There are no ads, please add some


Huldiging Ajax bij landskampioenschap donderdagmiddag op Museumplein

Ajax kan de landstitel niet meer ontgaan nadat het zondag zelf met 4-1 won van FC Utrecht en PSV met 1-0 zag verliezen bij AZ. Aanstaande woensdag kan Ajax zich kronen tot landskampioen als het de uitwedstrijdΒ  speelt tegen De Graafschap. De huldiging zal dan donderdagmiddag om 16:00 uur plaatsvinden op het Museumplein. De gemeente Amsterdam laat weten dat de voorbereidingen voor de eventuele huldiging maandag al beginnen. De Amsterdamse driehoek, burgemeester, hoofdofficier van justitie en politiechef, hecht aan een feestelijke huldiging voor alle supporters van Ajax, maar zeker ook aan een veilig verloop.

Gerelateerde posts

59 reacties

  1. AB

   Hij mag wel uitkijken dat een Amsterdamse buschauffeur hem niet aanziet voor een doorgesnoven hooligan. Moet hij wheelen voor zijn leven.

   1. JohnDoe77

    Wat een onvriendelijkheden toch weer. Dit is een tijd om te vieren, zeiken op elkaar na de zomerstop maar weer dan?

  1. HURBIE

   Halsema bedankt dat je zo meedenkt
   Alle supporters kunnen je wel schi_ten met dit tijdstip van huldiging
   πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•πŸ–•

 1. Ajax 1

  Donderdagmiddag…..lekker,
  Oudste dochter die altijd meegaat naar ajax heeft dan nog examen en ik moet gewoon werken. Lekker kut….

 2. Ajaxbest

  Jammer dit kan er niet bij zijn ik moet werk tot 17 uur dat word maar herhaling kijken van de huldiging

 3. nash1900

  Ja men wil op het leidse (gaat nooit gebeuren) of Museumplein. dan krijg je dit. de laatste keer Museumplein was het veelte druk… en liep het ook weer fijn uit de hand….. daarom nu denk om 16:00.

 4. a.p.

  vreemde tijd overigens, maar het is toch heel mooi dat het op het Mueumplein kan en mag. Ook een plein met geschiedenis.

 5. AB

  Ik denk dat een heleboel mensen net die dag/middag niet hoeven te werken of toevallig ziek zijn maar wel naar buiten mogen of gewoon werkloos zijn of met hun 65+ pas lekker goedkoop naar Amsterdam komen. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
  Als winkelier zijnde zou ik toch maar wat voorzorgs maatregelen treffen. Er lopen altijd de standaard gestoorden rond.

  1. Zlatan4ever

   Lopen er standaard gestoorden rond AB ? Dus wij kunnen er van uit gaan dat jij deze gelegenheid om naar het Museumplein te komen niet aan je πŸ‘ƒπŸ»voorbij laat gaan ?!! Hahahaha πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘ŠπŸ»

 6. Sjaak Swart

  Wij de Graafschap kunnen Ajax verslaan,stond in de krant.Tuurlijk dat dachten B M,real juve,benfica,ect ook dan zullen de boeren dat wel even flikken,droom maar lekker mannen wij weten wel beter toch.Die schaal word op jullie veld uitgedeeld door de bobo,s die volgens meneer van Bommel corrupt zijn want als de var er niet was geweest waren hun kampioen.Nou dat zij ik al er moest wat wezen dat die sukkel er een draai aan moest geven,o en het mooi is dat supporters van Ajax die bus tegen kwamen met Pisvee tegen kwam.Het lot geschiet de mens het zijn lampekappen het blijven lampekappen,en dan die sukkels in 010.ze zijn zo stil heerlijk.

  1. AB

   Gelukkig beheerst de echte Sjakie de Nederlandse taal beter πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

   1. Prinsengracht

    De helft van jouw AZC beheerst de Nederlandse taal beter denk ik.

   2. Sjaak Swart

    Wat ben jij en prinsengracht een stel zeikers op zijn Amsterdams gezegt,word lid van pisvee zo lul je o nee in in jullie taal burgelijke taal geen Amsterdams wat jullie niet kunnen want jullie zijn hier op het forum om iemand aftezeiken dan normaal te reageren.Maar het zal wel jullie afkomst zijn jammer maar ga maar naar 010 of pisvee hier hebben jullie niks tezoeken doei beter weters zielige figuren zijn jullie.

    1. Prinsengracht

     Jij bent net zo Amsterdams als Pierre van Hooydonk. En net zo analfabeet als Seiss.

 7. Bigboss

  Wat een achtelijke
  16.00 dan moet bijna iedereen toch gewoon werken.

  Echt niet normaal
  Wat een verstand en dar zijn dan zo genaamd de knappe koppen pfffff

 8. PvL020

  Iedereen die zeurt over werken, mag je geen vrij nemen?? Nou dan kan je je ook ziekmelden toch 🀣🀣

 9. Prinsengracht

  Het is ook nooit goed. Nu mag het in de stad. Is het tijdstip weer niet goed. Jullie hebben al 4 jaar geen vrije middag mieten nemen voor een huldiging.

 10. Sjaak Swart

  Laten we nou eerlijk zijn die trut hola is toch totaal niet geschikt om burgemeester te zijn van zo,n stad mijn stad.Ik heb niet gestemd op haar maar het is de verekte politiek en al die linkse rakkers die tegenwoordig in mijn stad wonen op pluren met die zooi geen band met hun stad geen band met Ajax,ja alleen als het hun uit komt dan zitten zulke lui vip lounge ik haat ze.Halsema op pluren en gauw en de huldeging op een tijd stip dat een gewoone werkman vrij is en geen links groen tijd vrij is OPPLUREN en gauw liefst vandaag nog.

  1. Prinsengracht

   Minkukel. Je kon niet eens op haar stemmen. Een burgemeester wordt niet gekozen. Die wordt benoemd. Bovendien woon jij helemaal niet in Amsterdam.

   1. AB

    Hij levert het bewijs zelf πŸ˜‚πŸ˜‚ Echt leuke avond met Kutmanen en Zwart.

   2. Helse Famkema

    Wanneer je een bericht begint met “Minkukel” dan zegt dat meer over jezelf.

    1. AB

     Goh, wie heeft hier zijn nick veranderd? πŸ˜‚πŸ˜‚ nieuwe naam met 5 sterren.

   3. Sjaak Swart

    Sukkel Burgemeester word wel gekozen in het bestuur van parlement niet reageren als je er niks van af weet,moet jij toch weten met zo,n opleiding, zou als ik jou vader was maar ze geld terug vragen van de school waar je opgezeten heb maar niks geleerd heb.

    1. Prinsengracht

     Burgemeester wordt gekozen in bestuur van parlement? Wartaal. Mijn vader was helaas overleden voordat ik klaar was op de universiteit. Je zet hier jezelf echt te kijk. Keer op keer. Typ je eerste zin eens op google. Dan kun je lezen hoe het echt zit. Als je kunt lezen…..

 11. Sjaak Swart

  Kijk dat jij vrij heb linkse rakker met je beter weten gedrach en alles maar beter weet maar 80 procent werkt gewoon vol gas dat jij dat niet doet mr de Zogenaamde advacootje en nog nooit de Arena van binnen heeft gezien moet je niet reageren op dit forum je heb niks te zoeken hier ziele piet ga lekker naar die ziele piet van V Bommel jullie lijken veel op mekaar.

   1. Ajax 1

    Gedrach klinkt wel chique……dat zou jort kelder zo uitspreken denk ik 😁

 12. Sjaak Swart

  Mr AB,Prinsengracht jullie zouden de grachten van mijn stad alleen maar vervuilen,jullie zijn helemaal geen Amsterdamers of Ajax fan loosers pisvee of 010 fans ook van die beter weters.

  1. Sjaak Swart

   Je bent en blijft een triest figuur,ik heb eens gekeken in al die reacties die je geeft op een ander nou dan ben je geen haar beter dan mij sukkel,ik heb trouwens gelezen dat je al afscheid had genomen van dit forum Heintje Davids in persoon denk ik dan maar,maar je zal dit persoon wel niet kunnen daar ben je veel te jong voor kleuter.En de likes die jezelf aanklikt lijkt heel wat voor een ander maar je heb niet zoveel vrienden op dit forum dus ga lekker wat anders doen dan hier iedereen wijs temaken dat je alles beter weet kleuter.Dit is het laatste wat ik hier over jou persoon ga schrijven ik heb al genoeg over dat zielige gedrag van je geschreven wat je eigenlijk niet waard ben dag kleuter of moet ik Heintje Davids zeggen kleuter ga lekker voetballen buiten maak je messchien nog vrienden,denk het niet maar der zal der best wel een intrappen.

    1. Prinsengracht

     Denzel? Want die zoekt een club. Zijn broertje hoeven we niet te kopen.

 13. Wijzijnajaxamsterdam

  Snap echt helemaal niet waarom dit om 16:00 moet. Maar goed dat zijn amtenaren he. Totaal geen empatie met de voetbal fans. Huldiging om 16:00 iedereen moet massaal vrij vrAgen. Snap het echt niet wAarom in vredesnaam op een woensdag. πŸ™ˆecht geen woorden meer voor dit. 🀣🀣maar goed gemeente amsterdam maakt wel meer inschattings fouten.

 14. Wijzijnajaxamsterdam

  Empatis is weg bij gemeente amsterdam. Om kotsmisselijk van te worden echt.

  1. Prinsengracht

   Was dat een medewerker van de gemeente? En waarom is hij dan ontslagen? Of is hij zelf vertrokken?

   1. Prinsengracht

    En was dat vroeger een Ajax speler? Wellicht uit Geiekenland? Want jij lijkt het je erg aan te trekken.

 15. Sjaak Swart

  Ja zielepieten dat jullie zijn,ik weet zeker dat jullie hier op dit forum zitten om iemand af tezeiken maar jullie doen maar kleuters Amsterdam hebben jullie alleen maar op plaatje gezien,Ajax alleen maar gezien op tv,en dan nog vragen in welke kleuren Ajax speelt.Iemand afzeiken is makkelijk op een forum maar dat zal in jullie karakter zitten.Maar jullie doen maar vrienden zal je hier niet hebben en niet maken.Groeten van een echte Ajaxied die trots is op zijn club en jullie zielepieten, daar heb ik schijt aan succes verder kleuters.

  1. AB

   Je reageert anders aardig πŸ˜‚ in vak 426 heb ik geen tv bij me hoor. Wat zegt Roomtuintjes jou?

Reageren is niet mogelijk.