There are no ads, please add some


Tadic zinspeelt op langer verblijf bij Ajax

Dusan Tadic kwam vorige zomer voor 11,4 miljoen euro over van Southampton en kende vervolgens een geweldig debuutseizoen. Hoewel hij nog geen definitieve uitspraak heeft gedaan over zijn toekomst zinspeelt hij in een interview met Ajax Life op een langer verblijf bij Ajax. ‘De tijd zal het leren. Ik kan nu alleen zeggen dat ik supertrots ben dat ik het Ajaxshirt mag dragen. Ik speel voor een van de grootste clubs ter wereld. Kijk naar de traditie, de filosofie. Het aantal legendarische spelers dat Ajax heeft voortgebracht is niet op twee handen te tellen. Dat is abnormaal. Hoeveel clubs kunnen dat nou zeggen? Ik vind het speciaal om voor Ajax te spelen en belangrijk dat mijn gezin zich hier thuis voelt. Dat was afgelopen zomer ook een reden om voor Nederland te kiezen’, aldus Tadic die nog een contract tot de zomer van 2022 in Amsterdam heeft.

 

Gerelateerde posts

58 reacties

 1. HURBIE

  Graag blijven
  Je bent een inspiratie voor andere spelers en een speler om voor naar het stadion te gaan

   1. De Ajacied

    Klopt allemaal
    Maar eerst zien en dan geloven,
    Sorry maar zo denk ik over Tadic
    ❌❌❌

    1. JohnDoe77

     Denk dat het een gevoel is. Tot nu toe heeft hij alles waargemaakt wat hij vorig jaar beloofde. Hij is een modelprof, echte leider en super belangrijk geweest. Bovendien heeft hij bij zijn komst dezelfde argumenten gegeven; trots op Ajax en het gezin voelt zich thuis. Maar wat ik mij voor kan stellen is dat als er een maffe club komt die hem vijf keer zoveel betaalt, hij niet anders kan dan weg willen…. we gaan duimen, het zou enorm belangrijk zijn als hij blijft!

     1. FrankiC

      Tadic blijft. Maak ik me geen zorgen om.
      Hij wordt dit jaar 31. Dan is de drang bij de speler om te verkassen wat meer weggeëbt en de drang bij een nieuwe club ook om de portemonnee te trekken voor een speler zonder noemenswaardige restwaarde.

 2. a.p.

  goed idee van Tadic en praat ook eens Ziyech dan zou het helemaal top zijn!

  1. Litmanen

   Gebruikt hij dezelfde woorden over Ajax als Tadic? Hij gaat weg en wilde dat vorig jaar al. Overmars is akkoord, dus als hij nu niet wegkomt wil niemand hem hebben, dat lijkt mij op dit moment niet zo reeel.
   Tadic laten ze niet gaan, tenzij ze boven de dertig miljoen gaan bieden.

   1. WZA(b)WZDB

    Lekker he, Ziyech, de beste speler, afzeiken. Wat een zielig lulletje ben je toch.

    1. Prinsengracht

     Je hoeft op Klitmanen echt niet meer in te gaan. Die zet zichzelf wel voor lul. Kun je rustig aan hem over laten.

     1. JohnDoe77

      Dat is waar Frank! Deste handiger als Ajax hem gewoon nog kan behouden.

   2. JohnDoe77

    Oja en Hakim wilde vorig jaar mede weg omdat hij niet echt heel lekker behandeld werd door een aantal “fans”. Gelukkig heeft hij dit jaar zijn potentieel laten zien en de harten van (meeste) voetballiefhebbers gestolen. Dat maakt hem misschien wel onhoudbaar. Maar ik duim voor nog één jaar Hakim!

    1. Litmanen

     Lezen jullie geen kranten? Zien jullie geen interviews op tv? Overmars heeft herhaaldelijk verteld dat Ziyech gaat, dat heeft niets met afzeiken te maken, dat is afgesproken. Vorig jaar kwam Roma, dat vond hij niet interessant (terecht) dit jaar zullen er meer en grotere clubs komen.
     Ook de transfersom is in overleg al vastgesteld.
     Ziyech in de vorm van de laatste twee maanden is fantastisch voor Ajax, maar niemand schijnt zich het eerste jaar en de eerste helft van dit seizoen te herinneren.
     Het geheugen van een groot aantal mensen hier is toch al twijfelachtig. Dolberg was in zijn seizoen onder Bosz fantastisch en vijftig miljoen waard. Nu is het ineens een koekebakker diebij het oud vuil gezet wordt.
     Kijk eens een wedstrijd van oktober tegen een kleine tegenstander terug. Dan weet je weer waarom niet iedereen een fan van Ziyech was. Ook hij zelf geeft aan dat hij het jagen op tegenstanders pas dit jaar leuk is gaan vinden. Ook hij zelf geeft aan dat hij bij mindere tegenstanders niet altijd aan het teambelang dacht.

     Maar net zoals vaststaat dat De Ligt weggaat, zo staat ook vast dat die Roemeense international niet voor niets is gehaald en dat Overmars niet voor niks veel geld over heeft voor Odegaard.

     1. Rembrandt

      Het lijkt erop dat jij doet alsof je deze speler goed vindt, terwijl je eigenlijk gewoon een hekel aan hem hebt. Verder lijkt het alsof je het lekker vindt om heftig comnentaar van anderen te krijgen. Merkwaardig.

     2. WZA(b)WZDB

      Rembrandt, onze Litmanen heeft een bloedhekel aan Marokkaanse spelers en helemaal als die ook nog eens hun eigen ding doen, een eigen mening hebben en niet het geplaveide straatje van Litmanen lopen. Dan zijn Arrogant enzo. We moeten eigenlijk medelijden hebben met Litmanen.

     3. Bakkie

      We hebben ook allemaal medelijden met Litmanen, en ook met jou. Iedereen ziet wat jij aan het doen bent: Litmanen constant in een negatief daglicht zetten, zodat je er zelf iets beter vanaf komt. Maar je bent zelf geen haar beter.

     4. WZA(b)WZDB

      Ik hoef er niet beter van te worden hoor, zolang Litmanen er maar kut uit komt. Daar doe ik mijn uiterste best voor.

   3. dickst14

    Ik ken niemand die zo vaak ongelijk heeft en zichzelf zo vaak voor lul zet zoals jij Litmanen. Je moet het haast wel expres doen, want zo dom kan haast niemand zijn.

    1. WZA(b)WZDB

     Ach, iedereen is gek behalve Litmanen. Ik heb de JC Arena dit hele seizoen alleen maar horen juichen en zingen voor Ziyech. Ik had toch echt niet het idee dat ik elke keer met 50.000 blinde mensen op de tribune zat. Maar ja, het blocnootje van Lutmanen is heilig natuurlijk. Hij blijft ook volhouden dat er afgelopen seizoen geen interesse was in hem. Hij zet zich inderdaad constant compleet voor lul. Eigenlijk best wel zielig.

     1. Litmanen

      Als Dikkiedik en AB het met mij eens gaan zijn word ik pas ongerust.
      Lees wat ik de laatste maanden over Ziyech schrijf en zie dan mijn bewondering voor “deze” Ziyech. Maar wees dan ook zo reeel om door te hebben dat deze Ziyech niet dezelfde is als die van en jaar geleden.

     2. WZA(b)WZDB

      Je hebt gelijk, die van een jaar geleden was de beste van de eredivisie geloof ik. Of zoiets.

 3. Wenen 1995

  Hij speelt nog maar 1 seizoen bij Ajax, dus niet meer dan terecht dat hij blijft. Mooi dat hij dat ook voor ogen heeft en wellicht een reden voor anderen om ook te blijven. De kans is groot dat je bij Ajax ook volgend seizoen tot het einde meedoet om de prijzen en daar voetbal je toch voor?

 4. Bigboss

  Blijf het alleen een beetje raar wrwoord vinden. Je heb een contract van nog een paar jaar maar heb het ook
  Over vertrekken. Verder op en top prof en insperatie bron en voorbeeld

 5. WZA(b)WZDB

  Sowieso rare uitspraak. In april heeft hij met Overmars afgesproken nog minimaal een seizoen te blijven waarna Ajax meewerkt bij een vertrek. Ook zijn uitspraken uit die tijd van:ik ga proberen spelers over te halen OOK te blijven is in tegenspraak met de twijfels u.

  1. Yindi02

   In hoeverre zijn de “verhalen” die steeds langskomen (forumvulling) serieus te nemen? Ik bedoel, staat er letterlijk ook wat hij zegt?

  2. JohnDoe77

   Al deze verhalen komen voort uit de vragen van journalisten. Als zij hem vragen of hij definitief volgend jaar ook bij Ajax speelt, zegt hij dat hij trots is enzo, maar in voetbal niets zeker is. Niets geks aan.

   1. Prinsengracht

    Je doet echte journalisten tekort als je al die roddel- en sensatiekutjes journalisten noemt.

  1. WZA(b)WZDB

   Hij heeft teveel commentaar op de wedstrijdleiding tijdens de wedstrijd. Is ook best wel theatraal. Aanvoerder moet wat rustiger zijn. Ik denk Blind.

   1. Ajax 1

    Blind aanvoerder kan, maar dan moet hij zich wel meer als leidee laten gelden. Prima gespeeld, maar de ligt is geboren leider.

  2. FrankiC

   Tadic als aanvoerder lijkt me een slecht idee. Nog meer en langere smeekbedes bij de scheidsrechters. Pfff. Nee dankjewel.

 6. Ajax goden

  Klasse vent, probeer er meer over te halen om langer te blijven. 💪🏻

 7. Vierde ster

  Ik begrijp dit niet! Hij had toch al toegezegd dat hij zou blijven?

 8. nash1900

  Hopelijk blijft hij gewoon…….

  Mooi trouwens dat roma geen CL heeft gehaald nu moet alleen Chelsea nog even de finale van Arsenal winnen en dan zitten wij in Pot 2, als wee de CL halen….. en daarbij hebben we Tadic hard nodig verdomme

 9. Zlatan4ever

  Tadic was afgelopen seizoen de meest waardevolle speler.
  Dus hopelijk blijft hij

  1. dickst14

   Meest waardevol vanwege assists en doelpunten ja. Maar Ziyech, de Jong, de Ligt enz waren net zo waardevol.

   1. WZA(b)WZDB

    Ziyech had de meeste assists. Jammer voor Litmanen maar Schone blijft daar ver bij achter, ook qua doelpunten.

    1. Litmanen

     Wel eens naar de vrijetrappen en corners gekeken? Statistieken liegen niet.
     Als je honderd keer op doel schiet en 1 keer raak, dan ben je niet beter dan de man die tien keer op doel schiet en 1 keer raak.
     Nog steeds, ondanks zijn bloedvorm, kan Hakim het niet laten om uit alle onmogelijke hoeken op doel te schieten. Laten we hopen dat Schone genoeg speelminuten gaat kijgen om te laten zien dat we maar 1 vrije trappnnemer hebben…..

     1. WZA(b)WZDB

      En toch gek dat veruit de meeste supporters blij zijn met de wijze van voetbal spelen door Ziyech simpelweg omdat je ziet dat het gewoon klasse is, ook wanneer het net even niet goed uitpakt. Het inzicht is nl fenomenaal.

     2. WZA(b)WZDB

      Wb betreft statistieken: jij staat met likes op de 4e plaats en toch mag niemand je hier en deelt vrijwel niemand jouw mening over veel zaken en met name Ziyech. Statistieken zeggen dus heel weinig.

     3. WZA(b)WZDB

      Vwb Schone: 4x scoren uit zo verschrikkelijk veel vrije trappen is ook niet echt een grote prestatie. 15 assists geven weer wel maar ja, dat aantal hoort weer niet bij Schone maar bij …… inderdaad.

     4. WZA(b)WZDB

      Ere divisie feitjes: Ziyech 16 goals en 14 assists tegen Schone 5 goals en 5 assists. Hele seizoen: Ziyech 21 goals en 24 assists en Schone 6 goals en 7 assists. Nog blijft Litmamen volhouden dat Schone effectiever is met vrije trappen en assists. Hij komt met feiten maar wel met de volkomen verkeerde feiten.

     5. Litmanen

      Wat ben je toch een stumpertje.
      Begrijpend lezen…..
      Als je duizend keer op doel schiet dan is de kans dat je 1 keer raak schiet vrij groot.
      Ziyech staat opgesteld als 1 van de drie spitsen, Schone als controlerend middenvelder.
      Was je nog nooit opgevallen toch?

      En nu, waar zijn je statistieken van de goals die uit een corner gescoord zijn?
      Die heb ik hier, maar ik zal even afwachten of je met een blabla antwoord komt of met de eerlijke cijfers.

      Uit het AANTAL vrije trappen waaruit gescoord is ligt bij Schone het gemiddelde ongeveer twee tot drie keer zo hoog als bij Ziyech.

      Hou je eens bij de feiten minkukel. Ik zal Ziyech met belangstelling volgen bij zijn volgende club. Kijken of hij daar na drie wedstrijden ook nog steeds achter elke vrije trap mag gaan staan.

     6. WZA(b)WZDB

      Ik volg Ziyech omdat ik liefhebber ben van voetbal. Wat hij aan mogelijkheden ziet in het spel is gewoon grandioos. Dat het niet altijd lukt doet daar niets aan af. Het proberen en vooral het zien is een verademing. Je moet daar echter liefhebber en kenner voor zijn om dat te zien. Alleen naar het resultaat kijken is niet mijn ding en gelukkig ook niet Ziyech’s ding. Ziyech ziet in een flits mogelijkheden waar andere spelers 5x meer tijd voor nodig hebben en te laat zijn. Ziyech ziet een mogelijkheid en gaat er voor, dat maakt hem een groot voetballer waar ik elke keer weer van geniet. Jij mag hem niet, dat is wel duidelijk hoor. Ik kan heel goed begrijpend lezen maar jij begrijpt geen snars van mooi voetbal.

 10. Koning Haarms Wolfs

  Ben benieuwd, zou geweldig zijn wanneer hij blijft. Heeft net dat beetje meer, heeft inzicht, scorend vermogen en zijn karakter deugt. Goed voorbeeld voor jonge spelers en nieuwe spelers.

 11. -buitenkantje rechts-

  Gewoon per seizoen bekijken.. De sfeer en het sentiment is nu geweldig natuurlijk, maar dat kan zo omslaan. Uitspraken over de lange termijn zijn in voetbal waardeloos.

  1. dickst14

   Als uitspraken op de lange termijn waardeloos zijn, dan kunnen we het maar aan 1 persoon vragen die hier geschikt voor is om dit te doen. Want waardeloze uitspraken staat hij om bekend. Jawel : Litmanen

   1. -buitenkantje rechts-

    Eerder kon je makkelijk al scrollen zijn bijdragen ontwijken.. Nu zijn bijdragen Eugiaanse proporties aannemen wordt dat steeds lastiger.

 12. Ajaxfoort

  Ik verwacht wel dat Tadic blijft. Zijn gezin heeft het naar hun zin hier en dat vindt hij (ook) belangrijk. Ik zie hem graag blijven. Hij is een inspirator voor jongere spelers.

Reageren is niet mogelijk.