There are no ads, please add some


Mazraoui: ‘Mijn plan is om voorlopig bij Ajax te blijven, ik ben nog niet uitgeleerd’

Noussair Mazraoui staat nog tot medio 2022 onder contract bij Ajax. In gesprek met Voetbal International geeft de 21-jarige vleugelverdediger annex middenvelder te kennen dat hij voorlopig van plan is om bij Ajax te blijven. “Mijn plan is om voorlopig bij Ajax te blijven, ik ben nog niet uitgeleerd”. Mazraoui brak dit jaar door en speelde dit seizoen 47 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 5 assists. Mazraoui spreekt van een jaar met ‘heel veel hoogtepunten’. “Eigenlijk teveel om op te noemen. De 1-1 tegen Bayern München, de 1-0 tegen Benfica, de bekerwinst, de landstitel, noem het maar op.”

“Het is mijn eerste seizoen, we hebben twee prijzen gepakt, zijn heel ver in de Champions League gekomen en persoonlijk heb ik veel wedstrijden gespeeld. Een fantastisch seizoen, dus”, vervolgt de rechtsback.

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Wenen 1995

  Slimme gast, Mazraoui. Hopelijk denken er meer hetzelfde over. Zou toch mooi zijn als die gasten, excl. De Jong, elkaar in de ogen kijken en afspreken nog een jaar collectief te blijven en vol te gaan voor alle prijzen.

   1. Litmanen

    Nou, meer verloren. Hij deed niets goed. Wie weet, gaat hij ooit nog leren verdedigen. Maar ja, ontdekking van Ten Hag, dus hij heeft emmers krediet.

    1. -buitenkantje rechts-

     Mazraoui talent van het jaar, Ziyech speler van het jaar gekozen..
     Jij snapt echt niks van voetbal.

     1. Litmanen

      Talentvan het jaar. Tja, aangewezen door zijn eigen trainer die hem ontdekt heeft als rechtsback. Graafschap gemist? Bekerfinale gemist.
      Volg deze back tien minuten en je rolt van je stoel.
      En alle derderangs linkerspitsen van de tegenpartij ook.
      Zelfs die jongen van De Graafschap dolde hem een uur.

     2. AB

      Gelukkig heeft Veltman een goede UEFA cup finale gespeeld. Laat zijn man wel altijd lopen en dekt aan de verkeerde kant etc. Maar dat heeft hij toch mooi gedaan en daar teert Litmanen wel een jaar of 5 op. Oh ja, en Veltman is geen Marokkaan natuurlijk. Ook een groot voordeel.

     3. AB

      Schone niet vergeten natuurlijk. Scoort slechts gem. 3 keer uit een vrije trap en aantal assists is ook niet zo groot maar Litmanen kan hem zo lekker vergelijken met Ziyech (14 assists en veel meer goals) Want Schone is geen Marokkaan.

 2. Charka53

  Eindelijk een jongen die het snapt en wij kunnen nog wel even nodig hebben.

 3. nick-afca95

  Het mooiste is als je er elk seizoen voor kan zorgen dat maximaal 3 spelers vertrekken. Deze zomer dan de Jong, de Ligt en Ziyecht. Volgend jaar Neres, Tagliafico en Donny. 3 spelers zijn redlijk op te vangen maar als er 5 of 6 vertrekken word het lastig een bepaald niveau vast te houden vrees ik.

  1. HDfan

   Rond Blind en Tadic is het redelijk stil, maar er komen vast ook clubs voor deze 2 sterkhouders😬

  1. HDfan

   Hij is er inderdaad nog niet, kort draaien en wat meedogenlozer in het verdedigen bijvoorbeeld👊🏻

 4. Finidi

  Slim plan om nog ff te blijven. Ervaring opdoen is nooit verkeerd als je net komt kijken

  1. Litmanen

   Aankoop van Genk en Vitesse en je hebt de vervangers van Frenkie en Ziyech.
   Wat mij betreft is Mazraoui uitgeleerd, meer zit er niet in.

Reageren is niet mogelijk.