‘Babel ook in gesprek met Eredivisie-club’

De overstap van Ryan Babel naar Galatasaray leek zo goed als rond, maar of de 32-jarige aanvaller daadwerkelijk de transfer maakt, is nog maar de vraag. Volgens Babel is de deal met Galatasaray nog alles behalve in kannen en kruiken. Babel is naar eigen zeggen ook in gesprek met een Nederlandse club, zo laat hij aan VTBL reporter Simon Zijlemans weten die Babel sprak op de training van Oranje. Hoewel de aanvaller niet te veel wilde uitweiden over de situatie, heeft Zijlemans het idee dat Babel in de belangstelling staat van Ajax.

Babel zou wel oren hebben naar een terugkeer in de Eredivisie, zo meldt Zijlemans op Twitter. Babel keerde zeven jaren geleden ook al eens terug op het oude nest. Na één seizoen vertrok de vleugelspits weer naar het Turkse Kasımpaşa SK.

Related posts

43 Comments

   1. Litmanen

    Eens, voor de breedte, maar hij verdient een Godsvermogen, dus misschien PSV?

     1. Litmanen

      Bakkie, als Bergwijn weggaat en Lozano ook, dan is Babel qua salaris betaalbaar voor PSV. Net als Robben, ook transfervrij.
      Alleen, ze zijn samen tegen de zeventig, dus niet bepaald een beleid met toekomstvisie.
      Ajax gaat volgens mij geen geld stoppen in Babel. Te oud en te weinig niveau.

     2. WZA(b)WZDB

      Beetje het niveau van ….. Litmanen. Oud en geen niveau. Wel goede zelfkennis van je.

 1. rickert

  Ik denk dat een breedte aankoop voor op de vleugels helemaal niet zo verkeerd is. Nederlandse jongen, van de club. Je kan ook niet elk jaar zoveel geluk hebben met het fit blijven van spelers. De spoeling op de vleugels was erg dun dit jaar

 2. Wenen 1995

  Geef svp de jeugd het idee dat ze kans hebben om in Ajax 1 te spelen!!!! Niet dit niveau oud-gedienden terughalen a.u.b.

   1. WZA(b)WZDB

    Wie zegt dat. Dat is zo’n veel gehoorde dooddoener van, sorry, mensen die zich niet in Ajax verdiepen vwb jeugd en ervaring.

     1. Charka53

      Zeker niet een paar spelers met routine is goed maar laten we zeker de jeugd niet vergeten en een kans geven daar zijn we altijd goed in geweest .

  1. FrankiC

   @Wenen1995 welke specifieke jeugd (buiten)speler heb jij op het oog. Kühn?? Eigenlijk staat er geen klaar voor die positie!

   1. Wenen 1995

    @FrankiC, heb het meer over het algemeen: Lang, Eiting, Dest, Ekkelenkamp, Brobbey, Unuvar… Die gasten moet wel een worst voorgehouden worden.

    1. FrankiC

     Maar het item gaat toch echt over het al dan niet terughalen van een buitenspeler. In dat licht vind ik jouw post ongelukkig.

 3. Slingertje.

  Daar moet Ajax niet aan beginnen lijkt mij.
  Leuk voor clubs als AZ of Vitesse maar niet voor Ajax en het blijft ook vreemd dat hij bij Oranje zit.

 4. Bigboss

  Ik denk dat het wel een voorbeeld
  Prof is die zixh zelf
  Vrij heedt gekocht en welmaltijd de drive heeft gehouden

 5. Ajax 1

  Mmm, voor de bank misschien, maar hoop toch echt op beter niveau voor de basis…..

  1. Zlatan4ever

   Ajax 1 , je vergist je zwaar in Babel. Hij is nog steeds “ op de brommer “ ondanks dat hij wat ouder is. Op snelheid kan hij nog steeds een back opzoeken en er op en er over gaan.

   Daar naast is hij anti-kakkerlak en dat is een pre ..?

 6. Prinsengracht

  Ik ben verbaasd over de negatieve reacties. In Oranje speelt hij goed. Kan echt nog mee bij ons.

  1. -buitenkantje rechts-

   Samen met Depay.. Voorhoede Tadic..Depay..Babel
   Daar kan je mee voor de dag komen.

  2. FrankiC

   Prima speler en zit (weer) in een goeie periode. Beter dan toen hij enige jaren geleden (terug)gehaald werd. Maar… ik heb het altijd meer een type voor een 2 spitsensysteem gevonden. Ik zie betere opties.

 7. Iamsterdam2015

  Waa altijd een goeie speler maar nu niet meer goed genoeg. Alleen god weet ook waarom hij in Oranje staat. Ik heb totaal niets tegen Babel hoor maar nee, liever niet.

 8. Kapstein

  Wat een negativiteit weer zeg. Babel is een van de beste aanvallers van ons land. Hij kent de speelstijl van Ajax. Ik zou hem echt heel graag terug willen zien komen. Het zou wellicht een vergelijkbare afspraak kunnen zijn als met KJH.

 9. ajacied078

  robben halen. kan die ook na bayern bij de mooiste en beste spelen. en kan de jeugd wat van leren.

Comments are closed.