Ajax – Tottenham onder leiding van oude bekende

De UEFA heeft voor de wedstrijd van Ajax tegen Tottenham een oude bekende aangewezen, namelijk Felix Brych. De 44-jarige Duitse scheidsrechter floot al eerder de wedstrijd Real Madrid – Ajax en weet als geen ander hoe hij topploegen moet leiden. De wedstrijd zal woensdagavond om 21:00 uur beginnen waarbij Ajax de 0-1 winst zal moeten verdedigen.

30 Comments

1. Wenen 1995

Vond die scheids toen wel goed fluiten. We gaan het zien….. Ik voorspel een 2-0 overwinning.

1. Amoebe

Nooit verwacht dat ik het ooit zou zeggen maar het maakt mij geen ruk uit hoe ze spelen zolang spurs maar niet scoort.

1. Litmanen

Ik denk dat Ajax wel 1 keer scoort. Dat betekent dat Spurs er dan drie moeten maken. Het wordt echt een hele zware klus, maar dat zie ik niet gebeuren.

1. Emilio4Ajax

Tja koekebakker…god heeft ons voorzien van hersencellen… de een meer dan de ander, maar dan moet je ze wel gebruiken en zeker niet op gaan zitten of zitten die van jou daar mischien…?

2. dickst14

Ik denk dat Ajax 2 keer scoort en dan moet Spurs er 5 maken. Want thuisdoelpunten tellen dubbel he.

2. Finidi

Oke ouwe pik, net zo als tegen Madrid en finale is binnen en niet te kinderachtig graag het is mannenvoetbal!?

3. a.p.

wie de scheidsrechter is , vind ik, minder belangrijk omdat we nu de VAR hebben. ik hoop minimaal op een gelijkspel en winst zou helemaal fantastisch zijn.

4. Truus De Ajacied

Mazraoui moet op het middenveld volgend jaar, Ekkelenkamp De Wit Verhuren, nieuwe Rechtsback en Linksback. Kristensen aub verkopen…

5. Frip

Als tottenham net zo gaat spelen als in de 2e helft vN vorrige week krijgen we het zwaar maar alles is mogelijk dus kijk er naar uit

6. Charka53

Een goede scheids die niet te kinderachtig fluit kan geen kwaad en voor het andere is de VAR.

7. AB

Spurs gaan er op klappen dus we moeten juist wel een piet lut als scheids hebben. Doodfluiten de wedstrijd en Spurs kan geen druk zetten.

8. apeldoorn

maakt niet uit hoe, ALS we maar winnen (of gelijk spelen)! 90 minuten lang, niemand die ons stoppen kan! nog vier wedstrijden BLOED ZWEET en TRANEN

9. Zlatan4ever

Ajax zal 100% moeten zijn in alle gelederen…Ziyech en Tadic voorop deze keer…??

10. Forever nr14

Volgens Valentijn Driessen is Tottenham vergelijkbaar met middenmotor in de eredivisie. Ajax doet het wel ff, dan heeft ie de tweede helft niet gezien of wat?

11. Hanski

Als TH weer 2 helften speelt als de 2e helt in Londen gaan wij naar Madrid….zo sterk was dat niet….daarbij hebben ze volgens mij niet gescoord…dus kom maar op ?

12. Forever nr14

AB, jij zit echt alleen maar op dit forum om de treiteren en discussie uit te lokken he, verder niks om handen of wat?
    Lijkt wel een calimerotje met je gedrag. Zeik wijffie

1. AB

?? Last van je periode? Ik heb een mening, sorry maar die blijf ik weergeven.

1. AB

Lees je eigen comnentaar tijdens wedstrijden eens terug zou ik zeggen voordat je een ander aanspreekt.

13. Bert Betondorp

AB De stemming zit er weer goed in, zullen we ons richten op Ajax op wegnaar de finale? Goed zo.