There are no ads, please add some


Silooy reikt woensdag kampioensschaal uit

Sonny Silooy zal woensdagavond de kampioensschaal uitreiken aan Ajax als het de titel in de wacht sleept, zo meldt De Telegraaf. Met een voorsprong van drie punten en een veel beter doelsaldo kan het kampioenschap Ajax niet meer ontgaan, maar toch moet er nog een slag om de arm gehouden worden. Om die reden was het feest van afgelopen zondag in de Johan Cruijff ArenA nog zonder schaal en zal er woensdagavond toch een replica van de schaal naar Eindhoven gaan. Terwijl Ajax op bezoek gaat bij De Graafschap, ontvangt PSV in eigen huis Heracles Almelo.

Silooy, kent een rijk verleden bij Ajax. Hij begon er zijn profcarrière in de jaren tachtig, vertrok naar Racing Club de France Football, maar keerde daar na twee jaar alweer van terug. Zijn loopbaan sloot hij af bij De Superboeren, Ajax’ tegenstander van aanstaande woensdag.

Gerelateerde posts

14 reacties

 1. Indojood

  Niks tegen Silooy, integendeel zijn roots liggen een eiland verder dan de mijne, maar dit is een gemiste kans. Vader en broer van Appie hadden dit moeten doen. Hopelijk zijn ze dan wel donderdag aanwezig.

 2. Charka53

  Sonny mag van mij de schaal uitreiken hoor maar Mark van Bommel zou leuker zijn

 3. Forever nr14

  Hahaha Charka53, idd en met een eierdop op z’n rot kop, de jankert

 4. De Nees

  Zou leuk zijn als de Ajax bus via Eindhoven weer de A2 opdraait richting Amsterdam.

 5. AB

  Laat hij ook maar meteen de prijs voor de topscorer en de prijs voor de spelers met de meeste assist meenemen.

Reageren is niet mogelijk.