren naar hem’, aldus Het Laatste Nieuws , dat stelt dat Sevilla en AC Milan nog steeds interesse hebben. Januzaj speelde eerder bij Anderlecht, Manchester United, Borussia Dortmund en Sunderland, alvorens hij in 2017 overstapte naar Real Sociedad. De 24-jarige Belg heeft tot op heden in 59 duels voor Real Sociedad 6 doelpunten en 10 assists geproduceerd.

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Indojood

  Hebben we niets aan. Zgn. groot talent die geen talent bleek te zijn maar een doorsnee voetballer.

 2. Iceman

  En wanneer komt er nu eens een serieus bericht over spelers die wel echt worden vast gelegd en die ook klaar zijn voor het 1e elftal? Want ik zie het weer gebeuren een totale leegloop en dan moeten we weer jaren wachten op europesch successen.

  1. Prinsengracht

   Wat lul je nou! Er is er 1 definitief weg. En we hebben er 1 definitief binnen. Het is juni. In augustus gebeurt het.

  1. JohnDoe77

   Ajax Belg; heb jij hem een beetje kunnen volgen daar? En is het serieus wat denk je, zou hij voor Ajax een versterking zijn? En wat moet hij kosten?

   1. AjaxBelg

    was een van de toptalenten van Anderlecht,maar koos voor het grote geld, geen slechte speler, kan het nivaeu van Ajax zeker aan, maar ik denk niet dat hij wil naast Ajax komen

 3. Finidi

  Als ie met zen 24 jr al bij Mu en Dortmund gezeten heeft en nu bij Sociedad moet je hem dan halen? Laat maar volgens mij

  1. Zlatan4ever

   Finidi je ziet het goed , een speler die niet slaagt bij MU en DM is niet goed genoeg

Reageren is niet mogelijk.