There are no ads, please add some


KNVB draagt Ajax-directeur Slop voor als commissaris

Jeroen Slop is door de KNVB voorgedragen als commissaris in de RvC bij de bond. In december werd bekend dat de 57-jarige Slop aan het einde van dit seizoen stopt bij Ajax, waar hij sinds 1998 werkzaam is. De geboren Amsterdammer kwam zijn vertrek overeen na gesprekken met met de RvC van Ajax en algemeen directeur Edwin van der Sar. De algemene ledenvergadering van de KNVB gaat woensdag stemmen over de voordracht van Slop. Bij een positieve uitkomst kan hij per 1 juli aan de slag. Slop moet bij de KNVB Erik Mulder opvolgen, die voorzitter van de rvc van FC Groningen wordt. De RvC van de KNVB bestaat verder uit voorzitter Jan Smit en de leden Elsemieke Havenga-Hillen, Han Berger en Niek Jan van Kesteren.

Ajax heeft met Susan Lenderink een opvolger van Slop gevonden. Zij komt over van De Bijenkorf, waar ze werkzaam is als CFO.

Gerelateerde posts

16 reacties

  1. De Ajacied

   Zo is het maar net
   En als hij de functie ambieert binnen de knvb zeg ik
   Heel veel succes en het ga je goed
   ❌❌❌

 1. FrankiC

  Goeie ontwikkeling. Hebben we bij de KNVB toch een soort extra vinger in de pap van iemand met een Ajax-hart.

 2. FrankiC

  Dus Slop vertrekt per 1 juli, terwijl Lenderink pas per november kan worden voorgedragen in de AVA om benoemd te worden. Daar zie ik een gat in!

   1. FrankiC

    Fin Dir Wannabe? Om gaten op te vullen? Echt niet! Ik gun ‘t Susan van harte!

 3. a.p.

  de heer Slop heeft voor Ajax veel betekend, als hij wil verbeteren , succes mijnheer Slop.

  1. Prinsengracht

   Sinds het begin van de fluwelen revolutie heb ik hem niet meer vertrouwd. Vond het raar dat hij mocht blijven nadat hij voor het verkeerde kamp koos. Ik vind het prima dat hij weg gaat.

   1. AjaxKat

    Idd prinsengracht. Ik had (vanuit de media) ook het idee dat het een poepiegladde aal was die met de winden meewoei om maar op zn plek te kunnen zitten. En ging hij niet weg omdat hij het niet eens is met het beleid van MO?

 4. Kevke87

  ach zoveel heeft ie helemaal niet betekend. nog even en het gaat goed met Ajax dankzij hem. herinner mij hem vooral als een overlever en iemand die ondanks alles gewoon bleef zitten. dat het financieel zo goed gaat met de club heeft te maken met gezond beleid van pakweg de laatsre 4/5 jaar. daarvoor was het financieel altijd mismanagement

 5. Zlatan4ever

  Goede zaak om Lenderink binnen te halen. Die heeft zich jaren lang bewezen…………….bij FC Bijenkorf….🤦‍♂️

 6. Indojood

  Het boeit me niet zo wie hier zit. Dit is een controlerende en toetsende functie. De financiën moeten toch door iemand administratief verwerkt worden. Wat wel zorgelijk is, is dat Slop weg gaat vanwege een conflict met die misdragende, handtastelijke, dronken roeikakker Arisz. Lenderink moet op haar hoede zijn.

Reageren is niet mogelijk.