There are no ads, please add some


‘Ajax wil Arjen Robben naar Amsterdam halen’

Arjen Robben is sinds kort transfervrij na zijn vertrek bij FC Bayern München. De grote vraag is wat hij nu gaat doen. Een terugkeer in de Eredivisie lijkt een optie en volgens het Duitse Bild zou Ajax een poging willen wagen om Robben te verleiden tot een transfer naar Amsterdam. Naast Ajax zouden ook PSV en FC Groningen hun interesse kenbaar hebben gemaakt. Een andere optie voor Robben zou een andere club in het buitenland zijn. Bild meldt dat er inmiddels al gesprekken zijn gevoerd met Benfica.

Bron: Bild

Gerelateerde posts

65 reacties

   1. FrankiC

    Halen, voor, tegelijk of na Ødegaard. In deze periode moet je op meer borden tegelijk schaken….. en vooral andere clubs vóór zijn.

 1. Charka53

  Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt het was een leuke speler maar zit nu meer in de lappenmand dan op het veld stop hier geen energie in.

  1. AjaxKat

   Relax, Bild is van oorsprong een roddelblad/tabloid. Daarom geloof ik dit niet. En de verhalen rond Bergwijn en Ødegaard vind ik wat dat betreft geloofwaardiger. Ajax is sinds afgelopen seizoen weer serieus een Europese topclub dus daar hoort ook een prominentere rol in het roddelcircuit bij.

   1. Wijzijnajaxamsterdam

    Nee younes is wel echt de beste optie denk ik hoor😂waarom zou ajax robben willen hebben ?

   1. WZA(b)WZDB

    Hoezo nee. Twijfel jij? Een Ajax supporter twijfelt nooit maar dan ook nooit.

     1. Ajax 1

      Wat een onzin. Ze staan er goed voor en je gaat er als ajacied inderdaad al weer vanuit dat het komend seizoen weer cl wordt. Maar dat moet nog wel gedaan worden. Dus zekerheid, nee.

     2. Ajax 1

      Ok, dan blijk ik dus ineens na heel lang geen ajacied te zijn. Dat is kut.

     3. WZA(b)WZDB

      Maar ik kom niet meer bij om jouw domme reactie. Heerlijk. Je bent net pacman.

   1. WZA(b)WZDB

    Wat een watjes. Elke Ajax supporter gaat maar uit van één uitslag en dat is winst. Waar is die Amsterdamse bluf, Amsterdamse lef? Wel roepen WZAWZDB maar niet durven zeggen dat we zeker zijn van de CL. Wel zingen dat niemand ons stoppen kan en ondertussen zeggen: niets is zeker. Watjes dus.

    1. Zlatan4ever

     Watjes zijn onderdeel van jou leeghoofdige familie-leden inclusief ….

    2. Bakkie

     AB, je hebt gewoon gegoogled en gezien dat je fout zat en daarna probeer je je eruit te lullen. Accepteer nou maar gewoon dat je een kneus bent 😂

    3. Zlatan4ever

     Wat ben je enorme kneus, je bent alleen maar negatief over AJAX en begin je zelfs over Amsterdam te zeiken…..
     Uit wat voor gat kom je zelf ?
     Niet zeiken over Amsterdam als je zelf uit een gehucht komt

 2. Frip

  Ik zou zeggen ehhh nou doe maar niet geweldige voetballer maar beetje gevoelig

 3. Ptr

  Gras extra kort maaien anders kan hij struikelen en is hij weer geblesseerd.
  Wat een onzin bericht.

   1. J18

    Haha, betalen per wedstrijd zou oprecht een goeie zijn bij een speler als Robben! 😂

 4. Hanski

  Robben is op geen enkele manier versterking…lekker afbouwen bij groningen of psv natuurlijk…veel struikelen en recalideren in t mooie zuiden…gaan wij verder waar we gebleven zijn. Hongerig op zoek naar prijzen!!

 5. a.p.

  fantastische voetballer geweest, maar voetballend Ajax 2019/20 is nu wat anders. misschien een mooie functie voor hem.

 6. linksan

  De vroege roddels/geruchten gaan alweer rond. Denk niet dat Robben in Nederland wil spelen en dat kunstgras bij de halve Eredivisie ook njet mee helpt. Maar het zou wel heerlijk zijn om Van Bommel z’n reactie te zien 😂

 7. ajacied078

  doen! die kan op eredivisie niveau zeker van nut zijn. in de hele voorhoede kan je zo je spelers enig sinds rust geven wanneer we weer zon lang seizoen gaan draaien.

 8. Prinsengracht

  Als hij wil gewoon de gok nemen. Hij is nog steeds een prof. Kunnen onze spelers van leren. En hij is ook nog steeds goed. Tot slot: wat zouden ze balen in 040. En die hebben nog een paar van zulke streken tegoed.

  1. FrankiC

   Wat zou ik balen als Robben voor PSV zou kiezen.
   Ik schuif toch altijd naar het puntje van de stoel als hij aan de bal komt. En dat motivatiegesprekje in Brazilië, waarbij hij Van Gaal degradeerde tot lulletje lampenkatoen, ben ik ook niet vergeten.
   Doen.
   Halen.

 9. Mr Ajax

  Zie het niet gebeuren, heeft teveel een band met pisvee, zou mijn geld inzetten op benfica

 10. WZA(b)WZDB

  Ff voor Zlatan, Bakkie, vak411 en Ajax 1. Ik twijfel er niet aan dat Ajax door de voorronde CL komt. Waarom? Omdat WZAWZDB. Daarom zeg ik met zekerheid dat we CL spelen. Jullie durven dat niet met zekerheid te zeggen. Wie is hier nu de kneus? Tering, dat ik dat moet uitleggen is al heel erg. Maar jullie zijn een beetje blind als jullie mijn nick zien. Dat is ook wel weer geinig.

   1. WZA(b)WZDB

    Nope, maar wel hoog begaafd want ik ben al op het forum sinds 2015.
    P.S. O.a. Jij snapt dus nog steeds niet wat ik bedoel. Dat zegt ook een heleboel. Maar verschuil je achter je kinderlijke opmerkingen. Mij best. Blijf me lekker opzoeken, zijn de andere forumleden vast ook erg blij mee. Ik ga de “catfight” niet uit de weg.

 11. Frip

  Lekker laten gaan kost weer een hoop aan salaris en we hebben toch ook nog de jeugd

Reageren is niet mogelijk.