There are no ads, please add some


Hakim Ziyech beste Ajax-speler, Noussair Mazraoui talent van het jaar

Tijdens de huldiging van de kampioenen op het Museumplein reikte Erik ten Hag de prijs voor de beste Ajax-speler van het jaar uit aan Hakim Ziyech. Hakim was dit jaar voor 13 assists, 16 doelpunten en talloze gevaarlijke momenten verantwoordelijk. Nous(sair) Mazroui kreeg de prijs voor talent van het jaar. Hij ontwikkelde zich enorm en was ook in de Champions League van onschatbare waarde.

Gerelateerde posts

102 reacties

 1. Wenen 1995

  100% terecht, deze keuzes. Hopelijk is Ziyech volgend jaar wederom beste Ajax-speler….

  1. Wenen 1995

   Wel een goedkope foto overigens: Genomen van een televisiescherm…. 🤔

   1. Litmanen

    Volgens de laatste berichten van Overmars is Ziyech weg. Kan alleen Nous zijn kousen nog vastmaken aan zijn jarretelgordel. Beetje puberaal om zijn maatje te immiteren.

     1. AB

      Hij haat Marokkanen tot in het diepst van zijn hart. Keer op keer, sneer op sneer.

     2. Zlatan4ever

      AB, hypocriete lul. Als KBouter een lullige opmerking maakt dan huil je gewoon mee met de wolven in het bos. En als Nietmanen iets dom zegt sta je weer vooraan te brallen…🤬

     3. Rembrandt

      Ik kan me voorstellen dat dat juist voor u extra vervelend is, mijnheer Bilal. Trek het u niet aan. De meeste Amsterdammers kijken wat verder dan deze Litmanen.

    1. Bakkie

     @litmanen beetje puberaal van jou vooral, want volgens mij ben je oud genoeg om toe te kunnen geven dat je Hakim en Nous ten onrechte het hele seizoen af hebt lopen kraken. Maar oud en wijs zijn blijkbaar toch twee heel verschillende dingen

     1. Indojood

      Bakkie, dat station is ie al gepasseeerd. Het is een ouwe seniele gek die steeds kindser wordt. Dat ie tegen mij tekeer gaat is prima, ik vind het wel humor maar kijk maar eens hoe ie laatst reageerde op jou. Je zou zuurstoftekort hebben gehad bij je geboorte. Meteen met gestrekt been erin. Terwijl ie zelf altijd loopt te huilen als er gescholden wordt. Het is gewoon een naar stukje mens.

  2. JohnDoe77

   Beide terecht, al waren Tadic, Donny, Frenkie, Daley, Nico, André en De Ligt ook erg sterk!

   1. ajacied078

    ziyech niet de beste. in mijn ogen had onze aanvoerder deze prijs moeten krijgen. maja lag erg dicht bij elkaar allemaal. nous heeft in cl zijn beste wedstrijden gespeeld. vond hem aan einde seizoen matig. maar dat kwam ook door blessures. ben persoonlijk onwijs fan van donny de ontwikkeling dit jaar is geweldig. hoop stiekem dat hij blijft maar we gaan het zien. nouri had talent van het jaar moeten zijn eigenlijk. zo zonde dat we het nooit zullen weten. die momenten met zn pa en broer waren echt indrukwekkend.

 2. a.p.

  ik ben het helemaal met de uitslag van de stemming eens. Ja Hopelijk volgend seizoen nog een seizoen, maaaaarrrr ik denk helaas o,o

  1. FrankiC

   Moeilijk, hoor.
   Ik zou het ook met De Ligt als beste (en meest constante) en Ekkelenkamp als meest talentvolle eens kunnen zijn.
   In het bericht lees ik wel was onzin over Mazra. Hij was juist minder goed in de CL en zakte wat weg in de laatste weddtrijden (ipv een stormachtige ontwikkeling, begon hij juist stormachtig). Ik was wel blij met Mazra. Een verademing t.o.v. Kristensen, zeker toen Veltman nog geblesseerd was!

  2. De Nees

   Maz heeft me niet overtuigd, begon seizoen goed maar werd eigenlijk alleen maar minder. Als RB heeft hij het niet, betrapte me op dat ik toch meer zekerheid voelde met Veltman hoewel je aanvallend weer niks hebt aan hem, terwijl Maz daar weer wel zijn sterkte heeft. Op MV gaat Maz wel mee maar breekt geen potten, denk niet dat je europa in kan met hem op het MV. Uit nood geboren wordt hij nog ‘s op LB gezet maar dat is helemaal kunst- en vliegwerk. Nee weet het niet met hem, nog maar een jaar aanzien, maar liever niet in de verdediging daar slaapt hij te veel.

    1. Litmanen

     Ziyech is weg, dus Nous dan ook maar?
     Het valt jou natuurlijk niet op omdat je de helft van de wedstrijden niet ziet, maar Ziyech speelt Nous wel aan en Veltman nooit. Net als Huntelaar die ook nooit een bal krijgt van Hakim. Hij speelt ook indien onmogelijk het liefst alle ballen op Tadic.
     Kijken en tellen AB. Moeilijk he? Hou je nu eens bij de feiten.
     Trek jij ook je sokken op tot aan je oksels?

     1. AB

      Je gaat steeds gekker lullen. Dacht dat dat onmogelijk was maar het lukt je weer.

     2. AB

      Lees nog eens na wat Huntelaar vindt van Ziyech en kijk nog eens na hoeveel assist Ziyech aan Huntelaar heeft gegeven. Ziyech, de ballenverliezer in jouw ogen is nu trouwens twee seizoenen op rij assist koning van de ED.

   1. Litmanen

    Nee, zolderkamer wordt verhuurd. Jullie mogen raden aan wie.
    Mazraoui talent van het jaar noemen vind ik inderdaad belachelijk. Wie de wedstrijd tegen de Graafschap heeft gezien moet toch echt in de lach schieten van zo’n bericht.
    De prijs voor Ziyech kan ik begrijpen, maar waarom kreeg Frenkie op het Museumplein dan de prijs van de beste voetballer van Nederland uitgereikt? Volgens mij speelde hij bij Ajax.
    Maar Nous? Nee, ik kan er wel een paar noemen die die titel echt verdienen. Maar een gemankeerde back?

    1. AB

     Ongelijk toegeven is een kunst. Jij beheerst die kunst niet. Oh ja, ik heb mijn ongelijk tav Blind al toegegeven. Verder nog overal gelijk.

     1. KBouter

      AB… je vergeet je ondelijk wat ziyech betreft… volgens mij vond jij ooit Ziyech halen naar Ajax onzin… omdat we oa Gudelj al hadden. Of heb ik het mis?

     2. AB

      Mis, ik heb het nooit gehag op Gudelj. Zeker niet ten tijde van de mogelijkheid van Ziyech. Mogelijk een ironische bijdrage om wat te stangen, dat zou goed mogelijk zijn. Je kon alle3n fan van Gudelj zijn als je doorlopend dronken was en daar herinner ik mij niets van 😂. Niet alles geloven wat ze zeggen over mij hier.

     3. Amoebe

      Ik denk dat we allemaal weleens de plank hebben misgeslagen hier Ab…..

     4. AB

      Ik vond Blind een waardeloze aankoop. Na de winterstop heb ik die mening moeten bijstellen. Daarnaast vind ik hem tijdens de wedstrijd tactisch nog te weinig brengen voor zijn ervaring. Tadic vind ik nog steeds niet de speler die er verwacht werd. Mee verdedigend zwak en vaak zelfde trucjes. Pingels zitten er de laatste tijd strak in en hij staat vaak op het juiste plekje. Zo speelt hij de pannen van het dak maar ook met regelmaat niet. Ik was geen voorstander om hem te halen. Trucjes na warmlopen voor de wedstrijd mag hij volgend seizoen achterwege laten.

     5. rickert

      Blind tactisch weinig brengen? Sorry maar dan snap je het spelletje echt niet, of wil je het niet zien. De enige momenten wanneer Blind door de mand valt, is wanneer de rest niet in de looplijnen voorcheckt zoals hij dit zo ontzettend constant doet. Iemand die zoveel snelheid tekort komt, maar altijd goed staat in de duels en zelden iemand voorbij laat komen, is tacticus in de puurste vorm. Deze man is zo’n ontiegelijk intelligente voetballer. En over Tadic… Ik zal de woorden er niet eens vuil aan maken.. Flabbergasted.

     6. AB

      Blind kan zaken tijdens de wedstrijd niet technisch/tactisch aanpassen. Dat is vaak genoeg gebleken.

     7. Zlatan4ever

      Als je Tadic zo weg zet, 1 van de spelers die echt het verschil heeft gemaakt dit seizoen dan ben je rijp voor zo’n wit jasje met de sluiting aan de achterkant 🤦‍♂️

     8. AB

      Kbouter: Net even nagekeken. Litmanen was een Gudelj fan. Wel lullig dat je mij met Litmanen door elkaar haalt 😉

     9. Emous1978

      Klopt je noemde gudelj en sinkgraven alleen goede backup! En serero en schöne gingen niet tegelijk de deur uit dus komst ziyech ging ten koste van donny! Weet je het alweer? Was een grapje zeker? Net zoals veltman steunpilaar van oranje? Heb het tegen Ab vior de duidelijkheid

     10. Emous1978

      Oh ja en die litmanen is een kneus! Daar heb jij en iedereen hier gelijk in. Daar is iedereen hwt over eens

     11. Litmanen

      AB, wat ben jij een gore, smerige leugenaar! Jij was fan van Gudelj. Ik vond het een breedte aankoop en hekelde de familie omdat broertje en pappa ook een contractje moesten
      En nu nog!
      Jouw gelijk halen door Blind tactisch zwak te vinden en de met afstand beste en meest rendabele Ajacied Tadic af te branden!
      Wat een ongelooflijke mongool ben jij!
      Ik heb ongelijk? Prima. Als je dan echt eerlijk zou zijn dan weet je dat ik en de aankoop van Blind en de aankoop van Tadic fantastisch vond.
      Want ik kijk wel wekelijks naar Engels voetbal!
      Dat Blind op het laatst geen basis bij Mourinho was, kun je eerder een pre noemen. Tadic was wekelijks uitblinker bij Southampton. En dat was razend knap als je in zo’n middelmatig elftal speelt in zo’n sterke competitie.
      Degene die deze twee gescout heeft verdiend een standbeeld.

      En ga nu maar eens aantonen dat ik lieg over wat ik hier schrijf, per ongeluk losgelaten randdebiel.

     12. AB

      Tadic is niet gescout debiel, die heeft praktisch zelf bij Ajax gesolliciteerd, zo graag wilde hij komen. Verder: graag even aangeven waarhet staat dat ik fan van Gudelj was. Blind is in het wijzigen van speelsoort tijdens de wedstrijd tactisch zeer zwak, dat is en blijft een feit. Jij laat je blinde geleidehond veel te veel tv kijken en het is ook slecht voor je rolstoel (elke keer van ene scherm naar andere scherm draaien)

     13. AB

      Oh ja ….. de gore smerige leugenaar ben jij maar dat weet iedereen en dat …… dat is logisch.

     14. Litmanen

      Jij bent een hond, mongool. Tadic is gehaald om redenen die al duizend keer zijn uitgelegd zijn. Door Blind en Tadic is Hakim oa meer gaan verdienen ivm het verlaten van hetsalarisplafond.
      Jij liegt over mij en gaat dat niet weerspreken, dat geeft al aan dat je weet dat je fantasie op hol is geslagen.

      De beste spelers bij Ajax waren Frenkie, De Ligt, Blind en Tadic. Over het hele seizoen gezien.
      Hakim was in de laatste weken uitblinker. In de eredivisie en in de CL. Maar dan praat je over de laatste weken.

      Tadic gesolliciteerd….. wat ben jij een randdebiel zeg, ongelooflijk.

     15. AB

      Luister gewoon naar Tadic zelf (ik zei overigens practisch, het was in ieder geval een makkie voor Overmars) enne ……. je gebruikt woorden die je zelf zegt te verafschuwen. V.w.b. Ziyech …….. beste speler van Ajax ….. maar dat is logisch.

     16. AB

      Woorden van Tadic aan Overmars: ik ben altijd al Ajax supportr geweest; Ajax heeft iets magisch. Woorden van Overmars: dat maakte alles wel makkelijker. Feit: ruim voor de definitieve transfer kocht Tadic een miljoenenpand in Amsterdam.

     17. Litmanen

      AB, jij bent de zieligste figuur hier. Blind afgebrand, je afgevraagd waarom Tadic kwam ( nog nooit in Engeland zien spelen waarschijnlijk) Schone al dertig keer afgeschreven, de Europese tegenstanders gevreesd terwijl ik hier als enige schreef “ iedereen is goed maar geen Spurs of Barca asjeblieft”.
      AB je hebt zo vaak ongelijk gehad de afgelopen jaren dat hetniet meer te tellen is. Je kijkt slechts de helft van de wedstrijden van “jouw cluppie”, waarschijnlijk vanwege een echtelijke strijd die je blijkbaar ook verloren hebt.
      Het bashen vanwege mijn “haat” tegen Marokkanen, belachelijk. Aangetoond dat geen enkele Nederlandse of in Europa spelende Marokkaan ooitde echte top heeft gehaald.
      Dat is geen haat maar een feit.
      Noem er maar een.
      En dat geeft verder niks, want dat geldt voor meer netniet voetballanden.
      De enige waarin ik het echt internationaal zag zitten droeg no.34. Het mag niet zo zijn.
      Ziyech heeft zich het laatste half jaar gigantisch ontwikkeld en ik ben de eerste die dat erkend. Voor Ajax erg belangrijk geworden. Geworden. Want Hakim was vooral de man van de te moeilijke passes die heel erg vaak niet aankwamen.
      Nu gaat hij weg en ik hoop dat hij het red, maar heeft een giga ego en zal met menig toptrainer gaan botsen.
      In de internationale top wordt risico vermeden. En dat kan wel eens een probleem worden als Hakim bij een team komt waar hij niet de grote vedette is.
      Dus nog maar een keer uitgelegd AB. Realisme is iets anders dan haat…..

     18. AB

      Ja hoor Litmanen, tuurlijk Limanen, oke almachtige Litmanen. En nu rap naar je bedje, bel de zuster om je te duwen. Tering wat een domme lul ben jij maar dat weet 99% hier al. Feitjescreep.

     19. Litmanen

      Zwijnekop? Praat je weer met je vrouw? En luistert ze daarnaar? Pas maar op, zwijnen kunnen ook de varkenspest krijgen.
      Moet je straks geruimd worden….

     20. AB

      Kijk, durf dat nu eens over mijn vrouw in mijn gezicht te zeggen. Dan heb je ballen …… voor dat moment. Hypocriete lul ben je.

     21. dickst14

      Degene die het meeste ongelijk heeft gehad de laatste jaren ben jij met afstand Nietmanen. Buiten je domme en racistische gelul nog.

     22. Rembrandt

      Ik ben hier nog maar pas. Maar wat een nare vent ben jij zeg. Litmanen was toch heel sympathiek? Wat doe jij dan met zijn naam. Ik begrijp heel goed dat velen hier moeite met jou hebben.

    2. Ajax 1

     Maarruh litmanen…..wie is dan talent van het jaar? Het is heel simpel: alle anderen die in de basis stonden kunnen niet eens als talent meer gezien worden, zijn allemaal dat stadium al gepasseerd…..dus zeg maar wie??

     1. Litmanen

      Dani de Wit, Ekkeltje, Traore, spelers die er aankomen, niet een middelmatige back die de laatste vijf wedstrijden nauwelijks een voldoende haalde of een vette onvoldoende ( zondag).
      Dit elftal is zo verschrikkelijk talentvol dat jonge gasten als De Ligt, Frenkie en vdBeek geen talent meer genoemd mogen? En dan pakken we de enige speler die regelmatig in de basis staat en geen klassement aanvoert? En dat ook nooit gaat doen?

     2. -buitenkantje rechts-

      Haha! Je zet jezelf echt voor lul nu hè.. Nog leuker dat je het niet door hebt.

     3. Indojood

      Dit is een prachtige feestdag voor alle Ajacieden maar Nietmanen heeft de pest erin. Het is hem gegund.😂😂😂

     4. AB

      Ongelooflijk waar je de onzin vandaan haalt. Je staat werkelijk compleet alleen en nog blijf je volhouden dat jij alles weet. Oh nee, Perez is het ook eens? 😂😂

     5. Ajax 1

      De wit, mwah, leuke speler, maar niet bijzomder. Ekkeltje en traore hebben nauwelijks 1 wedstrijs gespeeld (bij elkaar opgeteld)….

     6. Litmanen

      Precies, spelers die er aankomen. Het echte talent is natuurlijk De Ligt. 19 jaar….. Nous mag zijn schoenen niet eens poetsen.

     7. AB

      De Ligt nu nog steed scharen onder talent …….. dan moet je wel ongelooflijk dom zijn maar ja ….. het is Litmanen. Vervolgens weer een sneer naar Mazraoui maar oh wee als je aan Veltman of Schone komt. Over hypocriet gesproken. Van mij mogen je vingers tussen de spaken van je rolstoel komen.

  1. J18

   De jong niet, hij is te oud voor de prijs (onder 21). De Ligt zou kunnen, maar om je aanvoerder nou talent van het jaar te geven…

 3. Amoebe

  Ben het er niet mee eens….ik vond hem, zeker in het begin van het seizoen, niet stabiel genoeg.

  Ik denk dat het ook is om hem proberen te behouden.

  Kom er maar in 🙈

   1. AB

    Zo, jouw liefhebberij is helder. Je weet niet eens of Amoebe meerderjarig is pervert.

    1. Amoebe

     Ik moet helaas erkennen dat het minderjarig zijn al vele tientallen jaren geleden zijn 😬

     Maar deze move van Litmanen staat mij evengoed niet aan.

     Liberale stad maar dit is niet mijn ding.

     Gelukkig kan hij nu het songfestival kijken.

 4. Indojood

  Wat een geweldig feest was het.😍🥰🤪 Weet net zoals vroeger met mijn matties van De Meer. ❌❌❌🇮🇱👊🏼

   1. Indojood

    Ik houd het nog best vol. Nietmanen is de kreupele van dit forum met zijn handicap. Kom doordat ie altijd gebukt heeft gestaan, die ouwe homo.

 5. Vak 120

  Mooie huldiging,zeker naar appie toe!
  Maar als ik eerlijk ben vond ik het programma van de huldiging waardeloos!
  Van 13.00 tot 16.00 een dj…dan peter beense maar weer een keer…dat hadden ze wel wat beter aan kunnen pakken dacht ik?!

  1. Zlatan4ever

   Mee eens vak120, de DJ was kut en te zacht qua geluid.En 2 x Peter Beense met een zuurstof pauze tussendoor was ook niet al te best. Ik was blij dat wij supporters er wel een feestje van wisten te maken ! 🤩🤪

 6. nash1900

  Hij was er wel,maar ook weer niet. Wat was er met Onana aan de hand….. zo verlegen lijkt hij me toch niet……opvallend afwezig, toch Jammer .Was een Mooi feestje:D

   1. Yindi02

    Lees net pas de lofzang van Schreuder aangaande Hakim. Heb Schreuder heel erg hoog zitten. Valt me tegen dat Alfred niet ziet wat onze puike analist Litmanen wel ziet. 😂

 7. Kapstein

  Lekker bezig weer dames! Vergeet even niet dat we een feestje mogen vieren hoor.

 8. Kapstein

  Uitverkiezing van Ziyech is terecht, maar wat mij betreft had dat ook de Ligt, de Jong, Blind, Vd Beek of Tadic kunnen zijn. Man, man wat was dit een geweldig team!

 9. Kapstein

  Ik gun het Maz dat hij talent van het jaar was, maar er waren er nog een paar hoor. De zwieper van Ekkelkamp tegen Ronaldo is wat mij betreft toch een hoogtepunt dit jaar.

 10. Kapstein

  Doelpunt van het jaar was de 4-1 van Lasse tegen Madrid. Die was pas echt mooi.

  1. Amoebe

   Als we toch diversen verkiezingen gaan houden.

   Actie van het jaar van Frenky, passeer beweging tegen real madrid waarbij 2 spelers op de grond lagen met een wanhopige blik in hun ogen. Modric en ….. wie kan mij even helpen.

   Echt mooi moment.

 11. vak411

  Ab ik wat verwijt jij mensen dat ze onrespectvol zijn, smijten met termen als zwijnenkop, amoebe enz. ik begrijp werkelijk niet dat zijn zo’n moraalridder bent. ben je blij dat je van 2 mensen wel steun krijgt hier. mooi dat je mijn tekst gebruikt: nu je medicatie innemen en vragen of de zuster je naar bed brengt. dan is er toch iets blijven hangen. probeer de volgende keer zelf je teksten te verzinnen. PS. vreemd dat onze rechtsback die ons keer op keer in problemen bracht en bij de 6-2 vernedering tegen die kakkerlakken niet eens meer mee liep en als een achterlijke onana aansprak.met veel misgebaar. hoeveel grote fouten maakte hij omdat hij gewoon stond te slapen het eerste kwartier van de wedstrijd. Nu stoer met z’n zonnebrilletje z’n vriendjes na stond te doen. ik had idd ook wel wat andere talenten kunnen benoemen.

  1. Yindi02

   Sorry vak 411. Ik doe echt mijn best (3x gelezen en ook van achter naar voren) maar snap niks van jouw verhaal. Lijkt wel een cryptogram.

  2. AB

   Vwb zuster verhaal: gewoon op blijven letten, dat is al van jaren terug en ik zeg het al jaren. Ik denk dat jij het dus gejat hebt. Lekker belangrijk trouwens. Verder eens met Yindi02.

   1. AB

    Oh ja vak411, als iemand mijn fam erbij haalt, mijn vrouw in dit geval, dan is het een zwijnenkop. Dat is een hele terechte en nog schappelijke opmerking.

  3. Zlatan4ever

   Ik snap je verhaal heel goed vak411 ondanks de cryptische bewoordingen. Je had het ook kort kunnen houden :

   AB is net zo’n lul als Nietmanen

   1. vak411

    yindi en Zlatan bedankt, het was idd niet m’n beste reactie ever. mooi dat jullie hem snappen. Die samenvatting van jou is beter Zlatan. Gelukkig snapt abje hem wel.

  4. Rembrandt

   Vond jij hem stoer doen met zijn zonnebril. Ik heb gelet op lichaamstaal. Ik denk eerder dat hij ziek was. Of zwak. Ik geloof niet dat hij alcohol drinkt. Anders had ik het gehouden op een kater. Als je de kans hebt, kijk dan de beelden nog eens. Hij was niet in orde.

Reageren is niet mogelijk.