There are no ads, please add some


Ünüvar ontvangt Abdelhak Nouri Trofee

Naci Ünüvar (15) is dinsdagavond tijdens de jaarlijkse Schalenavond uitgeroepen tot Talent van de Toekomst. De prijs voor Talent van de Toekomst is sinds vorig jaar vernoemd naar Abdelhak Nouri. Toen werd de prijs gewonnen door Ryan Gravenberch. Ünüvar ontving de Abdelhak Nouri Trofee uit handen van Abderrahim Nouri. Ook vader Mohammed Nouri en algemeen directeur van Ajax, Edwin van der Sar, waren bij de uitreiking op het podium aanwezig. Vorige week tekende Ünüvar een contract tot medio 2022 bij Ajax.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

15 reacties

 1. Zlatan4ever

  Profiat Naci ! Hoop dat er meer prijzen volgen. En fijn dat Appie zijn familie steeds betrokken is 👏🏻

 2. Sam34

  Ik verwacht wel wat van deze gast altijd gevaarlijk om te zeggen als ze nog zo jong zijn maar ik kan niet wachten tot we hem in het eerste te zien krijgen

  1. Ajax 1

   Inderdaad buitencategorie. Hopelijk zet hij dit door en kunnen we ergens de komende twee/drie jaar hem zien debuteren in het eerste.

 3. AJAXForever61

  Trots op jou dat je deze heel bijzondere prijs mocht krijgen❌❌❌

 4. Wenen 1995

  Super dat hij een 3 jarig contract heeft getekend. Hopelijk krijgt hij snel een kans op speeltijd in Ajax 1.

 5. Indojood

  Ik hoop dat hij al minuten kan gaan maken in JA en wellicht debuteren in Ajax 1.

 6. Charka53

  Toch wel wrang dat er een prijs vernoemd is naar een jongen die eigenlijk nog rond moest rennen op het voetbalveld.

  1. WZA(b)WZDB

   Ook weer heel mooi dat hij op zo’n jonge leeftijd al zo’n indruk heeft achter gelaten. Nouri is en blijft een heel bijzonder mens. Qua voetballer maar eigenlijk nog meer qua persoonlijkheid. Op zo’n jonge leeftijd al een voorbeeld voor velen.

 7. -buitenkantje rechts-

  Een echte Ajaxspeler.. erg goede techniek.. bal aan een touwtje.. ziet de oplossingen sneller dan de rest, veel verrassing in zijn spel. Echt een speler, waarvoor je naar het stadion komt.

Reageren is niet mogelijk.