There are no ads, please add some


Vier Ajacieden in voorselectie Oranje voor Nations League

De Ajacieden Donny van de Beek, Daley Blind, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de Nations League. Ook enkele oud-Ajacieden; Ryan Babel, Jasper Cillessen en Kenny Tete zijn opgenomen en mogen hopen op een plek in de definitieve selectie. Voormalig Ajax-spelers Davy Klaassen en Justin Kluivert zijn niet opgenomen in de voorselectie.

Tijdens de Nations League-finaleronde speelt Oranje op donderdag 6 juni tegen Engeland. Wint Nederland die halve finale speelt het de finale tegen de winnaar van het duel tussen Portugal en Zwitserland. Die finale wordt gespeeld op zondag 9 juni. Bij een nederlaag speelt Nederland op 9 juni een duel om de derde plek.

Complete voorselectie:
Patrick van Aanholt, Nathan Aké, Ryan Babel, Donny van de Beek, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Marco Bizot, Daley Blind, Jasper Cillessen, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Frenkie de Jong, Luuk de Jong, Terrence Kongolo, Matthijs de Ligt, Memphis Depay, Quincy Promes, Davy Pröpper, Marten de Roon, Pablo Rosario, Kevin Strootman, Kenny Tete, Kenneth Vermeer, Tonny Vilhena, Stefan de Vrij, Wout Weghorst, Georginio Wijnaldum en Jeroen Zoet

Gerelateerde posts

12 reacties

 1. a.p.

  terechte keuze deze mannen, maar eerst zelf voor de 34e titel. kom op mannen het kan en moet!

  1. Litmanen

   Ik vraag me af of Ajacieden na dit seizoen nog zin hebben in dat avontuur. Frenkie en De Ligt zitten met hun hoofd al in Barcelona en zijn helemaal op en versleten momenteel. En dat is vrij logisch na dit seizoen. Donny heeft in het begin niet alles gespeeld en Blind heeft een berg ervaring dus zal zijn krachten wat beter verdeeld hebben.
   Inderdaad, Veltman had dit wel verdiend na zijn rampjaar en zijn comeback. Tete speelt nauwelijks en wordt elke keer weer opgeroepen. En als hij minuten krijgt speelt hij in Oranje dramatisch.

   Dus leuk, ik weet het niet. Die Nations League is weer zo’ n commercieel vehikel.

   1. AB

    Tip: kijk je niet, heb je ook geen commentaar. Nu denk je dat jij weet wat de spelers denken. Dat is pas erg dom. Verder weer dat gezever over Veltman. Moet van Rhijn ook opgeroepen worden?

    1. Litmanen

     Heee, huilie huilie weer.
     Jij praat tegen spelers trainers en bestuursleden hier, ga je mij verwijten dat ik denk dat sommige spelers na meer dan 50 wedstrijden helemaal stuk zitten?

     1. AB

      Jij bent een aanstichter tot massa moord met je voorstel aan chauffeurs om gas te geven als supporters voor de bus staan. Jij moet opgesloten worden.

     2. AB

      Ik ben jouw felicitaties aan Ajax nog niet tegengekomen. Je zoekt waarschijnlijk nog naarstig naar iets negatiefs over Zitech of Mazraoui. Niet te vinden he.

Reageren is niet mogelijk.