There are no ads, please add some


Van Bommel denkt dat CL-uitschakeling Ajax rol gaat spelen in titelrace

Mark van Bommel verwacht dat de wrede uitschakeling van Ajax in de halve finales van de Champions League in het voordeel kan zijn voor PSV. “Ik denk dat de nederlaag van Ajax wel meespeelt in de kampioensrace”, aldusVan Bommel vrijdag op zijn persconferentie voor de uitwedstrijd tegen AZ. “Zij moeten dit verwerken, dat doe je niet 1,2, 3”.

Ajax staat in de Eredivisie nog altijd bovenaan op basis van doelsaldo, waardoor de ploeg van trainer Erik ten Hag aan overwinningen op FC Utrecht (zondag, thuis) en De Graafschap (15 mei, uit) normaal gesproken genoeg heeft om voor het eerst sinds 2014 kampioen te worden. Voor PSV staat zondag met AZ de lastigste horde op het programma in de titelstrijd. De ploeg van trainer John van den Brom heeft in principe nog een punt nodig om de vierde plek veilig te stellen en PSV wacht dan ook een zware wedstrijd. Alle wedstrijden in de voorlaatste speelronde beginnen om 14.30 uur.

Ook FC Utrecht-trainer Dick Advocaat verwacht niet dat Ajax de uitschakeling in de Champions League zondag al helemaal verwerkt heeft als zijn ploeg zondag op bezoek gaat in de Johan Cruijff ArenA. “Ik geloof niet dat ze die klap al helemaal te boven zijn. Het is moeilijk om met zoiets om te gaan. Ik zag veel negatieve gezichten.” Advocaat verwacht desondanks niet dat de uitschakeling van grote invloed zal zijn op het competitieduel. “Trainer Erik ten Hag is verstandig genoeg om daarmee om te gaan. Er staat wel een kampioenschap op het spel.”

Advocaat, als analist van Veronica aanwezig bij Ajax-Tottenham Hotspur, reageerde op zijn wekelijkse persconferentie tot slot nog op de kritiek die hij kreeg op zijn analyse van het Champions League-duel. Hij maakte daarbij een aangeslagen indruk. “Als er een Nederlandse ploeg bij betrokken is die het zo ongelofelijk goed heeft gedaan, dan moeten we daar allemaal trots op zijn. Als ik dan zie hoe de spelers het veld aflopen, dan word ik geëmotioneerd”, aldus Advocaat.

Gerelateerde posts

47 reacties

 1. Sjaak Swart

  Laat die sukkel dat nou maar denken,dat zegt hij om dat dat hoopt dat Ajax verliest en om ze eigen in tedekken tegenover die lampekappen,het is en was altijd al een engerd die van bommel.Komt van een koude kermis thuis die sukkel.

  1. Vasovic

   Tuurlijk Sjaak. Ajax zal net zo gemotiveerd of nog gemotiveerder zijn om nu de schaal te pakken.

   1. Ajax 1

    Die koo v van bommel moet genoeg motivatie zijn om twee wedstrijden te winnen.

     1. Mr Ajax

      Eens ajax 1, en geloof me die mannen zijn getergd, maar zeker nog niet klaar met prijzen winnen! Gaat helemaal goed komen

  2. Bert Betondorp

   Ach die van Bommel toch. Laat ‘m die zielepoot. Ajax wordt kampioen, niks meer
   aan te doen. Van Bommel en je mag Ajaxwel dankbaar zijn. Nadenken!

   1. Koning Haarms Wolfs

    Ik denk, dat we geen betere motivator hadden kunnen hebben, dan de opmerkingen van deze kwal. Thx vB!

 2. Slingertje.

  Laat v Bommel lekker sikken in een stuk Vlaai.
  Die lelijke schaal komt gewoon naar Mokum.
  Het wordt tijd dat de KNVB ook eens een mooie Kampioenscup laat maken net als in Engeland.
  Maar daar is de KNVB Maffia te gierig voor.

  1. ajacied078

   eens. kijk die cups in italie engeland en spanje daar is dat ding een onderzetter bij. kunnen wel wat leuks doen clubs die meer dan 30 titels hebben krijgen een grote cup ipv die schaal of zo iets 😂😂

 3. toonvs

  Waarschijnlijk de wens van de gedachten van de heren trainers. Natuurlijk is de teleurstelling groot maar het kampioenschap mag hier niet onder lijden.

  1. HURBIE

   V BOMMEL moet niet denken
   Dat moet hij aan een olifant overlaten, die heeft veel grotere Kop

 4. Sjaak Swart

  Moest trouwens wel even slikken bij het filmpje op youtube head up,chest out wat hou ik van deze club zo mooi wat deze jongens bereikt hebben.Zelfs ik op met me kop om hoog en me borst vooruit ik zo trots.

 5. a.p.

  dat hoopt hij misschien, maar zondag staat de hele J.C. Arena vol adreline , achter ons aller Ajax. Dus dat moet dus Winst worden

 6. Finidi

  Gewoon een brabantse psygologische vlaai! Akelijk kutventje met roomse streken! Mag lijen dat AZ wint

 7. Finidi

  Gewoon een brabantse psygologische vlaai! Akelijk kutventje met roomse streken! Mag lijen dat AZ wint en het liefst met de winnende goal in de 94e minuut, eikel!

 8. FrankiC

  Off: Lodewijk Asscher is een petitie gestart om Ziyech te behouden voor Ajax. Ik heb niets met die onderuitkijker, maar hier scoort hij toch even mee. Ik ben fervent tegenstander van het fenomeen ‘referendum’ maar ook dat is prima om Ziyech te behouden.

 9. theomar

  Van Bommel probeert druk te zetten op Ajax, maar psv gaat bij az niet winnen. Ajax gaat vol door met kwaliteitsvoetbal en worden gewoon kampioen.

  1. mr lays

   Helemaal eens
   Misschien een steek onder water van dick voor een sollicitatie..?

 10. dickst14

  Hopelijk staat het publiek er volop achter zondag zodat ze er bovenop knallen.

  1. AB

   Uitverkocht huis. Laatste thuiswedstrijd. Aan publiek zal het niet liggen. Als we winnen vieren we op tribune gewoon alvast het kampioensfeest. Zou prachtig zijn als we zien dat AZ wint, gaat het open dak er alsnog af.

 11. Truus De Ajacied

  Van Bommel Is Een Grote Rat Opflikkeren Met Die Vent… Ik Hoop Ook Dat We Alvarez Pikken Van Pisvee

 12. Charka53

  De vuile rat , hij heeft het ook mee gemaakt en hij hoopt dat we er zondag geen donder van terecht brengen ik hoop dat Haggie de mannen weer op scherp zet en de drie punten pakt en dat AZ bv die lampenkappen punten afpakt .

 13. -buitenkantje rechts-

  Dennis Bergkamp is vandaag 50 jaar geworden.. Als voetballer buitencategorie en voor zijn doelpunten een felicitatie waard.

  1. -buitenkantje rechts-

   Voor de rest zal het mij een worst zijn wat v Bommel zegt tijdens een persconferentie.. Wij gaan gewoon de schaal pakken en dan mag hij gaan uitleggen aan de supporters, waarom hun seizoen een fiasco is geworden..
   Ik vond de emotie van Dick wel mooi na afloop tegen de Spurs. Hij was echt ontdaan..

 14. Iamsterdam2015

  Dat de klap groot is daar twijfeld niemand aan. De enige twijfel die er is is die van Van Dommel zelf. Hopende dat het onrust en nog meer ellende kan zaaien bij Ajax. Nou ik kan hem
  Verrtellen dat die gasten ziek en verdrietig zij na afgelopen woensdag maar des te meer gemotiveerd en gretig om die schaal te pakken!! Van Dommel schijt zelf 7 kleuren kak omdat hij zondag naar AZ moet. Wat zou het lekker zijn als Ajax zondag die drie punten pakt en pisvee gewoon op zijn bek gaat met 2-1. Sukkel, denkt hij nou ecjt dat Ajax zondag er niet vol op kan gaan. Man het vuur spuit uit hun ogen om donderdag met een tsunamie weg te spoelen.

 15. Donderbol

  Ze moeten toch ergens hoop uit putten die pisvlekken… haha hoop putten uit een verloren halve finale, hoezo niet van je eigen kracht uitgaan!! Komt alleen maar onzeker over op mij..

 16. Bigboss

  We gaan winnen maar denk dat dick het echt meent. Die vsn bommel niet, het is een lampekap en heeft een kop en kapsel als
  Een lampekap

 17. Bert Betondorp

  Genoeg gewauweld over psv en van Bommel, jaloerse idioot.
  Nu weer alles op Ajax want die wordt kampioen 2018/2019 geloof me.

 18. Slingertje.

  Schoppertje v Bommel moet lekker zijn smoel houden en stikken in een stuk vlaai als Ajax de 34ste titel pakt van de week.
  Ze moeten nu de belofte aan Appie waarmaken en dat alleen moet al genoeg motivatie zijn.

 19. Forever nr14

  Haat voor je gootste concurrent is groter dan liefde voor je eigen club, pfff stelletje calimero jankers zeg!!! Pisvlekken, wou dat ze niet bestonden een echte rode draad in mijn leven, vieze stink club

  1. Yindi02

   Die eerste zin (tot aan de komma) is wel mooi F14! Zit wat in. En, ik hoop dat je straks tijdens de wedstrijd geen kritiek zult spuien want dat betekent dat het goed gaat.

 20. mr lays

  Blijft toch leuk., strijd..
  Is gewoon een psygisch spelletje
  Van die misbaksel..
  Laat hem de cholera krijgen

Reageren is niet mogelijk.