There are no ads, please add some


Ajax zegt sponsorcontract met Zillertal op

Ajax heeft besloten het contract met Zillertal op te zeggen. De reden hiervoor is de gebeurtenis met Abdelhak Nouri in 2017. Een belangrijk onderdeel van het sponsorcontract was dat Zillertal Ajax jaarlijks een geheel verzorgd trainingskamp aanbood.

De selectie reist komende zomer wel af naar Oostenrijk om daar een trainingskamp te beleggen maar dit zal dus niet meer in Zillertal plaatsvinden. Ajax is zeer te spreken hoe Zillertal is om gegaan met de situatie. Zillertal is ondanks dat Ajax in 2018 niet meer is langs gekomen de club blijven steunen. Echter is Ajax van mening dat het niet gepast is om terug te gaan met alle herinneringen, en daarom heeft Ajax besloten dat het beter is om afscheid te nemen.

Bron: Sponsorreport

Gerelateerde posts

25 reacties

 1. Zlatan4ever

  Verstandig besluit van AJAX, we moeten Appie altijd in ere houden maar de gedachte van Zillertal toch proberen af te sluiten

  1. JohnDoe77

   We moeten Appie zeker in ere houden, maar dat staat toch los van Zillertal? Zij konden er weinig aan doen, onze medische staf heeft een fout gemaakt (zonder dat we weten of correct handelen echt geholpen had).

   1. Zlatan4ever

    JD77, de beelden van Appie toen het mis ging waren afschuwelijk om te zien en die beelden kwamen van uit Zillertal….

    Het hele medische verhaal heeft geen functionaliteit meer om dat je de tijd niet kan terug draaien helaas….

 2. Moosie

  kan iemand het Orakel uit Eindhoven van de App flikkeren die is nog irritanter dan Nietmanen.
  kan iemand ff de redactie mailen ?

 3. Charka53

  Goed besluit je moet er niet aan denken dat die jongens die het allemaal van dichtbij hebben meegemaakt weer dat veld moeten betreden .
  En deze groep zal Appie ook nooit vergeten .

 4. Indojood

  Zillertal is een prachtig gebied maar ook de plek van de meest dramatische en treurige gebeurtenis in onze clubgeschiedenis. Daar wil je als Ajax zijnde niet meer terugkeren. Erg sneu voor de mensen daar want Ajax kwam er graag.

 5. WZA(b)WZDB

  Aan de andere kant ….. het voorkomt vergeten. Dat mag nl nooit gebeuren. Het kan ook kracht geven. Het besef hoe teer alles is en hoe belangrijk het nu is.

Reageren is niet mogelijk.