There are no ads, please add some


Dortmund wil snel werk maken van komst Van de Beek

Na zo’n geweldig Europees seizoen staan de clubs in de rij voor de Ajacieden. Zo ook heeft Donny van de Beek over belangstelling niet te klagen. Volgens de Engelse Daily Mail behoren Bayern München, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur tot de geïnteresseerde clubs. Ajax wil de kern van de huidige spelersgroep behouden maar dat dit moeilijk zal worden mag duidelijk zijn. Borussia Dortmund wil echt werk maken van Donny van de Beek. Dat blijkt uit hoog bezoek van Michael Zorc, sportief directeur van de Bundesliga-ploeg, aan de Johan Cruijff ArenA afgelopen woensdag. Het is normaal dat scouts aanwezig zijn bij grote wedstrijden. Maar dat Zorc zelf ging kijken naar Ajax – Tottenham Hotspur zegt genoeg, denkt het Duitse Bild. Ook zou er reeds contact zijn gelegd met de zaakwaarnemer van de middenvelder, Guido Albers. Van de Beek zou rond de 50 miljoen euro moeten kosten, aldus Bild.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

26 reacties

 1. FrankiC

  Hier zou ik nog maar even een stokje voor steken en hem an zijn contract herinneren. Hij heeft vorig jaar verlengd tot 30 juni 2022!
  Heeft zich vooral de laatste weken stormachtig ontwikkeld en zal volgend jaar ook nog wel een mooi prijskaartje om zijn nek hebben. Voor Ajax en voor Donny beter…

  1. Wenen 1995

   Kom ik toch weer terug op de vraag of je een speler die weg wil, aan zijn contract moet houden? Blijft een lastige…..

   1. Litmanen

    Gaat niet lukken, waarom zouden Frenkie, De Ligt, Ziyech en Neres wel wegmogen? VdBeek heeft dezelfde rechten. Bovendien geen bewonderaar van Ten Hag. Dat zal ongetwijfeld niet helpen.

   2. FrankiC

    In principe wel. Donny zal er volgend jaar geen meter minder om lopen, is mijn inschatting. Lijkt me geen Boilessen of Bogarde-type.

 2. FrankiC

  En stel dat…..
  meteen werk maken van Ødegaard én Pröpper én Isak.

 3. Iceman

  Nee Donny blijft gewoon opzouten ga bij die stomme spurs shoppen wegwezen

 4. Zlatan4ever

  Donny is onze revelatie van dit seizoen. Hij is zo goed dat iedere club hem wel wil hebben

  Maar laat hem aub nog een seizoen blijven

 5. Iamsterdam2015

  Nee hoor komt niks van in. Hij us volgend jaar onze nieuwe aanvoerder

 6. Finidi

  Ajax is al 4x op 2e plek geeindigd , bij Dortmund word hij nog zeker 6x tweedes,niet echt lekker vooruitzicht dan laat em dan met Frenkie meegaan naar Barcelona haha,wijven worden gek daar met 3 blonden in team!

 7. a.p.

  Donny blijf nog een jaar, volgend jaar wordt het een nog mooier Ajax jaar (hoop ik)

 8. Charka53

  Dat zit er wel Donny is een geweldige speler die elke trainer wel in zijn ploeg wil het zou een groot verlies voor Ajax zijn maar dit is ook voetbal.

 9. 89_manon

  Dat ze Dolberg maar kopen voor een €0,50… Hebben wij ook nog winst ermee…. sorry maar die gast is niet Ajax waardig

  1. Zlatan4ever

   Manon, ik ben ook al een tijdje klaar met Dolberg na al die kansen die heeft gehad om zich te revancheren van TH. Maar om hem nu “ uit te spugen “ met je opmerkingen verkopen voor €0,50 en Ajax onwaardig gaat mij een beetje te ver. Hij heeft voor zijn blessure en dip wel degelijk laten zien dat hij Ajax waardig is met schitterende goals.Met andere woorden een beetje respect….zeker zo lang hij nog het Ajax-shirt draagt..

   1. 89_manon

    Zlatan4ever, snap jouw punt, maar ik blijf bij mijn mening.. hij lijkt niet te vechten meer, hij lijkt depressief op het veld… voorheen was hij voor mij Ajax waardig, nu niet meer,
    Mijn gevoel, mijn mening…

    1. Zlatan4ever

     Ik respecteer je mening Manon

     “ it’s a free world “

     🙋🏼‍♂️👍🏻👊🏻

 10. Bert Betondorp

  Zucht……daar gaan we weer…….maar Donny blijft gewoon bij Ajax
  Hij eet geen bratwurst, hoop ik

 11. Finidi

  Herr Zorc,abmarschiert und nie wieder kommen und bringen sie mir die fahrräder zuerst mal wieder!

 12. Zlatan4ever

  Finidi, je spreekt nog een behoorlijk woordje duits voor een Afrikaan….😉😁😂👍🏻👊🏻🙋🏼‍♂️

Reageren is niet mogelijk.