There are no ads, please add some


Frenkie de Jong bedankt voor zijn tijd bij Ajax

Frenkie de Jong is dankbaar dat hij bij de mooiste club heeft mogen spelen en bedankt zijn teamgenoten, staf en publiek hiervoor. Op instagram laat hij een prachtige video zien die kippenvel geeft. Frenkie, jij bedankt voor al je mooie acties. Jij bent en blijft Ajacied!

Frenkie: ‘Ik heb me vanaf de eerste dag dat ik hier binnen kwam thuis gevoeld dankzij de lieve mensen die bij deze club werken. Ik heb genoten van de manier waarop er hier gedacht wordt over voetbal en hoe het gespeeld moet worden. De kwaliteit van de staf en de spelers waar ik mee samen heb mogen spelen en werken was geweldig. Elke dag kwam ik met heel veel plezier naar de club toe en daar wil ik iedereen die iets voor Ajax doet voor bedanken. Supporters jullie waren geweldig! Tijdens de Europese avonden was er een geweldige sfeer die ik niet snel zal vergeten. Dit seizoen veroverden we Europa, wonnen we de beker en de 34ste landstitel. Ik ben super trots dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen. AFC Ajax bedankt’

Gebruikers van de app kunnen de video hier zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik heb me vanaf de eerste dag dat ik hier binnen kwam thuis gevoeld dankzij de lieve mensen die bij deze club werken. Ik heb genoten van de manier waarop er hier gedacht wordt over voetbal en hoe het gespeeld moet worden. De kwaliteit van de staf en de spelers waar ik mee samen heb mogen spelen en werken was geweldig. Elke dag kwam ik met heel veel plezier naar de club toe en daar wil ik iedereen die iets voor Ajax doet voor bedanken. Supporters jullie waren geweldig! Tijdens de Europese avonden was er een geweldige sfeer die ik niet snel zal vergeten. Dit seizoen veroverden we Europa, wonnen we de beker en de 34ste landstitel. Ik ben super trots dat ik voor deze fantastische club heb mogen spelen. AFC Ajax bedankt ❤

Een bericht gedeeld door Frenkie de Jong (@frenkiedejong) op

Gerelateerde posts

30 reacties

 1. Iamsterdam2015

  Jij bedankt. Ben blij dat ik jou live heb mogen zien. Het gaat je goed topper en waar je ook speelt en of je nou terug komt in de toekomst of niet, je bent en blijft ALTIJD een AJACIED!!!!

  1. Amoebe

   Hij wAs net even te kort ajacied helaas….toch te weinig van hem kunnen genieten.
   Maar wat kan die gozer voetballen…het oogt zo makkelijk, continue de no-look pass, precies weten wat er om hem heen gebeurd en een prachtige stijl als hij loopt met de bal aan zijn voet (bij hem is het lopen ook functioneel).

  1. Finidi

   Eh behalve als je ooit es in de finale tegenover ons komt te staan natuurlijk😉🤪

 2. Indojood

  Het was een voorrecht om hem live te zien spelen. Ik heb nog nooit een speler gezien die me qua stijl zo aan Jopie deed denken.

 3. theomar

  Hopelijk komt hij nog eens terug. Dan kunnen we nog eens genieten van zijn geweldige spel. Succes bij Barca.

 4. De Nees

  Jammer dat we maar zo kort van hem hebben kunnen genieten bij Ajax.
  Als het voor 1 iemand geldt dan is het Frenkie: Veni Vidi Vici.

 5. Wenen 1995

  Iedere club is jaloers op Barca en dat is terecht. Wat een top-aankoop hebben die gedaan!

  1. Finidi

   Hij was niet goedkoop maar als ik zo europees om me heen kijk ook vast niet te duur, denk dattie als hij heel blijft over 5 jaar missc wel het dubbele moet kosten oid.

 6. Ajax 1

  Wat een held en in zijn geval ook echt gemeend. Ook ik voel me voornamelijk verreerd dat ik heb hem kunnen zien spelen.

 7. Ptr

  Beste deal ooit. Zo weing gespeeld zoveel opgeleverd!
  Hopen voor Frenkie dat hij het niveau bij Barca aan kan.

 8. a.p.

  Heel mooi Frenkie, jij veel succes bij Barcelona, we zullen je niet snel vergeten. Het ga je goed!

Reageren is niet mogelijk.