There are no ads, please add some


Gametalk Tottenham Hotspur – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat dinsdagavond de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Tottenham Hotspur – Ajax begint dinsdagavond om 21:00 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Gerelateerde posts

34 reacties

 1. Zlatan4ever

  Laten we het houden op 0-2
  En een formalteit thuis…👍🏻👊🏻
  WZAWZDB ✡️⚽️👊🏻

     1. Mr Ajax

      Veel plezier ajax 1, als jij een top dag hebt dan hebben de thuisblijvers dat ook!

     2. Ajax 1

      Dank mannen. Morgen incognito tussen de spurs supporters helaas, maar ben er wel bij gelukkig. Hoop dat we allemaal een topavond hebben.

 2. Wenen 1995

  Zou wat zijn: Finalist CL…. Zet hem op boys! Sluit me aan bij Zlatan: 0-2.

 3. Yindi02

  Jij zit alweer het woordenboek te raadplegen. Tot nu toe: “kut ten hag”, “lamstraal”, “boer”, “klotetrainer(t)”heb je allemaal al gehad. Oh ja, “kritisch” ( zo noem jij jezelf steeds) had je ook al gevonden. Ben benieuwd wat voor wijsheden je morgenavond mee komt. Of…..misschien, heel misschien, zie jij ook in dat we mede en dankzij tH zijn waar we nu zijn!!

   1. Charka53

    Nog een wijsheid , zolang wij de bal hebben kan de tegenstander niet scoren 😊

   2. Charka53

    Het zal weer verrekte spannend worden ik hoop op een goede uitslag en een mooie pot voetbal succes en veel plezier allemaal.

 4. Iedereen heeft een mening

  Zo ik heb er nog een nachtje over geslapen. Twijfelde tussen 0-2 en 1-4. Het wordt dus 1-3. Doelpunten komen van de zijkant, niet door het midden. Ik ga voor Neres, Van de Beek en Ziyech. Iedereen veel succes en plezier. 🤛🤛💪💪❌❌❌

  1. Yindi02

   Persconferentie van ten Hag net gezien. Komt zelfverzekerd en overtuigend over. Ten opzichte van paar maanden geleden heeft hij daarin ook vorderingen gemaakt. Het kan maar zo zijn dat we hem over 3 -4 weken gaan koesteren.

   1. HDfan

    Laten we het hopen ; we hebben nog niks (behalve een waanzinnig CL seizoen dan…)

 5. Forever nr14

  Jezus Yindi, get a live! En als je er niet tegen kunt flikker dan op van dit forum. Over azijn zeikers gesproken.
  In de CL hoor je me niet alleen baal ik van Zyech soms omdat ik zijn rendement bekritiseer( mag dat) ga iemand anders vervelen joh. Je komt net kijken en dan zo reageren looser.

  1. Prinsengracht

   Je hebt waarschijnlijk zelf niet door wat je allemaal uitkraamt, voor altijd nummer 0. Yindi hoeft niet weg van dit forum. Hij mag blijven zeggen dat jij een hypocriete lul bent die negatieve dingen roept als de wedstrijd niet naar wens verloopt, terwijl je bij winst de polonaise aanvoert. Hou vanavond lekker je smoel dicht. Vooral over Hakim. Want jij hebt net zo veel kijk op voetbal als een kut van spruitjes pellen.

 6. Forever nr14

  Haha zeker gab🤪 doe ff rustig joh, ben al te lang ajacied om me hierover druk te maken, maar uit me wel, wat sommige helaas niet durven en die de bril niet af durven te zetten. Maar soms ben ik ook te kritisch dat geef ik toe, maar om nu te gaan schelden vind ik niet nodig en zegt meer over jou dan mij, maar begrijp je wel man.
  Wil gewoon dat ze alles winnen en de competitie vind ik het belangrijkste, CL is de kers op de taart en alles wat we daarin bereiken mooi meegenomen, maar om al jaren achter die vuile lampjes aan te rennen irriteert me enorm, vandaar de kritiek vooral op TH en eerlijk is eerlijk hadden we het kampioenschap al binnen moeten hebben met dit materiaal toch?
  Zeker belangrijk is het kampioenschap dit jaar voor het komende seizoen aangezien de as leegloop.
  Maar zal me vanavond gedragen en hopen op een machtige avond, succes💪

  1. AB

   Beste fornever, er is aangegeven dat jij zelf behoorlijk wat scheldwoorden gebruikt. Dat is toch niet nodig? Verder ….. lekker bij Eug in de Heg gaan zitten en daarna samen naar de zolderkamer van Litmanen. Zonder internet.

 7. Forever nr14

  Als ik jou roep dan roep ik wel poep looser eerste klas. Geniet ze vanavond nep gast

 8. Forever nr14

  Geniet ze gast, jou invloed op dit forum zullen we het maar helemaal niet over hebben he.
  Forever nr14 is de naam

Reageren is niet mogelijk.