There are no ads, please add some


Eriksen: ‘Het spijt mij voor Ajax. Ajax was beter dan wij’

Christian Eriksen bereikte met Tottenham Hotspur op ongelooflijke wijze de Champions League-finale ten koste van Ajax door een 2-3 zege. De oud-Ajacied was blij voor de Spurs, maar treurde ook voor zijn vorige club Ajax. „Het was een bizarre wedstrijd. We zaten diep in de put en probeerden terug te vechten. We hadden gewoon geluk. Het spijt mij voor Ajax. Ajax was beter dan wij, al creëerden wij meer kansen. Het is een opluchting. We hebben ervoor gevochten. Het is een droom om in de finale te staan.”

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Zlatan4ever

  Goed bedoeld van Eriksen al die lovende woorden. Maar hier zijn wij toch wel even stil van……
  Wat een (verschrikkelijk) onnodig debacle……..😪

 2. theomar

  Wat een zeikreactie. Daar meent Eriksen geen ene reet van. Hij is profvoetballer en wil alleen maar winnen. Van wie maakt hem geen ene reet uit.

 3. Ajax 1

  Het is ook niet zo. Ajax was geweldig, dit hele cl seizoen. Maar in de tweede helft zag je dat tottenham ook echt een goede ploeg heeft. Ze zijn de enigen die ajax weg konden voetballen bij vlagen, waardoor ajax moest knokken.

  Super trots op onze club, wat een helden, helaas net niet genoeg gisteren.

 4. Charka53

  Of hij dit meent of niet maakt me niet uit wij hadden de beste kansen en verzilverde deze niet dus ben je dan beter nee je bent beter als je wint.

 5. a.p.

  Erik en bedankt maar we hebben er niets aan wat je zegt.Jullie zijn door……. en wij ….

 6. De Nees

  Aardig van Christian, hij voelde natuurlijk de pijn bij Ajax. Maar Ajax was niet beter dan Spurs, dat zag iedereen. Kans is klein maar hoop dat ze de finale winnen.

  1. Finidi

   Nee ik niet, mag lijen dat Liverpool ze met 5-0 oprolt! 🖕ja sorry hoor ik kan slecht tegen men verlies anders was ik ooit wel kakkerlak geworden

 7. Donderbol

  Ik vind het symphatiek van hem, hij had ook net als Courtois toen in de eerste wedstrijd over ons kunnen zeggen dat het een verdiende overwinning was. Hij geeft toe dat het ongelofelijk pech was voor Ajax en dat we beter waren.
  Het is gewoon heel erg balen en hij leeft zich in. Gewoon symphatiek, meer kan ik er niet van maken.

 8. Donderbol

  Hebben jullie de reactie van alderweireld gezien? Dat klinkt gewoon echt oprecht. Die jongens dragen Ajax gewoon een warm hart toe en daar kun je in mijn ogen alleen maar respect voor hebben en niet azijnzeiken dat het niet oprecht is, als je die interviews ziet snap je gewoon dat die jongens echt zo over Ajax denken!!

  1. De Nees

   Idd donderdol, deze jongens hebben hart en ziel gegeven voor Ajax, tuurlijk is dit oprecht. Spurs heet niks gestolen en volledig terecht gewonnen, ik gun het onze broeder jodeclub van harte. Eigen schuld van Ajax dat ze een gewonnen wedstrijd hebben laten lopen.

   1. AjaxKat

    Sprak er net met een collega over. Als Ajax de rust in was gegaan met 1-0 dan waren ze in de 2e helft veel scherper geweest. Ik zie ook reacties voorbijkomen dat Spurs beter was. Vind ik niet. Ajax was op een gegeven moment gewoon dommer/minder volwassen. Een 3-0 voorsprong mét uitgoal weggeven, dat is best beschamend. 2e helft hadden ze vol voor de 3-0 moeten gaan. Dat hebben ze nagelaten en daar hebben ze helaas de prijs voor betaald. Schreef het laatst ook al: als ze dit seizoen alleen de beker winnen dan kunnen ze alsnog terugkijken op een legendarisch goed seizoen. Kop op jongens! Kijk maar naar 010 die waren in maart of zo voor alles al uitgespeeld. En wij zijn nog niet klaar.

    1. AB

     Als ze geen kampioen worden van de ED dan is dat een grote smet op de geleverde prestaties. Als je Europees zo presteert moet je kampioen worden. Geen andere keus. Alleen die denneappel is dan gewoon kut en geeft een asgrauw gordijn over de CL prestaties. Ze hadden al lang kampioen moeten zijn. Seizoen bestaat niet alleen uit CL hoe mooi en uitzonderlijk die prestatie ook is geweest.

     1. Donderbol

      Ben ik met je eens AB!
      De beker alleen zou echt enorm klote zijn! We moeten echt die schaal winnen, dan kunnen we de kater van gisteren vergeten en zoo trots zijn op ons Ajax! Wat zal dat een feest worden!

    2. De Nees

     Je kan voor de 3-0 gaan maar je moet wel eerst zorgen dat je ploeg georganiseerd is. Zat gister laat nog de wedstrijd tot de 2-2 terug te kijken, niet naar de bal kijken maar letten hoe chaotisch Ajax opgesteld stond. Geen rugdekking, geen MV, verdediging niet op lijn, alles liep uit de pas, dat begon al in de 1e helft. En Liverpool ging vanaf minuut 1 door mijn hoofd hoe zij dit Ajax zouden bespelen en de vele zwaktes van gister zouden afstraffen. Nou met de minuut kreeg ik minder illusies op een wonder in Madrid, geen verwijt naar Ajax maar een kansloze finale spelen die je altijd bijblijft, nee dan liever genoegen nemen met bereiken van de halve finale.

Reageren is niet mogelijk.