There are no ads, please add some


Ajax opnieuw gelinkt aan Pavon, bod van zestien miljoen uitgebracht

Ajax wordt in Argentijnse media opnieuw in verband gebracht met Cristian Pavón die na Lisandro Magallan, Nico Tagliafico en Lisandro Martinez de vierde Argentijn kan worden in Amsterdamse dienst. De vleugelaanvaller heeft aangegeven dat hij klaar is voor een Europees avontuur en volgens Doble Amarilla heeft Ajax inmiddels een bod uitgebracht.

Boca Juniors, de huidige werkgever van Pavón, wilde vorig jaar na het WK liefst vijftig miljoen ontvangen maar dat bedrag is mede door blessureleed flink gezakt. Pavón heeft een teleurstellend seizoen achter de rug en heeft aangegeven te willen vertrekken. Ajax zou inmiddels een bod van dertien miljoen hebben uitgebracht en door bonussen kan dat bedrag oplopen tot zestien miljoen. Volgens Doble Amarilla zou Ajax zelfs de beste papieren hebben in de jacht op de snelle vleugelaanvaller van Boca Juniors.

Bron: Doble Amarilla

Gerelateerde posts

106 reacties

  1. HURBIE

   Eerst allemaal Amsterdamse spelers, toen kwamen er spelers buiten Amsterdam bij
   Daarna een buitenlander, en langzamerhand steeds meer

   1. J18

    Tja, als ze in de eredivisie te veel gaan vragen als Ajax langskomt, is dit het resultaat.

    1. FrankiC

     Er zijn weinig spelers in de ED die goed genoeg zijn om op CL niveau (op termijn) mee te kunnen draaien. Dat is eerder het probleem. En dat zijn dan meestal ook nog spelers die van buitenlandse topclubs zijn (RM, BD).

 1. Bigboss

  Zou mooi zijn maar eerst maar
  Zien en dan geloven zeggen ze niet
  V niks

 2. Zlatan4ever

  Overmars wacht niet af om te kijken hoe heel AJAX dadelijk leeg gekocht word…prima actie.
  Als het moet dan maar spelers uit het buitenland halen…

  1. dickst14

   Afgelopen jaar was het eerste jaar dat Overmars de selectie op pijl had voor aanvang. De jaren ervoor niet. Je moet ook niet doorslaan. Nico is er nog en blijft. In een jaar kan veel gebeuren. Ook m.b.t eigen jeugd. Hij, een international uit Argentinië gaat dus op de bank lijkt me.

    1. Bakkie

     Ik verwacht ook dat Martinez komend seizoen veel op de bank zal zitten, maar dat is niet zo erg. Hij weet dat hij er daarna moet staan. Deze Pavon komt wel voor de basis en dat lijkt me broodnodig. Ziyech en/of Neres gaan weg en in Jong Ajax zit geen goeie buitenspeler

   1. HDfan

    Gezien de voorrondes voor CL moet er direct weer een goed team staan, neem aan dat hij daar bij hoort. Alleen als Ziyech, Tadic en Neres toch niet vertrekken zit hij nog even op de bank…

 3. Janneman16

  hebben wij echt niets in eigen huis????
  we beginnen echt op de city’s en uniteds te kijken van deze wereld. kopen kopen terwijl we zelf deden opleiden…..

  1. Iamsterdam2015

   Ja klopt. Het is mooi hoor die Argentijnse pit, blij mee. Maar laten ze aub niet de eigen jeugd vergeten. Ik begrijp dat Marc er meteen wilt staan ivm de CL etc etc maar een Noa Lang, Kai Sierhuis etc etc is toch ook geen poep?? Ben gewoon bang dat inderdaad de eigen jeugd onder gaat sneeuwen.

   1. Ajax 1

    Had van sierhuis ook veel verwacht inderdaad, maar om nou te zeggen dat hij het afgelopen jaar heeft laten zien dat hij niet verhuurd had moeten worden……

    We hebben zat nederlanders staan nog, en er zit nog een hoop talent aan te komen. Als je er vanuit gaat dat neres weg gaat, zul je wel een vleugelspeler er bij moeten hebben, dus laat maar komen in dat geval. Maar neem ook aan dat we behalve mss een goede rechtsback we uitgewinkeld zijn.

    1. Iamsterdam2015

     Yup klopt. Ach we gaan het zien. Het gaat alleen even duren voordat we weer gaan starten 🙈

     1. HURBIE

      Ja erg hé dat het zolang duurt voor dat alles weer begint
      Kan niet wachten

  1. Ab

   De beste Nederlandse voetballers (tot jaar of 22-23)moet Ajax proberen te strikken. Daar wordt Nederlandse voetbal internationaal ook beter van. Daarnaast echt Jonk terug, minimaal ivm zijn ideeen over de jeugdopleiding en uiteraatd capabele trainers aanstellen bij de jeugd die weten wat ze moeten doen (en dat zijn geen ballen hoog en blind naar voren de hele wedstrijd). Geen vriendjespolitiek meer. Het eerste elftal heeft laten zien dat je met hoge technische kwaliteit gigantisch spel plezier kan hebben met het team. Ze hebben de mensen afgestraft die zeiden dat dit speltype achterhaald was. Oke, in de halve finale net niet volwassen genoeg maar wel de halve finale CL gehaald met voetbal waar de hele voetbalwereld vol verbazing en vooral ontzag over sprak. Maar wel met vaak 6-7 Nederlandse spelers in de basis. Laten we straks ajb geen Ajax krijgen met maar 2-3 Nederlandse spelers in de basis. Daarmee gaat het hele Nederlandse voetbal ook ten onder.

   1. Bakkie

    De beste Nederlandse spelers zitten al bij Ajax. Je kan het beter omdraaien: Het is dankzij spelers als Tadic en Tagliafico dat het Nederlands voetbal weer een beetje in de lift zit. Ik denk eerder dat het NL voetbal ten onder gaat omdat de rest van de Eredivisie veel te weinig ambitie heeft. PSV en Feyenoord richten zich ook op de jeugd, maar hebben in Europa niks te zoeken!

    1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

     Dat de beste Nederlanse spelers al bij Ajax zitten is flauwekul. Verder kan het Nederlanse voetbal op zich nooit in de lift zitten door buitenlandse spelers. Ajax kan wel in de lift zitten maar dat is dan een eenling. Het Nederlandse voetbal zit in de lift als het Nederlands elftal weer presteert. Daar is een goede jeugdopleiding voor noodzakelijk waarbij spelers de kans krijgen om regelmatig te spelen. Het Nederlands elftal heeft te vaak bestaan uit elers die bij hun club op de bank zaten. Kan niet goed zijn.

     1. Finidi

      Ach kom Ab , Bakkie heeft gelijk, welke nederlandse speler van Ajax 1 zou jij willen ruilen met een andere dan?

     2. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      De beste Nederlandse spelers zitten niet bij Ajax, zie Nederlands elftal. Ik heb het niet alleen over de huidige Nederlandse spelers bij Ajax. Bergwijn zou bijv. hoede toevoeging zijn mits normale prijs bijv.

     3. HDfan

      Even hypothetisch: Ajax zou het NL elftal verslaan; dus wat is het punt : Hateboer halen?

     4. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Blijkt dat we elkaar niet begrijpen, op een ander spoor zitten. Is iets heel anders als vermoeiend maar ja, je moet dat wel snappen en dat doe je dus niet. Lastig he, mensen op het forum met een mening die ze ook uitdragen. Ja knikkers en meelopers zijn zo veel makkelijker. Kortom Bakkie: ga lekker ergens anders popiejopie doen.

     5. Bakkie

      Jij zit altijd op een ander spoor dan iedereen, namelijk het verkeerde spoor.

     6. Pantelic

      De basisspelers(een groot deel) van het Nederlands elftal, spelen in het buitenland.

 4. Wenen 1995

  Inderdaad, ik zou me als jeugdspeler/speler van Jong ook achter mijn oren krabben…. Hoe groot is op dit moment nog de kans dat je mee mag doen met Ajax 1? Denk bijvoorbeeld aan Gravenberg, Dest en de lichting die daar weer achter ziet. Hoop (en verwacht) dat Overmars en co goed weten waar ze mee bezig zijn.

 5. hubert

  En als de jeugd niet direkt presteerd zaniken en zeiken dat ajax moet kopen het is ook nooit goed he pfff

  1. Finidi

   In topvoetbal moet je zorgen dat je de beste bent, clubs als Ajax kunnen niet meer meegaan in sentimenten als amsterdammers, nederlanders of wat dan ook. Er gaat zoveel geld in om als je het goed aanpakt in bv de CL , laten we eerlijk zijn die Sierhuis zal nu best wel goed zijn maar we gaan bij Ajax voor toppers met zen allen en wie daar niet in meegaat/kan valt af en als er een goeie jeugdvoetballer tussen zit dan pakken ze hem toch echt wel mag ik aannemen. Moet je alleen al es kijken wat er met de waarde vd selectie afgelopen jaar is gebeurd, ik denk verdubbeld en missc nog wel meer.

   1. Indojood

    Het kan gebeuren dat er een mindere lichting tussen zit, dan is het mooi als je dit kunt oplossen met aankopen. Dat betekent niet dat dit de nieuwe weg moet zijn. Nog meer investeren in de opleiding en scouting is het devies. En focus op Amsterdam en Nederland is geen sentiment maar noodzakelijk anders heeft het Nederlandse voetbal er niets aan. Het huidige succes is ook behaald met een kern van in NL geboren en/of getogen spelers (Blind, De Ligt, De Jong, Ziyech, Mazraoui, Van de Beek).

   2. Ab

    Finidi, los van waar Ajax, volgens mij, voor hoort te staan (veel eigen opleiding en alleen aanvulling daar waar nodig) is het een utopie om te denken dat je mee kan in de vaart van Engeland, Spanje, Duitsland e.d. Alleen de tv en reclame opbrengsten zijn al dusdanig dat zelf een Spaanse RKC een hoger budget heeft dan Ajax. Ajax moethet juist hebben van goed en gedegen en slim opleiden en af en toe een slimme annkoop. Nu kopen ze in de hoop op een bingo. De bingo blijft vervolgens hangen bij de supporters en Overnars is de gevierde man. Tel eens alle transferbedragen op van spelers waar niets uitgekomen is.tel daa4bij op de salarissen en kijk dan eens wat er gewoon weggegooid is i.p.v. te investeren in je eigen toekomst. Het succes nu is leuk maar vooral omdat er 6-7 Nedrlandse spelers in de basis stonden. Wil jij een Chelsea elftal zonder Nederlandse spelers? Ik zal altijd het team blijven aanmoedigen maar teleurgesteld en kritisch zijn in en op het beleid.

    1. Finidi

     Jullie hebben helemaal gelijk indo en Ab maar als ze er nu niet zijn moet je toch wat? Moet je op zon Gravenbergh en andere talenten de heleboel laten draaien, sorry maar dat vind ik een utopie hoor, als er van dat stel wat indo tussen haakjes zet er in Augustus nog 2of 3 bij ons lopen dan is dat al heel wat, je moet niet kopen om et kopen maar wel dat kopen wat je denkt nodig te hebben en daarbij ik ben voor Ajax en waar Ajax voor staat niet voor De Ligt of De Jong alleen, wat mij betreft voor alles wat een ajaxshirt aantrekt en als ze maar op een ajaxmanier winnen zoals afgelopen seizoen !

     1. Indojood

      Ik zeg alleen dat we wel moeten uitgaan van wat jij sentimenten noemt. Dat heeft ook met identiteit te maken en waar we voor staan. Als er wat gekocht moet worden prima maar dat mag nooit een basisbeleid zijn. Een paar miskopen en je duikelt weer naar beneden.

     2. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Punt is dat al die aankopen sowieso doorstroming in de weg staan en geen vertrouwen uitstralen richting eigen opleiding. Ik zal ook altijd juichen voor Ajax, zit in het bloed, maar er wel gruwelijk de pest in hebben als het elftal voor 90% uit buitenlanders bestaat. Dat hoort simpelweg niet bij mijn Ajax. Spelers kunnen er niets aan doen, die worden gekocht en betaald om te voetballen. Alles achter de spelers binnen Ajax horen gewoon het erfgoed te bewaken. Dat je mee moet bewegen oké maar niet volledig de omdraaien. Ajax staat ook voor Amsterdamse bluf. Jonge spelers het diepe in flikkeren en blijven zeggen WZAWZDB. Spelers mogen fouten maken zolang ze er van leren maar de fouten moeten ze dan wel maken ip een niveau waar het gevolgen heeft. Dan hebben we als supporter even gruwelijk de ziekte in maar de speler wordt waarschijnlijk wel beter. De Ligt is ook met 17 in het diepe gegooid. Nu geldt dat niet voor elke speler maar je moet niet bang zijn 18 of 19 jarigen ( geen elf tegelijk) voor de leeuwen te gooien. Kunnen ze dat niet aan …… geen Ajax niveau. Simpel.

  2. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Nee hubert, dan genoegen nemen met een wat mindere periode. Geen koopelftal.

   1. Finidi

    Nou oke dat zal zo zijn als je er zo voor staat als zeg maar 10/15 jaar geleden als er geen geld is, ja dan kun je genoegen nemen met een paar mindere jaren vind ik maar niet na zon seizoen als afgelopen jaar, als er dan geen lichting is dan erbij kopen , leren die jonkies ook van op trainingen lijkt me missc nog wel meer als van de trainer want op een gegeven moment hoor je zon gast nog geluid maken maar het dringt niet altijd meer door tenm dat hoor je wel vaker haha bij die jonge gasten tot ze tot de orde worden geroepen door oudere spelers, maar goed dit blijft een discussie zonder eind.

    1. HDfan

     Precies, het moet gaan om het voetbal wat Ajax hoort te spelen. Liefst met eigen talenten, maar als die er niet zijn dan moet je ze dus kopen.

 6. hubert

  Die weten heel goed wssr ze mee bezig zijn en de jeugd krijgt zeker de kans

  1. FrankiC

   Zo is dat @Hubert. Zo’n Gravenbergh is een uitzonderlijk talent, maar heeft het dit jaar erg zwaar gehad in de KKD. Die kun je rustig brengen in de ED, maar niet zo maar inpassen in de CL. Daarbij is JA (en ook JO19) geen bijzondere lichting, zoals JO17 dat wel lijkt te zijn.
   Geduld is een schöne zaak!

   1. Bakkie

    Helemaal mee eens. Ünüvar en Brobbey gaan het eerste waarschijnlijk wel halen, Gravenbergh, Lang, Eijting en Ekkelenkamp moeten samen uitvechten wie er op het middenveld bij mag gaan komen dit jaar

     1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Dest staat niet in de top 10 van jeugdspelers met een kans op doorbreken.

    1. Rembrandt

     Sontje Hansen was op het EK heel goed. Ik vind soms dat hij bij Ajax niet genoeg waardering en speeltijd krijgt. Hij is al heel lang bij Ajax en erg goed. Ik hoop dus ook op hem.

     1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Was een Wazari, hij mocht/kon daarna nog doorspelen 😂

     2. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Heb jij weer gelijk in. Toch Ippon 👍

 7. Mr Ajax

  Zullen er vast een paar bij zitten die goed kennen ballen, en anders maken wij ze beter

 8. Donderbol

  Ik denk dat we wel spelers nodig hebben voor de vleugel. Mocht ziyech vertrekken, en eventueel neres, dan heb je echt spelers nodig die er direct kunnen staan !

 9. Finidi

  Trouwens, het zal mij benieuwen of er nog es een keer een fatsoenlijke spits komt die mee kan komen in de top, zou zo niet weten wie hoor of gaan we het komend seizoen door met wat et is?

  1. FrankiC

   Isak wordt door derden wel eens gelinkt asn Ajax, maar niet door Ajax zelf…. Jammer dat we een paar jaar grlden Haller miet haslden; nu te duur!

 10. -buitenkantje rechts-

  Pain heeft een teleurstellend seizoen achter de rug mede door blessures.. Vraagprijs was vorig seizoen nog 50Milj.. Nu neemt de club genoegen met 16Milj. Ze hebben niet het vertrouwen dat Pavon nog zijn oude niveau haalt. Gevalletje Dolberg?

   1. Ab

    Vind het ook een bizar prijsverschil. Daan moeten er toch een paar alarmbelletjes afgaan of denkt Overmars ….. ach wat is nu 17 miljoen. Zijn we al zover?

 11. Slingertje.

  Goede speler.
  Ajax is lekker bezig zo om de selectie voor komend seizoen weer op peil te krrijgen al is het nog afwachten wie er gaan vertrekken de komende tijd.
  Maar ze hebben wel geleerd bij Ajax en pakken nu alles sneller aan.

 12. a.p.

  ik lees het net Manchester wil HEEL graag onze Onana kopen nu al een bod voor rond 50 miljoen. Van mij hij blijven.

 13. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Op veler verzoek weer eens een aangepaste nick. Dank voor alle mail. 😉😀

  1. Prinsengracht

   Toch even een reactie. Hiermee ga je je critici hier weer extra activeren. Je was wat meer inhoudelijk de laatste tijd. Verder bestaat jouw droomtrio uit drie personen die vanaf 2020/2021 allemaal eerste viool willen (blijven) spelen. Maar dromen s niet verboden.

   1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

    Wat denk je dat de bedoeling hiervan was PG. Stilte? Hoe meer ze er over lullen hoe vaker de verandering. Ze brengen me zelf weer op het idee. Beetje provocernde nick is ook best wel geing. Vind ik …… en daar gaat het om. 😉

    1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

     Excuus voor de dikke vingers.

    2. Prinsengracht

     Ik snap je bedoeling wel. Alleen niet dat je het wilde. Lijkt mij niks om steeds zo aangepakt te worden.

     1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Leuke is dat ze mij “belangrijk” maken. Het scoort duimpjes merk ik en dat is voor sommige mensen erg belangrijk. Doe ik toch nog goed werk hier. Verder ken ik niemand, niemand kent mij, dus kan ik het mij onmogelijk persoonlijk aantrekken. Eerlijk gezegd ook gewoon beetje dom tijdverdrijf. Vooral als je grieperig bent of lekker onderuit in het zonnetje zit. Maar af en toe ook gewoon een goede degelijke discussie.

     2. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Daarnaast krijg jij ook af en toe je deel 😉

     3. Indojood

      Je trekt het je niet persoonlijk aan, toch stond je hier al twee keer huilend te verkondigen dat je wegging omdat iemand je ouders had beledigd. Nog meer (l)eugens.

     4. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Sinds wanneer kan jij mijn ogen zien? Ouders of familie erbij betrekken is niet erg netjes. Daar heeft bijv. Moosie ook, volkomen terecht, een bloedhekel aan. Is datook “huilie huilie”. Termen als “huiliehuilie” of commentaar op verschillende nicks of verwijzen naar laag of geen aantal likes geeft gebrek aan argumenten aan. Maar dat moet je wel zien om te begrijpen en dat is weer logisch. Maar ik loop weer weg uit deze zinloze discussie. Prettige woensdag.

 14. HDfan

  Wie gaat de Ligt opvolgen? Magallan of Schuurs? Staan die er meteen🤔

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Geen van beide.

 15. Forever nr14

  Helaas is het de harde waarheid, maar om structureel mee te kunnen doen in de CL zal Ajax wel moeten helaas. Maar kijk eens naar de huidige finalisten, tot afgrijzen toe staan er 4 (engelse) teams in de finale, dat zijn 44 basis spelers met een totaal aan 7 (engelse) spelers, pfffff tis maar waar je trots op wil/kunt/mag zijn.
  Wereld op zijn kop helaas.

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Daar kan Ajax niet constant in mee. Moeten ze ook niet willen. Je moet je roots niet verloochenen.

   1. Finidi

    Dat Engelse probleem is na de Brexit opgelost haha, no europe no Champions League! Oprotten!

    1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

     Dan staan er 4 Spaanse ploegen zonder Spanjaarden 😉

 16. Prinsengracht

  Het is even wachten tot de volgende jeugdspelers helemaal klaar zijn voor Ajax 1. Daarnaast zullen we 3 tot 5 basisspelers verliezen, terwijl ook afscheid wordt genomen van wat spelers die het niet meer gaan redden. Om dat allemaal op te vangen,moeten spelers worden gehaald waarmee Ajax ook volgend seizoen weer landskampioen wordt. Overmars vindt het prachtig om met veel eigen jeugd resultaten te boeken. Gelukkig heeft hij nu ook de ruimte om in afwachting daarvan de macht te grijpen in de eredivisie. Gelukkig. Want wie van ons wil nog eens vier jaar wachten op een landskampioenschap? Ik niet.

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Als hij dat zo prachtig vindt laat hij dan ook eens de juiste trainers aannemen bij de jeugd. Ik hoef niet zozeer landskampioenschappen met een vreemdelingen elftal. Heb ik geen gevoel bij. Is meer juichen om het juichen.

   1. Prinsengracht

    Daar hoop ik ook op. Een probleem is dat er steeds minder echte jeugdtrainers zijn. En dan bedoel ik: voldoende getalenteerde voetbalmensen die er vooral lol in hebben om voetballertjes beter te maken. Tegenwoordig zijn er heel veel mensen die jeugd trainen, vooral voor zichzelf. Met het oogmerk om zelf omhoog te komen. Daardoor wordt er te vroeg op resultaat gespeeld. En is er te weinig ruimte voor de ontwikkeling van echte talenten. Zulke trainers moet Ajax zeker niet hebben. Maar dat mag geen excuus zijn om mensen als Heitinga veel te belangrijk te maken. Er moet gezocht worden naar echt bevlogen mensen met veel kwaliteit.

    1. -buitenkantje rechts-

     Wat ik laatst zei.. Je moet eerst beleid hebben over wat je met jeugdspelers wilt.. Individueel trainen of op resultaat spelen en hopen op af en toe een pareltje..
     Ik heb de indruk dat het laatste op dit moment het geval is.. Trek overal jeugdspelers weg en hoop dat er iets tussen zit. Dat is ongeveer hetzelfde wat Chelsea..MU en MC ook doen..
     Dat is mi niet de weg. Het individueel trainen.. per speler kijken wat hij nodig heeft en dáár de trainingen en trainers op aan passen..
     Daarom zou ik graag zien dat hierop beleid komt en dat we de juiste trainers zelf opleiden.. De vd Vaartjes.. Bergkampen en Jonks van deze wereld die willen werken vanuit de jeugdvisie van Ajax.. Namelijk spelers individueel beter maken, zodat de kans op Ajax1 groter wordt..

     1. Prinsengracht

      Ik denk dat het beleid een kleiner probleem is dan het vastleggen van de juiste mensen.

 17. Hazez

  Mooi veel reacties hier als ajax de knip niet had getrokken hadden we nu niks !! En nu gaan er bepalenden spelers weg dus ajax gaat weer de knip trekken om 2020 weer kampioen te worden . Als er in de jeugd goede spelers zitten komen die vanzelf in het eerste. Koopt ajax niks dan is het niet goed maar nu is er geld en koopt ajax wel en nu is het weer niet goed man man man

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Tel het aantal miskopen eens van de laatste drie jaar. Kan je een leuke villa van kopen en ook nog eens drie mooie meiden jarenlang van onderhouden. Mensen kijken alleen naar de, paar, rake aankopen. Er zit geen lijn in de gedachte. Zoals al caker gezegd hier, Ajax is een handelshuis geworden. We proeven en als het niet smaakt sturen we het door of terug. Ik wil graag vooraf meer zekerheid over wat ik te proeven krijg. Incidenteel een verrassing oké maar niet incidenteel wat lekkers.

   1. HDfan

    Handelshuis als in: eigen talenten opleiden , in het 1e laten spelen (wat weinig clubs durven) en dan verkopen. Ik vrees dat het de enige manier is om aan geld te komen om fatsoenlijke ervaren spelers te halen, die de talenten beter maken cq het elftal completeren.

    1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

     Nee, ik bedoel het kopen van spelers overal vandaan (buitenland) in de hoop dat er iets goeds bij zit. Ik heb het nu net niet over eigen talenten, die krijgen te weinig kansen hierdoor en worden momenteel sowieso niet op de juiste manier opgeleid. In O19 en JA worden niet de juiste speelwijzes gehanteerd die van belang zijn om straks mee te kunnen bij het eerste. Er wordt te weinig met het individu gedaan. Spelers zijn te weinig op verschillende plekken binnen het elftal ingezet in de diverse teams. Ze leren dus gewoon te weinig. Vervolgens gaan we jonkies halen uit bijv. Zweden i.p.v. meer te investeren in de eigen jeugd.

 18. Hanski

  Ab lekker blijven dromen…Wat een achterhaald gedoe weer….Ajax bewijst dit jaar opnieuw (ook nadat Bosz is vertrokken en met hem toppers) dat ze het in deze tijd (dus niet 30 jaar terug) Europeesche top zijn…en ja met veel eigen spelers, die komen er ook nu weer aan!
  Blijven zeuren om trainer Jonk die, los van napraten van JC nog nergens iets heeft gepresteerd, getuigd niet van enige vorm van realiteit…tja dromen….
  Ik verwacht dat wij in 2019/2020 ook gewoon prijzen pakken…mag jij dromen!!!

  1. Prinsengracht

   Wie komen er volgens jou aan? Heb je namen? En op welke termijn?

   1. Moosie

    dat weet hij niet want hij komt hier alleen om Jonk en Paul af te zeiken.

    1. Prinsengracht

     Zit al uren te piekeren over wie Paul is. Maar je bedoelt vast Paul den Beste. Of zijn vader. Of zijn zoon. Dat ben ik ff kwijt.

     1. Moosie

      piekeren krijg je hoofdpijn van ouwe Maar ik bedoelde idd meneer ten beste.

     2. Prinsengracht

      Volgens mij piekert Hansworst ook. Over namen die hij niet kan noemen.

     3. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

      Die worst, alias de S., zeikt Jonk af maar snapt niet dat hij daarmee Cruijff te kakken zet. Zo zijn er meer hier.

 19. SonnySilooy

  Ik vind het een goede zaak om te kopen, wanneer een talent er nog niet klaar voor is. Maar ajax moet wel basismateriaal kopen en niet middelmatige spelers. Je weet natuurlijk nooit wat je koopt, maar een middelmatige speler mag een talent NIET in de weg staan.
  Veel jeugdspelers hebben ook geen clubliefde. Ze zijn nog niet eens doorgebroken en dromen al van een andere club???
  Kluivert kwam inprincipe net kijken en binnen no time was hij weg. Linksback Bakker is nog zo’n voorbeeld.
  Ik hoop dat Traore, Ekkelenkamp en Gravenberch volgend seizoen doorbreken.
  En over 2 jaar Kotarski, Unuvar en Brobbey. Ik denk dat Unuvar en Brobbey volgend seizoen minuten krijgen in ajax 1 voor de beker.

Reageren is niet mogelijk.