There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer Bergwijn: ‘Dat bepaalt PSV niet’

Ajax heeft interesse in Steven Bergwijn maar PSV weigert pertinent om Steven Bergwijn naar Ajax te laten gaan (zie bericht). De Eindhovense club wil de grootste concurrent binnen Nederland niet versterken, ongeacht het bedrag dat Ajax voor de 21-jarige aanvaller annex Oranje-international zou willen betalen. Zaakwaarnemer van Bergwijn; Fulco van Kooperen, snapt dat een dergelijke transfer gevoelig zou liggen, maar vraagt zich af waarom PSV nu al een club uitsluit. “Het is niet zo dat PSV bepaalt waar Steven in de zomer heen gaat. Hij kiest zelf een club uit alle aanbiedingen, als hij een transfer wil maken”, benadrukt de belangenbehartiger woensdag in het regionale dagblad. “Dat hoeft zeker niet de club te zijn die het hoogste bedrag biedt. Wel moet PSV altijd een akkoord zien te bereiken met die club waar Steven heen zou willen.”

“Als je een huis verkoopt, ga je toch ook niet bij voorbaat al een koper uitsluiten?”, vraagt Van Kooperen zich woensdag openlijk in het Eindhovens Dagblad af. Directeur voetbalzaken Marc Overmars erkent dat Ajax interesse in Bergwijn heeft en sprak achter de schermen al met Van Kooperen. Van officieel contact met PSV is echter nog geen sprake en dus is het de vraag of het bij oriënterende belangstelling zal blijven.

Van Kooperen zegt namens Bergwijn niet bij voorbaat ‘nee’ tegen een stap naar Ajax, de club waar hij op dertienjarige leeftijd uit de jeugd moest vertrekken. De aanvaller heeft de berichtgeving over de interesse van Ajax in hem voor kennisgeving aangenomen. “Ik wil het graag bij de feiten houden en die zijn heel simpel: ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd. Zoals ik al eerder heb aangegeven: na het seizoen ga ik nadenken over mijn toekomst”, zei hij.

“Misschien maakt hij wel een transfer naar een buitenlandse club, maar ik kan zeggen dat een binnenlandse overstap niet gaat gebeuren”, was trainer Mark van Bommel stellig in gesprek met PSV TV. “Wij zijn drie keer kampioen geworden in vijf jaar. Onze beste spelers gaan wij niet aan onze concurrent verkopen”, voegde technisch manager John de Jong daaraan toe op een persconferentie. Voorbarige reacties dus volgens de zaakwaarnemer van de speler zelf.

Gerelateerde posts

17 reacties

 1. Charka53

  Natuurlijk laat pisvee hem gaan nu hij nog wat oplevert anders zit hij zijn rit uit en loopt gratis weg.

  1. JohnDoe77

   Denk dat Bergwijn eerst nog een tussenstapje moet maken bij Real of Juventus voor hij bij één van de top vier ploegen in Europa kan spelen!

 2. Wenen 1995

  Pisvee wil hem best laten gaan en veel geld incasseren, alleen niet naar de grootste concurrent… kan ik wel begrijpen, overigens.

    1. Zlatan4ever

     Hurbie vriend, sinds wanneer zitten je genen in hart en nieren alleen ? 😁 DNA fullprint ook voor Bergwijn 😁😉

  1. FrankiC

   En PSV bepaalt normaliter wél of ze Berwijn aan zijn contract houden ja of nee. (Er kan een minimum bedrag in staan waarbij een speler vertrekken mag) Snap de zaakwaarnemer niet zo goed.

   1. Ajax 1

    Precies, ze kunnen gaan zeuren en forceren, maar natuurlijk kan psv bij iemand die een contract tot 2022 heeft gewoon weigeren. En dus kunnen ze ook gewoon zeggen dat ze hem niet aan ajax willen verkopen.

 3. Zlatan4ever

  Laten we de discussie Bergwijn lekker laten pssseren…..
  We gaan de Pisvee-kas niet spekken.

 4. Bigboss

  Dat moet je maar zien te behouden en anders zit je zo met een speler sie niet meer wil

 5. AB

  Gelul van PSV. Ze hebben er ook nooit moeite mee gehad om spelers van Ajaxte contracteren. Of geven ze nu toe dat ze met die spelers niet sterker werden.

 6. -buitenkantje rechts-

  “Ik ben door geen enkele club concreet benaderd”
  Dus je bent wel benaderd.

  Ik blijf het fantastisch vinden hoe heel PSV nu in de hoogste boom zit..😁

 7. Ajax 1

  Ik zeg een miljoen bieden op lozano, gewoon om ze nog iets verder op te naaien. En dan ook niet verder gaan dan een miljoen met de opmerking dat je niet denkt dat hij meer waard is 😁. Beetje fucken met psv, heerlijk.

Reageren is niet mogelijk.