There are no ads, please add some


‘Ajax doet Spaanse spits Quetglas(16) aanbieding’

Het Spaanse AS meldt dat Ajax interesse heeft in de pas 16-jarige Toni Quetglas van Real Mallorca. Ajax zou de talentvolle spits al een aanbod hebben gedaan. Twee maanden geleden werd Quetglas 16 en dus mag hij nu een contract tekenen en is voor een opleidingsvergoeding op te halen. Naast Ajax zou ook Manchester United hem een aanbod hebben gedaan en ook Chelsea en Barcelona toonden al interesse.

Of Chelsea zich aankomende zomer inderdaad in de strijd om Quetglas kan mengen valt overigens nog te bezien. The Blues kregen onlangs een transferverbod opgelegd vanwege het overtreden van regels met betrekking tot het aantrekken van jeugdspelers en kunnen normaal gesproken de eerste twee transferwindows geen nieuwe spelers aantrekken. Een beroep tegen deze beslissing loopt nog wel.

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. HDfan

  Dit lijkt me wel een kansrijk beleid: jonge grote talenten op die leeftijd halen. Die weten dat ze goed opgeleid worden en snel kans maken om europees voetbal te spelen op het hoogste niveau.

  1. Janneman16

   Ik vind dat ze tegenwoordig teveel van dat soort gasten halen. kijk eens wat er op de toekomst rond loopt.
   Ik heb daar geweldige spelers gezien die door die soort acties niet aan de beurt komen maar wel gelijkwaardig zijn of nog beter zijn dan de gekochte spelers.
   alleen zijn deze spelers gehaald dus krijgen ze voorrang……. in mijn ogen niet helemaal de juiste weg.
   Zo help je de wereld beroemde Ajax school naar de knoppen

     1. Litmanen

      Eens. Wat gij niet wilt dat u geschied, doe dat ook een ander niet.
      Janken als ze hier een jongetje ophalen en dan precies hetzelfde doen.

     2. WZA(b)WZDB

      Ik heb Turkije nog gevraagd of ze jou konden ophalen. Je CV geeft aan: gluiperig streepjes zetter bij mensen om mogelijke foutjes als grote missers te kunnen verkopen. Eens met elke ondemocratische mening.

     3. Prinsengracht

      De grootste jankerd ben jij zelf iedere keer. Bovendien wens jij hier anderen van alles toe wat je voor jezelf niet zou willen. Dus je bent ook weer hypocriet.

   1. Zlatan4ever

    Litmaniac, je zal 16 zijn uit Spanje komen en je kan naar Barca of Ajax ? Ik denk niet dat zijn familie nu een cursus “Mokums” heeft geboekt……

    P.S

    Je gaat steeds meer op je “aartsvijand” Abu Bilal te lijken.

    Commentaar geven om te zeiken ! Ieder zijn mening toch ?

    Anders samen lekker op een onbewoond eiland gaan leven…
    🙋🏼‍♂️🥊

    1. Indojood

     Dat lijkt me een goed plan, Zlatan. Trouwens, Abu Bilal gaat meer op Nietmanen lijken, die was vanaf dag één al zo erg.

     1. Zlatan4ever

      Hi Indojood, kunnen ze die gast dan niet blokkeren ? Al was het maar om al die nicknames waar onder hij zich verschuilt…
      Laf en zielig persoontje

     1. WZA(b)WZDB

      Als ik maar teletekst heb en Litmanen een schriftje met een potlood.

 2. Ajax 1

  Wat een heerlijke onzin allemaal. Sommigen weten hoe die jongen denkt, en jeugdopleiding vooral uit eigen jongens, ja! Maar als de nieuwe messi, rijkaard, of frenkie daar rondloopt en die kun je contracteren, doen! Dus waar hebben we het eigenlijk over? We weten allemaal niet hoe goed hij is en of hij liever engels en nederlands leert of spaans spreekt…..

 3. Prinsengracht

  Als hij echt bijzonder is, oke. Maar geen nieuwe Schon, Ylatypa, Pasquale etc. Dan liever jongens uit de Bijlmer.

 4. HDfan

  Ik weet niet of deze jongens meer kans krijgen en ik ga ervan uit dat ze gekocht worden omdat er gaten vallen op bepaalde posities.

Reageren is niet mogelijk.