There are no ads, please add some


Ajax legt Martinez voor vier jaar vast met optie voor vijfde jaar

Ajax heeft met Defensa y Justicia en Lisandro Martinez overeenstemming bereikt over de transfer van de 21-jarige verdediger naar Ajax. Martinez arriveerde maandag op Schiphol en onderging een medische keuring. De verdediger tekent een contract dat per 1 juli 2019 ingaat en een looptijd heeft van 4 jaar, tot en met 30 juni 2023. In de verbintenis is een optie opgenomen voor een vijfde seizoen. Martínez werd op 18 januari 1998 geboren in Gualeguay, Argentinië. Op 22 maart van dit jaar maakte hij zijn debuut in het Argentijnse nationale team in een oefenwedstrijd tegen Venezuela.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Ajaxbest

  Ajax is goed bezig welkom bij de best club en ajax heeft bod uit gebracht op pavon. Spits van boca juniors

   1. Bakkie

    Volgens mij is Martinez vooral gehaald als vervanger van Nico. Zo kan hij volgend seizoen al een paar keer invallen en wennen aan de speelstijl. Extra voordeel dat hij ook centraal achterin kan (net zoals Nico)

 2. dickst14

  Wel veel Argentijnen. Nico was/is toegevoegde waarde. Magallan ???
  Kopen wat je zelf niet hebt of kunt opleiden.
  Geen Kristensen Duarte vd Hoorn enz enz svp.

    1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

     Blind kan niet op plek FdJ. Hij mist het inzicht en vernuft daarvoor. Als vd Beek weggaat dan Mazra op die plek en Blind op plek Schone. Marin zou vervanger van de Jong moeten zijn.

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Overkill in aankoop beleid kan je ook zeggen.

 3. Wijzijnajaxamsterdam

  Hopelijk blijft er nog genoeg over. De prutser er uit zoals kistensen…. pleas stuur hem naar een keukenkampioen clubje is hij goed genoeg voor kristensen is pres zo.

  1. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

   Kristensen verkopen aan Feijenoord

   1. Prinsengracht

    Die kunnen zelfs Kristensen niet betalen. En ze hebben ook niemand die met Overmars kan onderhandelen. Die gladde van Geel laat een puinhoop achter. Iedereen binnen Feyenoord ziet nu in dat bij ons en 040, zelfs bij AZ, talenten zich sneller ontwikkelen door een Jong team in de eerste divisie. Alleen van Geel staat nog volledig achter zijn beslissing om daar niet aan mee te doen. De financiele balans van zijn transferbeleid is zodanig dat 010 zelfs in de eredivisie nauwelijks kan shoppen. En creatieve spelers zijn al maanden niet meer gesignaleerd in de badkuip. En waarschijnlijk begint deze glibberige kwal in juni gewoon weer ergens aan zijn volgende klus. Weer een club naar de kloten helpen. 013 geloof ik.

 4. SonnySilooy

  Ik vind het een goede zaak om te kopen, wanneer een talent er (nog) niet voor klaar is. Maar ajax moet wel basismateriaal kopen en niet middelmatige spelers. Je weet natuurlijk nooit wat je koopt, maar een middelmatige speler mag een talent NIET in de weg staan.
  Veel jeugdspelers hebben ook geen clubliefde. Ze zijn nog niet eens doorgebroken en dromen al van een andere club???
  Kluivert kwam inprincipe ook net kijken en binnen no time was hij weg. Zonde van de tijd en energie wat ze erin staken. Linksback Bakker is nog zo’n voorbeeld.
  Ik hoop dat Traore, Ekkelenkamp en Gravenberch volgend seizoen doorbreken.
  En over 2 jaar Kotarski en Unuvar en Brobbey. Ik denk dat Unuvar en Brobbey volgend seizoen wel minuten gaan maken in ajax 1 voor de beker.

Reageren is niet mogelijk.