There are no ads, please add some


Volg het AjaxFanzone platform overal via de site, apps en social media

Wat een seizoen! Geen Champions League finale helaas. Maar na de beker gaan we natuurlijk nog vol voor het kampioenschap! Dagelijks werkt een groepje fanatieke supporters op vrijwillige basis hard om jou te voorzien van alle berichten, geruchten en insite-informatie van onze club. Het Ajax Fanzone platform groeit nog steeds! Onze facebookpagina heeft inmiddels ruim 17.000 likes en ons Twitter-account heeft zelfs ruim 53.000 volgers!ย  Ook het onlangs pas gelanceerde Instagram account groeit gestaag maar kan zeker nog wat volgers gebruiken. Naast de vertrouwde AjaxFanzone.NL website die uiteraard ook zeer geschikt is voor mobiel gebruik kun je ook onze apps gebruiken. De Android versie is in Google Play beschikbaar en de IOS-versie in de Apple-Appstore, beiden onder de naam AFC Fanzone. Deel dit bericht svp op social media zodat ook andere Ajacieden ons kunnen gaan volgen en mocht je de apps gebruiken dan willen we jullie vragen die van een mooie rating te voorzien!

ps: We zoeken nog steeds versterking voor ons redactieteam!

Redactie AjaxFanzone
Voor en door de echte Ajax-supporters zelf!

Gerelateerde posts

7 reacties

 1. Zlatan4ever

  Fijn te horen dat er steeds meer Ajax-supporters Fanzone volgen

  Succes ! ๐Ÿ‘Š๐Ÿป

  1. Wenen 1995

   Wat wil je? Waar lees je zoveel zinnig commentaar over Ajax items dan hier? ๐Ÿ˜‚

 2. Zlatan4ever

  Hahahaha ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘Š๐Ÿปโœก๏ธ

  1. Finidi

   Ach der zijn ook wel een hoop mooiweersupporters bij denk ik maar ook mensen met een heleboel voetbalverstand zoals wij natuurlijk ๐Ÿง๐Ÿ˜‰

Reageren is niet mogelijk.