There are no ads, please add some


‘Bayern informeerde al naar Ten Hag’

De geruchten rondom Erik ten Hag en Bayern München worden steeds heviger. Volgens Christian Falk, Bayern-watcher bij BILD, heeft de club zelfs inmiddels geïnformeerd naar Ten Hag. Gesprekken zouden er nog niet gevoerd zijn.  Ten Hag werkte tussen 2013 en 2015 al voor Bayern München. Tijdens die periode was hij de eindverantwoordelijke bij de beloftenploeg van Bayern.

Of Ten Hag ingaat op de interesse, is niet bekend. Dit zal mede afhangen hoe de selectie van Ajax er volgend seizoen uitziet. Een grote uitloop dreigt: de keerzijde van het enorme succes van dit seizoen. Mochten te veel belangrijke spelers vertrekken, dan is de kans groot dat ook Ten Hag zijn koffers pakt.

Gerelateerde posts

26 reacties

 1. AJAXForever61

  Off topic, één van de GODENZONEN , blijft nog een jaar, Held NICOOO!❌❌❌

  1. FrankiC

   Super signaal afgegeven door Nico én ook door Ajax. Blijft die LB positie ten minste goed ingevuld. Hierdoor zijn anderen weer eerder genegen te blijven👍🏻

   1. Mr Ajax

    Zou lekker zijn, en gaan we net wennen aan ten hag, gaat die misschien pleite!

 2. Iedereen heeft een mening

  Inderdaad, off Topic. Nico blijft nog een jaartje. Fantastisch nieuws 💪💪🤛🤛

  1. HURBIE

   Gaat toch over HAGGIE
   Die moet ook blijven AUB

   EN DAT Nico blijft is Topnieuws

 3. FrankiC

  In Topic: TH blijft.
  Hij vindt dat zijn werk bij Ajax nog niet af is.

 4. Wenen 1995

  Zeker goed nieuws van Nico! Zou het ook wel goed nieuws vinden wanneer Ten Hag nog een jaar blijft. Kan er in de tussentijd naar een top vervanger worden gezocht.

 5. Dagrump

  Dit soort dingen ga je nu krijgen als we de groep ver bij elkaar kunnen houden moet Ten Hag ook blijven!! En indd dat nieuws van Nico is echt heel goed nieuws !! Klasse kerel! Zo een bikkel hebben we nodig!!

   1. Litmanen

    Geen spijt. Ten Hag heeft vorig jaar extra krediet gekregen omdat oa Sar zijn aanblijven had gekoppeld aan het presteren van de trainer.
    Veel en veel meer krediet dan Keizer.
    Als Ten Hag alsnog de titel niet pakt en volgend jaar drie wedstrijden achter elkaar verliest, dan is het snel gebeurd met de wondertrainer. Zoals hier al eerder gemeld door anderen, Schreuder heeft een veel grotere rol dan naar buiten komt. Die is straks weg. Volgens mij kent Ten Hag Poulsen niet, dus als dat niet zou werken, dan komt de club snel in de problemen.
    Ten Hag is zeker een goede trainer, hij heeft zich ook naar buiten goed ontwikkeld, maar ik blijf er bij dat hij qua persoonlijkheid niet bij Ajax past.
    Kijk afgelopen zondag naar Sjakie Swart. Hij reageerde heel erg voorzichtig over Ten Hag. Hij is een soort stiefvader voor VdBeek, dus hij weet hoe de trainer bij de spelers ligt.

    Volgend jaar, zonder De Ligt, Frenkie, Ziyech en waarschijnlijk Neres en vdBeek. Ik moet nog zien of Ten Hag dan ook succes gaat hebben. Bij Ajax heeft hij ruim een half jaar nodig gehad om een elftal neer te zetten en behoorlijk veel geluk.

    Zonder het falen van eerste spits Dolberg en daardoor gedwongen Tadic daar neer te zetten waardoor ook de afgeschreven Neres ineens belangrijk werd. De aankopen van diezelfde Tadic en Blind. Puur geluk, want niet de trainer bepaalt wie er komt, maar Overmars….

    Ja, Ten Hag heeft succes en hij geniet daar helemaal terecht van, maar zonder Ten Hag gaat Ajax gewoon door.
    Elke trainer is een voorbijganger. Met een veel mindere selectie haalde Bosz de EL finale. Dat is iedereen na twee jaar weer vergeten. Bosz, die overigens niet het vertrouwen kreeg van Sar. Achteraf volkomen onterecht. Want met deze selectie had hij ook succes gehad, net als Marcel Keizer.

 6. BeukerAjax

  Al hoop ik dat Ten Hag zal blijven, ik zal het begrijpen als hij weg gaat. Beter dan dit wordt heel lastig en zullen er helaas werr velen hem gaan afbranden. Hij heeft mijn Respect! Dank Ten Hag wat je allemaal voor ons mooie Ajax doet!! Op naar de tripple😍❌❌❌

 7. Frip

  Aan de ene kant zeg ik blijf lekker ten hag maar de andere kant is kan hij dit nog overtreffen wat hij nu heeft gedaan en hij heeft nu al heel veel gezeik gehad in het begin natuurlijk

  1. Sam34

   Alsof die man zich iets aantrekt van het gezeik. Hij kan kampioen worden de beker winnen en staat nog in de championsleague. Die man ligt echt niet wakker hoor, ja misschien door prijzen stres maar anders niet hoor.

 8. EugAjax

  Mooie club voor hem als het waar is. Maar helaas voor Bayern hij blijft. Het oosterse blok bij Ajax wordt steeds steviger met nu ook financieel directrice uit Oosten pakket van Overmars.

  Paar maanden geleden nooit verwacht dat ik dit zou schrijven. Maar Erik blijf nu maar gewoon.
  Om in jouw woorden te spreken je bent inmiddels Ajax proof wat mij betreft 😃👍

  1. Prinsengracht

   Wat een dom gelul weer. Spelers, trainers en bestuursleden lezen dit niet. Dus spreek ze niet toe. Ik vind jou echt een waanzinnige idioot. Komt uit het diepst van mijn hart.

    1. Prinsengracht

     Weet je wat schokkend is: je eigen dood in scene zetten. En dan doodleuk weer terug komen. Dat is schokkend. En gestoord.

     1. AB

      Het hier constant persoonlijk praten naar mensen van Ajax is ook gestoord. Nu weer naar ten Hag

     2. Emous1978

      Hij moet echt opgesloten worden joh, word weer steeds gekker met hem, dat zulke mensen bestaan snap je toch niet

 9. Zlatan4ever

  Zou leuk voor Ten Hag zijn, bijna het hele 11tal staat op het punt om van het succes te profiteren dus mag hij voor mij ook profiteren van een verbeterd contract of een nieuwe club

 10. De Nees

  Ik verwacht niet dat hij weggaat, vooral als hij volgend seizoen weer een goeie selectie heeft. Ajax gaf hem de kans en denk dat hij die loyaliteit wel meeweegt in zijn beslissing. Volgend jaar zal wat begrijpelijker zijn als hij ingaat op een grote aanbieding.

 11. Charka53

  Dat er nu aan Haggie wordt getrokken zat er in maar waarom zou hij weg gaan bij wie weet de nummer één van Europa.

 12. Bert Betondorp

  Zo is het?! Wat? Nou de stijl van dit forum, kan beter, veel beter

 13. Yindi02

  Ook een voorbeeld van wie ten Hag is. Hij blijft omdat hij vindt nog niet klaar te zijn in Amsterdam. Hoop voor hem dat de uittocht mee gaat vallen. Nico is nr.1 die blijft, hoop dat Matthijs volgt. Zyech zou ook fantastisch zijn en natuurlijk Donny. Veel zal afhangen van de komende weken. Duimen dus.

Reageren is niet mogelijk.