There are no ads, please add some


‘PSG in ver gevorderd stadium van onderhandelingen met Neres’

De kans dat David Neres ook komend seizoen bij Ajax speelt lijkt steeds kleiner te worden. Paris Saint-Germain lijkt steeds concreter te worden voor de dribbelaar. Het Braziliaanse UOL Esporte weet dinsdag te melden dat de Franse grootmacht de onderhandelingen met het kamp-Neres als ‘vergevorderd’ beschouwt. PSG heeft de eerste gesprekken met de vertegenwoordigers van Neres al achter de rug en in de aankomende dagen zullen er nieuwe onderhandelingen worden gevoerd tussen beide kampen. De relatie tussen les Parisiens en de belangenbehartigers is uitstekend, aangezien Alex, Marquinhos en David Luiz in het verleden ook werden vertegenwoordigd door dezelfde zaakwaarnemers.

Neres zou in eerste instantie wat terughoudend zijn geweest, omdat hij vreest met Neymar, Kylian Mbappé, Edinson Cavani en Ángel Di María als concurrenten geen onbetwiste basisplaats te zullen veroveren. Laatstgenoemde lijkt echter ruimte te moeten maken als het inderdaad van een deal met Ajax komt en ook over Cavani gaan veel geruchten met betrekking tot een zomers vertrek uit de Franse hoofdstad. Technisch directeur Maxwell, in het verleden speler van zowel Ajax als PSG, voert momenteel de onderhandelingen over wat naar verwachting een transfer van vijftig miljoen euro of meer zal worden.

Ajax wees in januari al een bod van Guangzhou Evergrande van 45 miljoen euro af en de marktwaarde van Neres is door zijn debuut in de Braziliaanse nationale ploeg en de Champions League-prestaties van Ajax alleen maar verder gestegen. PSG verwacht overigens dat clubs als AC Milan, Everton en Atlético Madrid zich de komende tijd ook in de strijd kunnen gaan mengen, maar de Fransen lijken vooralsnog de beste papieren in handen te hebben.

Bron: Voetbalzone

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. Vos007

  Jammer dat deze held waarschijnlijk weg zal gaan… maar zal hem niet laten gaan voor minder dan 50 miljoen

  1. Litmanen

   Klopt, maar als hij zelf wil ga je hem tochniet tegenhouden. Zou jammer zijn, want het is een groot talent dat alleen maar beter kan worden.

 2. Amoebe

  Die wil wederom niet voor het sportieve weg….maar altijd nog beter als china.

  1. HURBIE

   Hij wil wel de zekerheid van een basisplaats
   En terecht
   Anders hier blijven
   Haggie stelt je wel op

 3. Momo71

  Amoebe Franse comp sterker dan ED plus CL of bedoel je verkeerde land,speeldtijl?

  1. Amoebe

   Paris wordt elk jaar 15 wedstrijden voor het einde kampioen….is het dan een betere competitie? Ik weet het niet…..tevens is er bij paris ook altijs hommeles.

   Hij gaat puur voor het geld, geeft niet natuurlijk, dat moet iedereen voor zich weten.

 4. Charka53

  Die is weg hoor en zeker als Haggie blijft het botert niet tussen die twee.

 5. AjaxBelg

  wat een zielige reactie van die rijke kutclubs. alles weghalen bij een club die na vele jaren topbeleid eindelijk weer mee doet . ik heb mijn schoenen na vele jaren terug op gepoetst, misschien heeft Eric ons nog nodig ,want gaan we nog spelers overhebben

 6. Wenen 1995

  Als ze dan toch weggaan, dan maar tegen de maximale opbrengst. Lekker tegen elkaar laten opbieden, die clubs. Vervolgens direct investeren in de jeugd, het stadion en van de beurs af.

 7. Zlatan4ever

  Neres kunnen we ook komend seizoen hard gebruiken. Goed ventje ! Maar een bod van boven de 50 miljoen ??????? Doen…..

 8. Iedereen heeft een mening

  Tja, €50 – €60 miljoen. Dan zeg ik verlopen en op zoek naar een vervanger.

  1. Iedereen heeft een mening

   Ik bedoel natuurlijk “VERKOPEN”. Dien kut baco’s ook. 😂😂😋😋

   1. Zlatan4ever

    Neem er nog 1tje IHEM ! Goed bezig !!🍺🍷🥂🍻🥃🍸🍹🍾

 9. Slingertje.

  Hij kan beter naar een mooie Spaanse club gaan waar hij wel aan spelen toe gaat komen.
  Wel jammer als hij vertrekt maar dat zat er wel in natuurlijk.

Reageren is niet mogelijk.