There are no ads, please add some


Ajax O19 wint KNVB Beker

Ajax O19 heeft woensdagavond de KNVB Beker gewonnen door de finale tegen FC Groningen met 1-3 te winnen. De ploeg van John Heitinga kwam vlak voor rust op een 0-1 voorsprong door Taylor. In de tweede helft kwam FC Groningen via Postema op 1-1 maar het waren uiteindelijk Taylor en Brobbey die wisten te scoren waardoor de beker kan worden toegevoegd aan de prijzenkast van Ajax O19.

Opstelling Ajax O19: Reiziger; Kasanwirjo, J. Timber, Rensch, Salah-Eddine (87. Douglas); Q. Timber, Llansana, Taylor; Hansen (80. Pinas), Brobbey, Ünüvar (81. Regeer)

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Charka53

  Lekker ploegje die jongens van Heitinga nu nog die kakkies en de dubbel is binnen.

  1. Prinsengracht

   Ondanks Heitinga. En zo goed is dit seizoen helemaal niet. Zelfs niet als je alleen naar teletekst kijkt.

   1. WZA(b)WZDB

    Ach, de meeste kijken alleen naar het resultaat. Straks misschien de dubbel en dan is het standaard juichen en complimenten. Als we mazzel hebben wordt Heitinga door een buitenlandse club gevraagd als trainer. Het resultaat klinkt door, niet het spel.

    1. Wenen 1995

     Azijnpissers…. Eerst was Ten Hag de kop van jut… Op hem kun je je niet meer afreageren, dus nu is Heitinga de klos? Triest, een echte Ajacied verdient respect!

     1. Prinsengracht

      Wat ik zeg, zeg ik omdat ik me zorgen maak om de kwaliteit van de jeugdopleiding. Ik volg het al heel lang. Ik zie gewoon dat Heitinga niet geschikt is. Respect dwing je af. En dat doe je niet door middelmatig te zijn terwijl je een baan hebt gekregen alleen omdat je oud speler bent. Op ten Hag heb ik nooit commentaar geleverd. Heeft allemaal niets met azijn te maken dus.

     2. WZA(b)WZDB

      Je merkt dat het metendeel van het forum graag de polonaise loopt. Dat mag van mij maar dat commentaar op mensen die wat verder kijken dan alleen het resultaat gaat toch wel irriteren.

Reageren is niet mogelijk.