There are no ads, please add some


Zaakwaarnemer Raiola wereldwijd geschorst voor drie maanden

Zaakwaarnemer Mino Raiola is door de UEFA voor drie maanden geschorst vanwege de transfer van Gianluca Scamacca naar PSV in 2015, die niet volgens de regels zou zijn gegaan. De zaakwaarnemer van onder andere Matthijs de Ligt is tot 9 augustus geschorst en mag zich tot die tijd niet bezighouden met zijn vak, 

Door de schorsing van Raiola kan de transfer van Matthijs de Ligt naar FC Barcelona forse vertraging oplopen al lijkt Raiola zich daar ook voor ingedekt te hebben. Barry Hulshoff is tevens een tussenpersoon van De Ligt maar onduidelijk is hoe die constructie precies in elkaar zit. Wel is bekend dat Raiola liefst twintig procent van de transfersom van De Ligt wil opstrijken waar het normaal gesproken gaat om vier of vijf procent. Dit zou voor Barcelona ook een teken zijn geweest om de onderhandelingen even stop te zetten. Ajax heeft inmiddels laten weten dat het absoluut geen twintig procent gaat inleveren op de transfersom van De Ligt. Volgens Marca hoopt Raiola dat er alsnog een andere club komt die meer voor De Ligt wil betalen dan Barcelona, zodat hij alsnog aanspraak kan maken op het miljoenenbedrag dat hij wil hebben, maar vooralsnog mag de pizzabakker de komende drie maanden geen actie meer ondernemen. De vraag is dan ook of spelers er goed aan doen om nog langer het vertrouwen uit te spreken in zaakwaarnemer Raiola.

Bron: Marca

Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Codilo

  De geldwolf, gaat je droom om voor barca te spelen. Laat iedereen die Ravioli boycotten!!!

  1. theomar

   En laat spelers niet kiezen voor raiola. Eigen schuld. Raiola had minstens 3 jaar noeten krijgen.

  2. JohnDoe77

   Die drie maanden is natuurlijk op papier. Hij zet gewoon een stromannetje in en de kassa rinkelt wel. Wie gaat dat controleren dan?

   1. Bakkie

    De UEFA kan dat toch controleren? Ik vind het vooral dom dat ze voor 3 mnd hebben gekozen. Dan heeft hij nog bijna de hele maand aug om deals te sluiten. Zeg gewoon: voor de hele zomerse transferperiode geschorst

 2. Zlatan4ever

  Een levenslange schorsing van deze pizzabakker zou meer op zijn plaats zijn. De Ligt zou (indien mogelijk) gelijk moeten kappen met deze gast

 3. Janneman16

  tevens zou er wereldwijd geregeld moeten worden dat de zaakwaarnemers maximaal 5% kunnen krijgen.

 4. Bert Betondorp

  Hoe kan een voetballer voor zo’n klootzak kiezen? Nooit jezelf verkopen aan
  zo’n ……. vul maar in……geldwolf? Klootzak? Noem hem een….

 5. Yindi02

  Aan de andere kant mannen: in de voetballerij gaat heel veel geld om. Daar waar dat in deze wereld zo is, zijn er mensen die daar op een handige (sluwe) wijze een graantje van willen mee pikken. Om te overleven in die wereld moet je dus een rat zijn. De banken zelf zijn daar het beste voorbeeld van. Waarom zou Raiola daar dan geen gebruik van moeten maken volgens jullie? Wat zou je zelf (als je die mogelijkheid wordt geboden) doen? Begrijp me goed, ik verdedig hem niet maar vind dat hij gewoon heel slim gebruik maakt van die situatie. Hij is een “rat” maar ratten weten hoe ze moeten overleven.

 6. Sjaak Swart

  Clubs zouden een verbod moeten instellen voor deze koekebakker de toegang weigeren en de spelers waarschuwen voor dit projectiel die niet aan de toekomst van een speler denkt maar aan zijn eigen toekomst denkt.Had trouwens de Ligt en de nieuwe generatie beschermt als club zijnde en goede zaak waarnemers voorstellen,oud voetballers bv.

 7. Jimmy1971

  Ajax kan beter de Ligt voor 90 miljoen via Hulshof verkopen met 5% provisie dan voor 70 miljoen met Raiola die 14 miljoen opstrijkt.
  Met de schorsing van Riaola een goed moment voor de Ligt om hem aan de kant te zetten, en opnieuw met een schone lei de onderhandelingen in te gaan!
  De Ligt is ondertussen namelijk ook meer dan 70 miljoen waard geworden!!

 8. Moosie

  De bodem is vaak van karton.
  Alleen niet bij Rioolla, daar is de bodem van goud.
  En dat is nou net het probleem, maar dat is ons probleem want Rioolla heb schijt aan ons vooral als hij aan zijn zwembad in Florida ligt.
  Hij maakt gebruik van een verrot systeem en iedereen valt wel over hem maar niemand doet ook maar iets om het systeem te veranderen.
  Dit soort topics over Rioolla komen hier al jaren voorbij.
  Elke keer schrijft dan iedereen wat een klootzak het is.
  Maar als wij 10 ipv 3 miljoen kunnen pakken gaan wij dan 3 pakken?
  Dus ja hij is een verschrikkelijke klootzak maar dat is meer omdat hij vaak betrokken is bij geforceerde transfers waarvan de spelers toch de eindverantwoordelijkheid dragen.
  Rioolla is meer de advocaat van de kinderverkrachter je weet dat het zo werkt maar je hebt toch een hekel aan hem.
  Zoals Rioolla lopen er nog veel meer rond dus als je niets aan het systeem veranderd moet je niet zeiken.

 9. Slingertje.

  Het wordt hoogtijd ook dat die vieze rat eens wordt aangepakt.
  Ik las op Voetbal Primeur dat hij 20% eist van de 70 miljoen die Ajax voor de Ligt kan vangen maar daar gaat Ajax uiteraard niet in mee.

 10. Iedereen heeft een mening

  Misschien kan De Ligt dan nog een jaartje blijven. 😎😎😎🤔🤔

 11. a.p.

  wereldwijd geschorst dat is toch wel heavy, wat zou hij precies uitgespookt hebben? dat het geen prettige geldwolf is wisten we wel maar deze straf…ik ben benieuwd,

 12. Marcie

  Clubs moeten gewoon geen zaken meer met dit soort demonen voor het voetbal doen.

  Arena en toekomstverbod

 13. Bigboss

  Unaniem van nu boycotten met ze alle en stadion verbod geven over de hele wereld

 14. Zlatan4ever

  Hi Moos, aan je betoog is niets op te merken.Je laatste alinea uitgezonderd, hoe kunnen supporters invloed uitoefenen aan het (verotte) systeem ?

  Het zijn halve maffia-praktijken van de FIFA en UEFA voor al een eeuwigheid ???

  C U
  🙋🏼‍♂️👊🏻

  1. Prinsengracht

   Tja….lees net dat volgens Blatter!!! het voetbal kapot gaat aan geld. Ze zijn echt nog schaamteloos ook, al die ratten.

 15. AFCA my World

  Rioolrat zou levenslang geschorst moeten worden ,hij heeft al carrieres vernietigd ! ⚽️

 16. Frip

  Terecht ik vind het een vreselijke man en zaakwaarnemer die alleen maar aan geld denkt

Reageren is niet mogelijk.