There are no ads, please add some


Ten Hag wint Rinus Michels Award voor beste trainer in de Eredivisie

Erik ten Hag heeft vrijdag de Rinus Michels Award gewonnen voor beste trainer in de Eredivisie. Ajax kreeg daarnaast de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding. Het is de tweede keer in zijn loopbaan dat Ten hag de prestigieuze prijs pakt. De 49-jarige Ten Hag krijgt de voorkeur boven Mark van Bommel (PSV), John van den Brom (AZ), Adrie Koster (Willem II) en Maurice Steijn (VVV-Venlo). In 2016 won hij de Rinus Michels Award als coach van FC Utrecht. In zijn eerste volledige seizoen als trainer van Ajax maakte Ten Hag veel indruk. Ajax werd kampioen, pakten de TOTO KNVB Beker en liepen net de finale van de Champions League mis.

“Het is bijzonder dat ik deze prijs voor de tweede keer win. Ook omdat Michels een van grondleggers is van waar Ajax voor staat”, aldus Ten Hag tegen FOX Sports. “Ik heb niet voor niks drie foto’s op mijn werkkamer opgehangen; van Michels, Louis van Gaal en Johan Cruijff. Dat zijn de mensen die voetbaltechnisch de grootste invloed hebben gehad op Ajax.”

 

Gerelateerde posts

98 reacties

  1. JohnDoe77

   Historische prestatie neergezet met de spelers, dus wel verdiend! En natuurlijk, op alle lagen zijn er trainers die een prijs verdienen, maar zo gaat het nu eenmaal vaak.

  1. vak411

   je kan aan je reactie wel zien dat je nooit bij de jeugd gaat kijken…

   1. Litmanen

    Ach, wat Steijns bij VVV heeft gedaan is knapper, maar ik snap het wel.

     1. Zlatan4ever

      Domme opmerking Hurb, van waarschijnlijk een dom persoon.
      Mij en Abu Bilal in 1 zin zetten staat gelijk aan jou IQ ………
      Namelijk die van een schoemaat van een kind van 4 …🙋🏼‍♂️😁🙋🏼‍♂️

      P.S

      Go 4 the 👍🏻!!!

     2. AB

      Zie dat beide nog steeds op duimpjes jacht zijn. Over kind van 4 gesproken.

     3. Zlatan4ever

      Jij moet gewoon weg wezen AB
      Jij bewijst al een tijdje dat je een storende factor bent op dit forum. Ben er van overtuigd dat 90% van de mensen hier jou 🤮

     4. AB

      En dat zegt iemand die blijft beweren dat “likes” niet van belang zijn. Overigens kunnen de overige 89% best voor zichzelf praten denk ik. Maakt verder niet uit maar jij hoeft dat in ieder geval niet te doen.

     5. Zlatan4ever

      Abu Bilal,Als er vrijwel niet op jouw onzin word gereageerd zeg dat toch genoeg sukkeltje

 1. Yindi02

  Slutsky (Vitesse) of deJong (Graafschap) had ik het ook gegund. Niet omdat ik dat toptrainers vind maar om heel andere reden.

   1. Zlatan4ever

    Sukkeltje, wat wil je nu…
    Stoer doen voor duimpjes.
    Ik heb je nog gefeliciteerd met je 1e plaats voor 👍🏻 scoren…
    Wat jou enige doel in het leven blijkt te zijn…
    Dan krijg je wat kritiek vanwege je niet inhoudelijke bijdragen en ga je schelden en huilie huilie doen…Grow up Motherfucker…🥊

     1. Zlatan4ever

      Advies aannemen van een mongool om een andere mongool zijn zin te geven ?
      Abu Bilal en Hurbmietje vormen in eens een duo ? WTF ?

     2. Zlatan4ever

      Totally not Abu Bilal, maar ik ga toch geen invulling geven aan een sukkel als jij die iedere keer zijn nick-name veranderd en met fantasie-verhalen aan komt ala Euch ? Dacht het niet. Daarnaast probeer je nu vriendjes te maken met nog zo’n ster als Hurbmietje die nog steeds niet verder met zijn leven kan omdat hij niet bovenaan staat met zijn fucking duimpjes …de ideale opvolgers voor Kale en Kokkie 👏🏻

     3. Ab

      Ach, ieder heeft zijn eigen prioriteit. Jij kijkt constant naar de duimpjes. Zegt genoeg. Wie is hier nu de sukkel.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Heel eerlijk, die trainer van Emmen had deze prijs m.i. meer verdiend. Met zo weinig geld en zo’n slecht team in de eredivisie blijven….waanzin. Maar gun het tH ook natuurlijk.

  1. FrankiC

   Dat geldt ook voor Ajax gerelateerd aan de andere teams die de groepsfase CL overleefden. Ajax had het laagste budget en daar was TH trainer van!

 3. Jari10

  De winnaar heeft altijd gelijk. Te prijzen is dat ten Hag een team heeft gebouwd van individualisten. De vraag blijft voor mij of hij een team kan bouwen als de top individuel kwaliteit van Zijech, Frenkie, Tadic en Neres niet in die mate aanweIg is.
  3-0 voor en 8 man voor de bal bij een zinloze vrije trap. 20 seconden voor tijd een diepe bal. Ik moet Tottenham nog verwerken. Was bij van Gaal niet gebeurd.

  1. AB

   Verzoekje ….. niet de naam van Gal noemen. Vooral niet na het eten. Thanks.

  2. AB

   O.a. De “ervaren” Blind had die fout moeten voorkomen. Voor die ervaring is hij ook gehaald toch. Maar tactisch is het helaas geen wonder wat dat betreft.

   1. Litmanen

    Gelukkig, je kunt weer even melden dat je domheid nog groter is dan je ego. Tactisch de slimste verdediger die Nederland heeft afzeiken, net als Tadic een beperkte miskoop noemen.
    Gelukkig hebben we jouw troetel Marokkaantjes nog, anders stelde Ajax dit jaar niks voor.

    Toptrainers hadden die thuiswedstrijd tegen Spurs niet verloren. Verkeerde tactiek aan het einde en verkeerde wissels.
    Dus ik snap het wel vanwegede impact die Ajax op het Nederlandse voetbal heeft gehad, maar zoals hierboven al gemeld, trainers van bijvoorbeeld Emmen of VVV hebben een veel grotere prestatie geleverd.

    En jij AB, je hebt nog steeds niet de wedstrijd tegen de Graafschap teruggekeken. Want ook daar was het wisselbeleid van Ten Hag van een raadselachtig slecht niveau…..

    Elke trainer, maar ook mijn tante Truus, had met deze selectie de dubbel moeten halen. De CL was een surprise door het uitzonderlijk talent van de hele selectie.

    1. Litmanen

     O ja, niks met vGaal als trainer. Heeft bij Ajax grootse dingen bereikt, maar ook bij Barca en Bayern.
     En niet te vergeten brons in Brazilie met een matige selectie. Kijk, die was tactisch een stuk verder dan ons boertje van buten.

 4. Indojood

  “Eerlijk gezegd is Ziyech helemaal niet nodig. We hebben van der Beek en Bazoer. Klaassen weten we van dat hij veel beter kan. Gudelj en Sinkgraven zijn goed back-up. Schone en Serero zullen niet tegelijk de deur uit lopen. Ziyech wordt dus gewoon teveel en zal gaan ten kosten van van der Beek.”

  “Ach ja, zo ben je de Veldheer tegen Barcelona en zo ben je nog maar goed genoeg voor het G-team. Heerlijk al die dombo commentaren. Joël, ik weet zeker dat jij straks niet alleen de defensie van Ajax zal leiden maar ook die van het Nederlands elftal. Juist jij hebt dat vallen en opstaan nodig om je te ontwikkelen tot een groot speler. Alles succes straks en maak de supporters trots. Een mooi begin van 2016 jongen.”

  1. dickst14

   tsja, dit is niet bepaald een visionair, de onbekende die dit stukje geschreven heeft.

   1. De Nees

    😂😂 Het Archief! Mooi, voor ieder, als je alsmaar tof wilt doen dan kom je aan de beurt. Goed zo Indo. 👊

  2. AB

   Guldelj een backup noemen maakt mij fan van Gudelj? Bijzonder. In het begin had ik goede hoop op Veltman, klopt 100% maar hij heeft zijn belofte niet ingelost. Het was een tijdelijke opleving helaas. Bazoer had inderdaad potentie. Dat ik mijn mening mbt tot Ziyech heb bijgesteld mag duidelijk zijn. Dat het eerst ten koste gegaan van van de Beek heeft iedereen gezien maar dat is meer dan goed gekomen. Zaken vergelijken waarbij zelfs Klaassen er nog was met de tijd daarna ……. ach ja, kan en mag. BR gaf feitelijk aan dat ik daarin gelijk gehad uitgaande dat Klaassen zou blijven. Commentaren dus wel in de juiste tijd zien.

    1. AB

     En dat al zoveel jaar. Goed he. Is echt een kunst. Denk al sinds 2015 …… of al eerder? Ben ff de nicks kwijt dus kan niet echt lekker googlen. In die tijd was jij het overigens wel godsgruwelijk vaak eens met mij. Niet vergeten he 😉

     1. vak411

      Ab, als iedereen jou een eikel blijkt te vinden.. rot je dan op hier!?

 5. Hanski

  Ab wat bevestig jij steeds weer dat je er altijd naast zit en dat je gewoon n zielige zogenaamde Cruijff kenner bent…en dan vol blijven houden dat van Gaal, Blind, bestuur, ten Hag etc niet deugen…nee van Bommel als charismatisch en gedreven bewonderen….Jonk vereren terwijl hij alleen terecht kan bin zijn nichtjes in Volendam…je maakt jezelf…..tja vul maar in….en jouw Johan hield niet van vloeken en schelden…dus dat wordt lastig😂😂
  Volgend seizoen nieuwe kansen…alles afzeiken en dan weer trots zijn op jouw plekkie in de JC Arena….aandoenlijk

   1. Litmanen

    Wist je het niet? AB zit volgendseizoen aan De Dijk. Zijn halfgod Jonk gaat daar het totaalvoetbal uitvinden.
    Dan gaat AB ook de thuiswedstrijden van Ajax niet meer zien.
    Ga gezellig met hem mee…

    1. Indojood

     Ga gezellig met AB mee. Jullie gaan graag naar asielzoekertjes. Lekker de deur openzetten voor terroristen en verkrachters.

     1. Litmanen

      Indioot, ik word hier voor rascist uitgemaakt, maar dat een Indisch mannetje zulke taal uitslaat is het toppunt.
      Als ik zeg dat alle Indiers verkrachters en treinkapers zijn sla ik volgens mij de plank mis.

      Maar dat doe jij dus wel over mensen wiens hele land is platgebombardeerd en met alleen de kleren die ze aanhadden zijn gevlucht….
      Fijn mannetje, ik zal dit even opslaan.

     2. Indojood

      Indiërs komen uit India, domme lul. Indischen of Indo’s zijn Nederlanders met gemengd bloed vanwege het koloniale verleden, domme lul. De treinkapers zijn geen Indo’s maar nakomelingen van Molukse KNIL-militairen die door Nederland in de steek zijn gelaten, domme lul. Leer je eigen geschiedenis eens, domme lul.

      Ik ben gewoon iemand met een Nederlandse moeder en een Indonesische vader, domme lul. Heeft niks met het koloniale verleden te maken, domme lul. Mijn naam hier is een samenvoeging van Indonesië en jood (in de context van Ajax-supporter), domme lul. Heeft ook niets met het joodse volk, religie of Israël te maken, domme lul. Heb ik al vaker hier gezegd, domme lul. Blijkbaar kan jij niks onthouden, domme lul. Is ook logisch als je een domme lul bent.

      Is het nu duidelijk, domme lul? Ben je zo dom geboren of heb je ervoor geleerd, domme lul? En nu terug naar je rolstoel, domme lul.

     3. Koning Haarms Wolfs

      Nee, dank je PG, voor je het weet moet ik er mee naar het songfestival….

     4. Prinsengracht

      Ook over de werkelijke afkomst en motieven van de meeste asielzoekers sla je de plank weer volledig mis, Klitje. De mensen die met alleen hun kleding moesten vluchten, zijn niet heel ver gekomen. De Syriers die wij hier hebben, zaten bijna zonder uitzondering al minstens een jaar veilig in Turkije. Ze wilden alleen nog beter en hadden ook het geld om weggebracht te worden. Verder heb ik sterk de indruk dat Indojood het vooral ook heeft over gelukszoekers uit zogenaamde veilige landen die hier inderdaad gekomen zijn om te stelen, te bedreigen, te mishandelen, aan te randen, te verkrachten en te doden. Daar mag van mij iedereen, zeker ook Indojood, over zeggen wat hij wil. En jij kunt je beter nog eens wat inlezen. Want je hebt hier over van alles en nog wat het hoogste woord, maar je meninkjes vinden zelden steun in feiten, het zijn vooral emoties.

    2. AB

     Litmanen, jij zegt expliciet dat Cruijff dus dement was. Fijne man ben je. Je moet jezelf echt niet op straat vertonen denk ik. Velen willen kennismaken met je met zulke uitspraken.

     1. Bakkie

      Litmanen en AB, ze zouden jullie in één bejaardentehuis moeten zetten en er een documentaire over moeten maken 😂

     2. Litmanen

      AB, begrijoend lezen. Ik heb het over jouw Vriendje Jonk, niet over JC.
      Je kunt wel zoeken, maar gij zult niet vinden.
      Johan was de allergrootste voetballer ooit. Maar in het vinden van zijn vrienden was hij niet altijd gelukkig.
      Zoek zelf de voorbeelden maar.

     3. AB

      Jonk was de protegé van Johan. Door Jonk zo neer te zetten maak je Johan belachelijk waarmee jij jezelf belachelijk maakt. Maar dat doe je al jaren hier.

     4. Litmanen

      Heb ff geen tijd voor je, zit samen met mijn vrouw voetbal op Fox te kijken.

     5. WZA(b)WZDB

      Zegt hij 12 dagen later terwijl hij naast zijn opblaaspop zit. Triest figuur.

  1. Indojood

   Wat een figuren hier hè. Eentje die zijn dood in scene zet, eentje met duizend nicks en een gehandicapte die met Hiddink in het Amstel Hotel wijn drinkt.

 6. AB

  Off: volgens Telegraaf volgt Reiziger Schreuder op. Winter moet naar andere functie. Ik hoop toch zo dat Poulsen heel goed is want anders vrees ik dat het niks gaat worden. Reiziger heeft zich nu net niet bewezen met JA. Straks komt Heitinga ook nog op de bank.

  1. Prinsengracht

   Witsche is er ook nog. Ik ben heel benieuwd wie Jong Ajax gaat doen. En ik hoop op vervanging van Heitinga.

  2. -buitenkantje rechts-

   Slecht nieuws AB.. las het ook. Straks Bogarde er bij.. Bank met TH, Reiziger en Bogarde. Witsche voor de sfeer.
   Het lijkt soms wel of men bang is om voor puur voetbal te kiezen.. Maak een bank met TH..vd Vaart..Jonk..Witsche bv Pure voetballers die liefhebber zijn en het pure voetbal omarmen.. Nee hoor, voor “de balans” moet er een schopper Poulsen.. en een voormalig rechtsback die JA vernield heeft komen te zitten.

   1. KBouter

    Niet mee eens vriend BR, in elk topelftal hoort een speler die goed kan voetballen…de wedstrijd kan lezen en als het niet anders kan, een wedstrijd niet voetballend kunnen uitspelen. Daar win je prijzen mee. Een Wouters.. Gatuso.. een Bommel of een Poulsen.

    Ook voor op de bank is dat nodig, niet alleen maar geappenmakers en jaknikkers daar. Mij lijkt het met de mentaliteit van Poulsen dat Ajax hier hele goede zaken doet. Laat vd Vaart en Co eerst maar de jochies van 10-13 trainen

  3. vak411

   Ab, rot op met je off topic.. red het forum hier en ga zelf off topic. op jou na is iedereen zo klaar met jou narcistische geneuzel.

   1. AB

    Zo, spreek jij al die anderen persoonlijk. Goh. Ik maak nogal wat los bij je he. PG, Kbouter en BR reageren toch heel anders. Gaat over ons aller Ajax tenslotte.

    1. Litmanen

     AB die hierboven Ten Hag nog van harte feliciteerd houdt nu zijn hart vast.
     Snap jij jezelf nog?
     Ten Hag zal het volgend seizoen zonder Schreuder, De Ligt, Frenkie, Ziyech en misschien Neres heel moeilijk gaan krijgen.
     Maar daar hebben ze in Volendam geen last van….

     1. Prinsengracht

      Goed nieuws voor Ajax. Nu jij zulke dingen zegt, krijgen we waarschijnlijk een topseizoen.

     2. AB

      Kijk Litmanen, ik moet je nu echt hartelijk bedanken voor het feit dat jij nu klip en klaar bewijst dat je onzin uitkraamt en zaken verdraaid. Waar feliciteer ik ten Hag van harte in dit topic. Het enige wat ik heb gezegd is “Als je prijzen wint, heb je vrienden”. Dat jij dit niet begrijpt is zonneklaar. Ergens in dit topic heeft Indojood de juiste typering weergegeven over jou. Klopt 100%.

Reageren is niet mogelijk.