There are no ads, please add some


Tottenham met negen man onderuit tegen Bournemouth

Tottenham Hotspur heeft zaterdagmiddag een slechte generale beleefd voor de return tegen Ajax door het uitduel tegen Bournemouth met 1-0 te verliezen. De ploeg uit Londen eindigde de wedstrijd zelfs met negen man en het was voornamelijk frustratie wat de boventoon voerde bij The Spurs. Heung-Min Son, die tegen Ajax geschorst was, kon vlak voor rust inrukken met een rode kaart en ook in de tweede helft ging het mis. Invaller Foyth kreeg rood na een schandalige tackle op Jack Simpson. Pochettino besloot om de 0-0 te consolideren en liet Vincent Janssen op de bank zitten maar kreeg in de blessuretijd alsnog de 1-0 om de oren via Nathan Aké. 

Gerelateerde posts

42 reacties

   1. De Ajacied

    Ja 9 van de 10 verloren,
    Hoop zo dat het 10 van de 11 wordt woensdag as.
    ❌❌❌

  1. Sam34

   Je weet niet wat je hoopt als ze tegen ajax net zo lopen te schoppen als vandaag kunmen we de finale miss niet eens met de sterkste 11 spelen

 1. Ajax 1

  Heb het gekeken net tijdens het maken van een berg tapas. Tottenham was de eerste helft niet heel slecht, maar son los en in tweede helft nog een domme rode kaart. In blessuretijd verliezen wel lekker, mentaal zijn ze niet al te sterk, dat is duidelijk. Aan ons in het stadion en ajax duidelijk te maken dat er woensdag in amsterdam niets te halen valt voor de spurs.

 2. EugAjax

  Mooi plaatje bij topic. Hopelijk kunnen jullie het Spurs logo snel weghalen voor die van Barca 😄👍

 3. Frip

  Lekkere generale voor aaanstaande week blujft hoop ik lang in hun gedachten zitten

 4. Donderbol

  Mooi, dat levert in ieder geval frustratie op binnen de selectie!

 5. Zlatan4ever

  Ze zijn licht overspannen bij de Spurs,komt ons niet slecht uit…
  👍🏻😁👊🏻

 6. a.p.

  jammer voor ze, maaarrr ik hoop dat het woensdag voor ons een mooie avond zal worden.

 7. Forever nr14

  Ze zijn totaal overspannen daar zeg, maar dus ook extra gemotiveerd voor as woensdag en zeker op basis van de tweede helft, we zijn er nog niet!
  Laten we ervoor zorgen dat de JC arena op zijn grondvesten staat de schudden de hele 90 minuten lang!
  We moeten als een blok onze boys het gevoel geven dat hier niets te halen valt.
  Maar eerst morgen het eerste zilver pakken hoop ik😬

 8. EugAjax

  @heren Kbouter en De Nees
  Ik wil jullie even laten weten dat ik er mee kap. Dat had ik eigenlijk al gedaan maar mijn meest recente terugkeer was getriggerd door jullie. @Kbouter schreef een keer pardoes “ik wil Eug terug”. Daarna liet je nog paar keer vallen. De Nees jij viel hem destijds bij en na twijfel had ik besloten het toch te doen, terugkeren.

  Mijn eigen voorwaarde was dat ik alleen voetbalbijdragen zou schrijven. En alleen zou reageren op voetbalbijdragen naar mij toe. Volgens mij aardig gelukt.

  Echter een drietal blijft hardnekkig mijn grote fout inwrijven.
  Ten eerste veruit de ergste. Hypocriete WikiPedoGiel. Helaas Kbouter jou beter bekend…..
  Ten teeede hoordredactrice Tina Emous, die heb ik werkelijk nog geen 1 voetbalbijdrage zien doen.
  En als laatste dickst. Een man met volgens mij hart wel op de goede plaats maar wil graag stoer doen voor zijn maten, totdat hij ene De Nees tegenkomt, dan trekt ie keutel meteen in haha😃zelden zo gelachen op dit forum toen.

  Kbouter, je bent een heerlijke ouderwetse Ajax fan, en dus op zijn tijd lekker veel mopperen op je club, maar altijd met visie ze beter te laten worden 👍

  Als laatste nog even paar directe woorden aan De Nees. Hoewel ik weet dat je niet veel met mij hebt. Lijk je mij een top gast. Alles wat je over of tegen mij persoonlijk schreef was vrijwel alles raak. Tevens heb je laten zien zeer neutraal in gedrag feedback te staan ongeacht wie voor je stond. Daarnaast je voetbalkennis en beleving is van hoog niveau hoewel je ook weleens plank volledig mis slaat (Bergkamp😃😃😃).

  Je bent een man van op zijn tijd harde aanpak als ik het verdiende en van tweede of derde kansen geven aan me als het kon. Thanks.

  1. Prinsengracht

   Misschien is het zo dat de mensen die jou het hardst aanpakken na je terugkeer, juist ook de mensen waren die het heel zielig vonden dat je was overleden. Die daar toen van schrokken. En het niet leuk vonden. Dus voelen juist die mensen zich het meest door jou belazerd. En wek je dus bij die mensen met iedere bijdrage ergernis. Zo heb je het vast niet bekeken.

   1. Indojood

    Ik schrok er niet van, had al meteen het idee dat ie het verzonnen had. Alleen mafkezen schrijven dit soort shit op internet om maar aandacht te krijgen.😆

  2. FrankiC

   @eug, ik schiet vol 😢, het ga je ergens anders goed!

   @kbouter let je een beetje op jouw posts in de nabije toekomst. Want voor je het weet bedenkt Eug zich

   1. Indojood

    En Eug maar geloven dat KBouter om zijn terugkeer riep vanwege zijn voetbalinhoudelijke bijdragen. 😀

  3. AB

   Nee, nee, niet weggaan. Laat ons niet weer in de steek. Please! Het forum kan niet zonder jou bestaan. Ik heb het recht om me in de top drie te wringen. Je vertrekt nu zonder dat ik een podiumplaats heb en dat is niet eerlijk.

  4. AB

   Eug serieus, bedoel je deze bijdrage van KBouter: ajaxfanzone.nl/2019/01/22/makkelie-fluit-klassieker-2/comment-page-1/
   Dat nam jij serieus? 😂😂😂😂😂

  5. Moosie

   tjonge jonge wat een Gelul weer.
   Net als Nietmanen steeds weer om aandacht vragen en steeds weer vertrekken of doodgaan of vertrekken om dan weer te vertrekken.
   ik zou zeggen ga of blijf en ga dan weer.
   Ik zou echt eens met een.psychiater gaan praten eugelien want je hebt een ziekelijke drang naar aandacht en vraagt steeds om negatieve aandacht om daarna weer in een slachtofferrol te kruipen.
   En dan steeds met van die valse nichten opmerkingen over hoe je hard gelachen bent toen je dach5 dat iemand boos werd op je vijanden.
   Ben jij eigenlijk wel al 18?
   Ik zou echt eens ophouden mezelf voor lul te zetten als ik jou was.

  6. Bakkie

   Lijkt mij heel verstandig, Eug. Ik heb dat hele verhaal met die dood niet helemaal meegekregen, maar het moge duidelijk zijn dat je daarin (en dat geef je zelf ook toe) veel te ver bent gegaan. Natuurlijk zijn er mensen die je een tweede kans geven, en mensen die het niet zoveel boeit omdat ze gewoon lekker over voetbal willen ouwehoeren (waaronder ik). Maar er zijn ook mensen die er niet overheen kunnen stappen en dat is ook begrijpelijk. Dus lekker wegblijven, scheelt weer een hoop negatieve reacties op dit forum

  7. De Nees

   Aan jouw Eug hoe je hiermee omgaat. Je hebt hoofdzaken en bijzaken het is maar hoe belangrijk je bijzaken maakt, zo zie ik het iedereen moet het maar voor zichzelf weten. Het gaat mij ook niet om een 2e of 3e kans te geven, wie ben ik om dat te doen? Iedereen hier heeft wat op zijn conto staan, dat mag men best meewegen wanneer je op een ander reageert. Mss begrijp ik PG’s reactie op jouw wel zoals hij hierboven aangeeft, maar een pientere gast als hij, en nog een paar anderen, zou het ook naast zich kunnen neerleggen, hun statement is al 100x gemaakt, de wereld is ook weer niet vergaan. Je bent geen slechte gast, een wat onzekere ego ja en naïef en dom soms, maar voor de rest ok. Niet een droplul eikel als Hanski (aka s e i j s) wat een hopeloos geval is. Maar Heintje Davids heb ik hier al vaker gezien dus ik zie het wel met jouw.

 9. Kapstein

  Het is niet eerlijk. Zo hebben twee spelers van Tottingham extra rust naast die dag die ze al langer rust hadden. Bah, valsspelers 😜

 10. Forever nr14

  Haha Kapstein, zou zomaar een lampjes uitspraak kunnen zijn hoor🤣

 11. Koning Haarms Wolfs

  AFC kampioen, de eerste van dit seizoen uit Amsterdam, wij over 2 weekjes ook! Heerlijk

  1. Indojood

   He KHW, ja mooi van die kakkers. Ik hoop dat het goed gaat naar omstandigheden.🙏

 12. Koning Haarms Wolfs

  En ja, gaat okay. Thx! Kijken is wennen/veel minder leuk. Vooral de tweeling zit ermee, want die snappen niet waar oom Bram is en ze missen de narrenhoed.

Reageren is niet mogelijk.