There are no ads, please add some


Ajax – Tottenham Hotspur uitverkocht

Het mag geen verrassing heten dat de laatste kaartjes voor de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League vanmorgen om 10:00uur binnen enkele seconden in de winkelmandjes zaten. Vandaag waren de leden van de Ajax Supportersclub aan de beurt maar 9 van de 10 kwamen bedrogen uit. Zodoende zijn alle 54.990 stoeltjes in de Johan Cruijff ArenA bezet volgende week woensdag, wanneer Ajax het thuis op neent tegen de Spurs. De belangstelling voor de halve finale-wedstrijden is erg groot. Op internet worden inmiddels door allerlei onverlaten kaarten voor enorme bedragen aangeboden, oplopend tot 1000 euro voor één kaartje. Ajax waarschuwt dat deze verkoop illegaal is en treedt hard op tegen misbruik. Niet alleen is de thuiswedstrijd uitverkocht, ook de uitwedstrijd van vanavond wordt massaal bezocht door Ajax-supporters. De club neemt een vol uitvak mee naar Londen.

Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Ajax 1

  Niet alleen een vol uitvak. Net in de trein maar london vol met ajacieden, velen net als ik in tottenham vakken.

  1. Donderbol

   Te gek! Bedankt voor de info! Schitterend een vol stadion, de hele wereld kijkt mee naar ons Ajax 😄

 2. Hanski

  Samen met Supporters van Tottenham heerlijk feest ❌❌❌
  Gevoel van trots en dromen van meer!!!!

Reageren is niet mogelijk.