There are no ads, please add some


Veltman gaat na duel De Graafschap nadenken over toekomst

Joël Veltman was net op tijd hersteld van zijn zware blessure om de belangrijkste periode van het seizoen mee te maken. Veltman had ook een belangrijke rol daarin. Of hij bij Ajax blijft of vertrekt weet de verdediger nog niet. “Na De Graafschap gaat dat aan bod komen. Ik denk dat het voor Ajax ook druk is geweest. Iedereen weet dat ik nog een jaar contract heb, dus dat gaan we aankomend weekend even bekijken. Mijn voorkeur? Dat is dat ik eerst nog één wedstrijd wil spelen. Daarna zie ik wel”, aldus Veltman voor de camera van RTL7.

Een buitenlandse transfer behoort tot de mogelijkheden. “Dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is niet vanzelfsprekend dat je zomaar even weg kan. Dat heb je vorig jaar wel gezien. Ik ga niet roepen dat ik naar het buitenland wil of ga bijtekenen. Na De Graafschap ga ik kijken wat het plan is.” Veltman speelt al sinds het seizoen 2012/2013 in Ajax 1.

Gerelateerde posts

23 reacties

  1. HURBIE

   Hoop dat hij blijft
   Geweldig terug gekomen
   Ook een goeie centrale verdediger

   1. Litmanen

    Jullie hebben lekker opgelet. Die goal was een inschattingsfout van Blind. Veltman moest hoog spelen om het veld breed te houden. Zelfs Blind gaf dat toe na de wedstrijd.
    Maar ja, als Ziyech per wedstrijd 30 keer de bal inlevert ( en geloof me, dat is echt heel vaak gebeurd de afgelopen 2 jaar), dan mag je dat hier niet melden. Als Nous fout staat bij elke tegengoal, dan mag je dat hier niet melden.
    Als Blind, Nous en De Ligt alledrie voor de bal gaan spelen bij een voorsprong van 2-0 tegen Spurs, dan mag je daar niet over zeiken.
    Maar als Veltman zijn veters verkeerd strikt dan valt de hele app over hem heen,
    Laat hem maar lekker een mooie transfer gaan maken. Dan is hij af van die zieke gasten die zelfs Tete beter vonden. De man die bij Ajax op de bank afscheid nam om in Lyon weer plaats te nemen.

    1. AB

     Als je het hier niet mag melden, waarom doe je het dan toch elke keer? Ik kan er ook niets aan doen dat je blinde geleidehond verkeerde info geeft en dat je zaken maar half hoort. Hou je problemen ajb voor jezelf. Lind corrigeerde de fout van Veltman niet adequaat maar dat is heel wat anders dan wat jij loopt te beweren. Maar apart dat je wederom Ziyech er bij betrekt. Marokkanen haat zit echt heel erg diep bij je.

 1. Charka53

  Ja Joël dat lijkt me beter hoor je gaat bij Ajax vaker op de bank dan op het veld en het je gegund een leuke club.

 2. Wenen 1995

  Ben wel benieuwd welke club er interess in hem gaat tonen. Vond hem wel erg goed spelen de laatste tijd. Gun hem het beste.

 3. AjaxBelg

  lekker gaan Veltman bedankt voor je inzet al die jaren. ik wens je een mooie carrière verder

 4. FrankiC

  Als hij genoegen neemt met invalbeurten, dan mag hij wat mij betreft blijven. Ook in de CL kon je hem met een gerust hart in laten vallen.

 5. -buitenkantje rechts-

  Of hem nou wel of niet binnen de lijnen wilt zien, hij is al jaren omstreden als voetballer..
  Respect voor zijn jarenlange carrière bij Ajax en voor zijn comebacks. Je mag je echter afvragen in hoeverre dat noodgedwongen was. Ik heb nog nooit over serieuze belangstelling gehoord voor Veltman. Het “Veltmannetje” is een gevleugeld begrip geworden. Ook afgelopen zondag had hij er weer 1, waardoor de tegenstander binnen de minuut kon scoren.
  Hij is een speler die altijd een zesje scoort. Hij zakt zelden een hele wedstrijd door de ondergrens, maar je wint met hem geen wedstrijden. Daarom is het beter afscheid te nemen van Veltman. Dat geldt ook voor Kristensen die v volgens mij gescout is na een avond doorzakken. Onbegrijpelijk dat mensen met verstand van voetbal bij elkaar hebben gezeten en hebben gedacht.. ” Goede speler! Die moeten we hebben!”

 6. AJAXForever61

  Van mij mag hij blijven, slippertje soms, maar wie niet?! Sterk terug gekomen na blessure en geaccepteerd dat een jonkie zijn aanvoerdersband had overgenomen, respect dus!

 7. Zlatan4ever

  Veltman is geen topper, maar hij heeft toch bewezen (na een zware blessure)dat hij een enigzins redelijk niveau kan halen…..

  Er zijn spelers die wat mij betreft eerder mogen vertrekken :

  Kristensen
  Lamprou
  Labyrat
  Maggelan
  Bande
  Cerny

 8. AB

  Beste Veltman, de kan pas praten over bijtekenen als je een aanbod hebt gehad van Ajax. Ondanks je nog éénjarig contract is dat nog niet gebeurd dus ……. wat denk je dat Ajax denkt? Voor de oplossing is geen hogere wiskunde nodig. Ik denk dat ze zelfs genoegen nemen dat je na een jaar gratis de deur uitloopt onder het mom van: dat heb je verdiend.

  1. Litmanen

   Beste AB, jij hebt vorige week gemeld dat je hier weg was tot augustus. Rot dus lekker op ipv een echte Godenzoon te bashen.
   Jij hebt nog nooit een aanbod van Ajax gehad maar je bent niet weg te rotten hier, zelfs niet als we je een pak slaag beloven of een vliegcursus aanbieden.

   1. AB

    Shit, ben ik mijn belofte weer niet nagekomen? Te erg toch? Ik denk niet dat ik ooit te vertrouwen zal zijn. Je zal er mee moeten leren leven. Bashen doe ik trouwens jou en niet Veltman. Over Veltman vertel ik gewoon de feiten.

 9. Litmanen

  Veltman komt uit de eigen jeugd en was destijds in Jong met afstand de leider binnen de lijnen. Ook jij gaat mee in de leugen dat hij zondag schuldig was aan die goal.
  Lees de kranten, luister naar mensen als Perez en De Boer en misschien de opmerking van Blind dat hij de rugdekking had moeten verzorgen voordat je iemand afzaagt die part nog deel had aan die goal. Kijk de beelden even terug, blind kippetje.
  O ja, kijk ook even de EL finale terug. Hij was daar uitblinker bij Ajax waar alle vedetten het lieten afweten.
  Gelukkig dat jij niet scout voor Ajax.
  Dan hadden we nu allemaal vijfjes in huis.

  1. AB

   Het gaat nu echt heel zielig worden hoor Litmanen. Je hebt echt hulp nodig maar niet van het forum.

Reageren is niet mogelijk.